milusia Piękne! Wzór odrysowywałaś od treningowej? Lovely Możliwe, że masz stępiony transponder (ząbki). Anaa Ja sobie kupiłam w Lidlu maszynę Lervia (a la Łucznik), trochę głośna jest, ale prosta w obsłudze i dobrze sobie radzi. korsik Kupiłam kiedyś w Netto bardzo tanio obrusy typu alkantra - właśnie popełniam czaprak. Spiera się wszystko, poza... woskiem 😀
jeszcze raz dzieki Holo-nie, przymierzalam na koniu i na nim powstawal projekt i poprawki na bierzaco.Ale teraz mam juz gotowy wzor i mysle ze stworze cos jeszcze i poprostu sprzedam 😉 Jutro poszukam fajnych polarow i bede dzialac. Ogolnie lubie cos uszyc sama koniom, czasami sobie,tylko do tej pory bylo to baaardzo czasochlonne bo nie mialam maszyny, teraz juz naprawiona wiec jak moj rozbiegany 3letni synek pozwoli cos zdzialac wieczorkiem to bede pokazywac efekty 🙂
ot: Nasturcja-Renata, Żadonka to Twoja klacz? Jeździłam kiedyś na niej, podobnie zresztą jak i na jej matce. Wysyłam PW, żeby tu nie robić zamieszania 😉
Dziękuję, dziękuję 😁 A konince komplement przekażę 🤣 Co do zapięcia to mnie trochę wkurza to, że ten kawałek między dwoma rzepami nieco się marszczy, ale ogólnie nie jest tak źle jak myślałam że będzie 😉
Chess-fajnie wyszla 🙂 I dziekuje, fajnie ze derki sie podobaja.Jutro zrobie foto ukonczonej juz dereczki calej polarowej-nieskromnie powiem, ze bardzo mi sie podoba i jestem zaskoczona efektem koncowym, a Rudy wyglada w niej swietnie 💃 Fajnie ze praca wlasnych raczek mozna cos zrobic i jednoczesnie zaoszczedzic, no i ta satysfakcja 🙂
milusia- świetna 😀 jakie są te kocyki z biedronki? nie rozciąga sie ten polar? moje polarki lezą w kartonie i nie moge sie za nie zabrać... czasu nie ma 🙁 a poza tym trzeba maszyne wyczyscic 😁