NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

W sumie racja... Ja nie mam nic więcej do dodania. Nie lubię jak ktos broni kłamcy i złodzieja ... Po prostu, mamy takie społeczeństwo ze trzeba to eliminować. Dużo osób się za tym wstawilo wiec od lutego nie będzie takiego problemu. Nie lubię jak ktos nie docenia pomocy i dajesz palec to bierze rękę... Przepraszam ze się unioslam.. Nie lubię jak ktos wspomina moja mame bezpodstawnie... Osób zmarłych nie powinno się tykać... Nie mam nic więcej do dodania.
Dziewczyny, które miały przejście z Moniką Bednarz, czy któraś dotarła do imion jej rodziców???
Burboniasta nikt jej nie broni, po prostu brak dowodów z Twojej strony i chaotyczne argumenty z drugiej strony do niczego nie prowadzą...
Ja się zaczęłam zastanawiać gdzie wy stoicie, żebym nigdy przypadkiem nie trafiła do tej samej stajni. Zabieranie ochraniaczy i oddawanie po namyśle? Ściąganie z konia kantara i inne podobne akcje - nie dziękuję.
dzionka stajnia jak stajnia-wlasciciele zareagowali od razu to najwazniejsze...
Zresztą za namową Burboniastej ochraniacze zawinęła nasza revoltowa etosha, a kantar Nadżafowa 🙂 Przy czym etosha zwracając przeprosiła. Zresztą rozmawiałam dzisiaj z właścicielem i niestety, ale oz dowodów nie ma żadnych. Szkoda, napisała, narobiła dymu i sobie zniknęła, najważniejsze to narobić bezpodstawnie wiochy i polecieć, przecież to takie proste🙂
emptyline   Big Milk Straciatella
17 stycznia 2013 23:29
Och, czyli generalnie towarzystwo wzajemnej adoracji. Jak słodko.
emptyline, no niestety tak🙂😉)
mysle, ze jesli chodzi o etoshe to mieszanie jej w wasze osobiste rozgrywki, z KAZDEJ strony jest co najmniej niesmaczne.
klimat w stajni macie przeuroczy po prostu. i wszyskie jestescie siebie warte.
katija, ale taka jest prawda faktu. Tak było no i trudno... Mieszać czy nie mieszać, tak było.
Można już zakończyć te osobiste wycieczki?  :kwiatek:
Można już zakończyć te osobiste wycieczki?  :kwiatek:

Dokładnie, popieram 😉

Nie każdy ma ochotę czytać obrzucanie się błotem nawzajem 😉 Załatwcie to przez PW bo tu to i 4 strony możecie przerzucać się winą.
Ja shilton już sprawę załatwiłam .Ochraniacze wzięłam ,żeby jej nikt jej nie zabrał.Oddałam jej następnego dnia.
Tak jak etosha jest w porządku, tak nadzafowa sieje intrygi dalej i prosze mnie do tego nie mieszać. Ja z etosha sobie wyjasnilam raz i więcej nie potrzeba 🙂 widzicie,starczlo naprawde ZWYCZAJNIE porozmaeiac, a nie dalej siac ploty I podkladac komus takie swinie jak np. Z ta derka.
Nigdzie nie ucieklam tylko szkoda mi czasu na komentowanie. Napisalam to co chcialam napisac i juz po raz kolejny mowie - kazdy zrbi z ta informacja co zechce. Ja nie bede obrzucac sie tu blotem bo nie o to mo chodzi. Chcialam ostrzec i to zrobilam. Nikt nie sieje intryg u nas w stajni. Tylko wiekszosc ludzi ma swoje zdanie na temat tej sprawy i sa jednoglosni. Wlasciciele tez postanowili jak postanowili i ja sie z tego bardzo ciesze. Pewnie nie tylko ja. Tutaj widze ze jak ktos nie jest starym uzytkownikiem to nie ma noc do powiedzenia. Wiec ja znikam z tego watku
Moon   #kulistyzajebisty
18 stycznia 2013 08:33
Dzizas, możecie już skończyć tę błazenadę?! Jak chcecie sobie skakać do gardeł to sobie konferencję na gadu-gadu urządźcie.

Ale piaskownica.  😵
Nie ma nic do powiedzenia jeżeli oczernia bez powodu, nie daje ŻADNEGO przypominam dowodu. Dzisiaj będę rozmawiać z właścicielem, wczoraj rozmawiałam przez telefon, ale nie wiedział o niektórych bardzo istotnych sprawach. I przestańcie w końcu zazdrościć wraz z Nadżafową komuś sprzętu.. Bo śmieszne jesteście. Też mogę napisać, że ostrzegam przed wami, bo niby też mam takie prawo. Ale ja ciebie dziewczyno nawet na oczy nigdy nie widziałam, nie rozmawiałaś ze mną NIGDY, to przepraszam bardzo skąd masz takie info? Masz bardzo bujną wyobraźnię.. Etosha wzięła co prawda moje ochraniacze z boksu, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE DLATEGO, że chciała uniknąć żeby zaraz następnego dnia zrobiła to Nadżafowa, która tylko chwaliła się gdzie mogła, że to zrobi. Gdyby nie etosha to pewnie do dzisiaj ochraniaczy by nie było.

Moon, zostałam "w prezencie" tutaj wpisana, a ja sobie nie pozwolę, żeby ktoś robił osobiste wycieczki i oczerniał mnie, bo ma bujną wyobraźnię i trochę mniej kasy.. To co robimy z nią to jest tylko i wyłącznie nasza sprawa, tak nie można, nie zaglądajcie nam do portfeli. I nie piszcie bzdur, że mnie ktoś wyrzucił... a do tego to jest wątek o nieuczciwych revoltowiczach i po to ten wątek jest, żeby wyjaśniać niektóre domniemane lub rzekome nieuczciwości co niektórych osób. Ale nie może być tak, że ktoś nie majac żadnego dowodu dalej robi z siebie pośmiewisko i pisze dalej. Jeżeli nie chcesz tego czytać to nikt cię nie zmusza, nie musisz tutaj zaglądać.
emptyline   Big Milk Straciatella
18 stycznia 2013 08:35
Ja się tylko zastanawiam, jaki to ma związek z forum. No oprócz kilku nicków.
nadzafowa, to jest co najmniej rownie wiarygodna jak shilton 😎
prosze skonczyc te przepychanki na poziomie piaskownicy.
katija, no cóż ja przynajmniej w przeciwieństwie do nadżafowej nie robię nikomu pod górę i nie wymyślam sytuacji, których nie było.
a ty umiesz czytac, czy trzeba drukowanymi napisac? PROSZE O ZAKONCZENIE PIASKOWNICY.
Moon   #kulistyzajebisty
18 stycznia 2013 08:49
nadzafowa, to jest co najmniej rownie wiarygodna jak shilton
Myślę, że to pięknie podsumowuje ten cyrk. Każdy kto miał, sobie opinię wyrobił, amen.  😎

Shilton, no popatrz jednak weszłam w ten wątek, chcąc zobaczyć czyje ogłoszenia omijać szerokim łukiem, a zastałam tu bajzel. Myślałam, że takie rzeczy to dorośli ludzie na żywo załatwiają, ew. piszą pw, a nie na publicznym forum. Cóż, może nie wszyscy są tu na tyle rozgarnięci, żeby to zrozumieć.
Wlasnie zeby nadzafowa miala na tyle odwagi spojrzeć mi w oczy. Ale niestety nie ma i stad to cale zamieszanie (publiczne).
shilton, skończ offa, bo dostaniesz ostrzeżenie...
http://www.besthorses.pl/8_galerie/3_nasza_stajnia.html
Po lekturze wątku, przyznaję, w galerii szukałam fotek, na których pannice się biją o kantar i szarpią za włosy.
Oj... złą opinię robicie ośrodkowi. A taki ładny.
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
18 stycznia 2013 10:51
nadżafarowa to ta co wykeciła horse art na termobuty?  🙄

no po prostu super...swoją drogą - nie daj Boziu trafić do takiego ośrodka gdzie stoją same złodziejki, wieśniary i prostaczki, przepychające sie o kawałek szmaty  😵 😵 😵

Wszedłem właśnie na ten link, który Tania umieściła u siebie i odkryłem, że znam tą stajnię. Często koło niej przejeżdżam i zawsze z zewnątrz mi się podobała. No ale teraz na wejście do środka chyba się nie skuszę.
Wszedłem właśnie na ten link, który Tania umieściła u siebie i odkryłem, że znam tą stajnię. Często koło niej przejeżdżam i zawsze z zewnątrz mi się podobała. No ale teraz na wejście do środka chyba się nie skuszę.

Weź widły i już. Albo osikowy kołek.  😉
Jakuba Wędrowycza trzeba tam wysłać, a nie malutkiego spokojnego Miśka.
Zgadza sie, panny trzeba by bylo porzadnie wyegzorcyzmowac.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się