moda, ciuchy etc...

korsik, to moze byc kwestia pomyłki. jak nakleja się tyle tych naklejek, czasem sie czlowiek pomyli 😉
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
09 stycznia 2013 14:32
laski, mam problem. kupiłam koszulę z zamiarem właśnie takiego sposobu jej noszenia, ale nie jestem w ogóle przekonana do tego.
czy to nie wygląda przy mojej figurze źle? szczupła nie jestem, więc może mi.. nie wypada tak tego nosić? doradźcie coś, proszę.  :kwiatek:
Pursat   Абсолют чистой крови
09 stycznia 2013 20:20
Bee., jest ładnie, nie masz się czym przejmować. 🙂
inna bielizna i wio! 😉
Moon   #kulistyzajebisty
10 stycznia 2013 06:38
Korsik z tymi cenami na wyprzedażach, toćto powszechna praktyka, taki "myk" handlowy.  😉
10 stycznia 2013 11:15
Dzisiaj kolejne obniżki w Zarze. Kupiłam sobie uroczą kopertówko-kosmetyczkę ze skóry naturalnej. 49 ze 199 zł. 🙂

yga   srają muszki, będzie wiosna.
10 stycznia 2013 12:05
Bee- a mi się wydaje że te puszczone warstwy z boku dodatkowo poszerzają.
Scottie   Cicha obserwatorka
10 stycznia 2013 15:30
Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę. Wiem, że wiele z Was jest na czasie z kolekcjami w sieciówkach i z blogami modowymi. Ostatnio wpadł mi w oko nowy teledysk Honey, a raczej ciuchy, w których występuje:

Szukam tych ciuchów i sklepów, w których można je kupić. Najbardziej zależy mi na sweterku miętowo- fioletowym, nigdzie nie mogę go znaleźć 🙁  Znalazłam natomiast sukienkę w kwiatuszki (Lana Del Rey dla H&M) i bluzę w piguły (Sugarpills). Pod teledyskiem, w komentarzach, a także na blogu Honoraty nie ma informacji, skąd pochodzi sweterek, natomiast wiem, że niektóre jej ciuchy pochodzą ze sklepu Romwe. Znalazłam coś podobnego http://www.romwe.com/goldtone-riveted-mint-jumper-p-46458.html, ale haft ma chyba zbyt duże oka w porównaniu do tego z teledysku. Myślicie, że dałoby radę go podfarbować? A może któraś z Was widziała ten sweterek gdzieś w sklepie?

Proszę o pomoc!  :kwiatek:
yga   srają muszki, będzie wiosna.
10 stycznia 2013 16:36
Kochana, jedynie wiem skąd pochodzą gorsety i skórzane spódnice.
Ada   harder. better. faster. stronger.
10 stycznia 2013 18:14
Czy w sklepie internetowym Zary zapłacę zwykłą kartą płatniczą Visa?
Czy tylko kredytową bądź debetową?
ovca   Per aspera donikąd
11 stycznia 2013 18:19
Szalony zakup za 40 zł  😁
wooo jakim cudem?
😜
ovca   Per aspera donikąd
11 stycznia 2013 18:24
Weszłam do galerii po plastry do depilacji i na chwilę zajrzałam do reserved  😂
fajnacka jest!
I kolor przedni, choć akurat nie mój wybitnie  😉

pokazuj się w niej, już, już!
Moja mama też sobie dziś sukienke w reserved kupiła za 40 zł  😀
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
11 stycznia 2013 20:20
a ja dziękuję za rady kobietki  :kwiatek:
Dziewczyny, czy któraś z tych sukienek się do czegoś nadaje? W sumie żadna mnie nie powala, ale nie mogę nic innego znaleźć.  A bal gimnazjalny coraz bliżej  😵

klik 1
klik 2
klik 3
wilczyk, pierwszy i trzeci link to ta sama sukienka 😉 Z tych dwóch wybrałabym tą ze stradka chociaż jest trochę ponura🙁 Natomiast zarowa świetna, szczególnie tył wygląda super 🙂ale chyba jednak zbyt seksowna jak na bal gimnazjalny.
powinnam się zabrać za szukanie sukienki na ślub brata 😵 ...
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
12 stycznia 2013 08:47
Według mnie ta z zary jest straszna z przodu. Ze stradi super, nie wiem tylko czy w klimacie balu gimnazjalnego, ale nie wiem w czym się teraz chodzi na takie bale  😉
12 stycznia 2013 09:44
Z Zary jest przepiękna, ale zbyt poważna. Ze Stradivariusa, moim zdaniem - totalny, smutny zwyklak, nawet ten wzór średnio ją ratuje. Chociaż może na żywo wygląda lepiej. Już chyba wolałabym wystroić się w tę zarową. 😉
dzięki dziewczyny, ja sama nie wiem, bo żadna mi się chyba nie podoba  😵 ta z zary właśnie mogłaby być ok, ale pół roku muszę jeszcze chodzić do tej szkoły, więc chyba odpada  😵 muszę chyba pojechać i pooglądać, bo tak przez net to bez sensu.
linki skróć, bo rozjechały całą stronę...
Facella   Dawna re-volto wróć!
13 stycznia 2013 16:44
wilczyk, ja bym brała tą ze Stradi albo pierwszą, którą pokazała whitemoon. ale ja się kompletnie nie znam.

jestem tu po radę: chcę założyć do szkoły normalne bryczesy i nasuwa się pytanie: na wierzch sweterek szary, dość jasny czy marynarka czarna? bryczesy są ciemnogranatowe z niebieskim lejem. do tego brązowe buty i ciemnoczerwony, przygaszony sweter. jasnobrązowa torba w ogóle nie będzie pasować, więc raczej zdecyduję się na czarną albo plecak.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
13 stycznia 2013 16:51
Facella po co chcesz zakładać do szkoły bryczesy? Macie dzień opowiadania o swoim hobby?  😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
13 stycznia 2013 16:54
raz, że mi w nich wygodnie, dwa, ostatnio coraz częściej widuję ludzi w bryczesopodobnych spodniach. szczerze mówiąc, to trochę się boję reakcji, ale jestem w takiej sytuacji, że zaryzykuję (-;
Szukam zimowej kurtki,takiej do 300 zł, musi byc ciepla z kapturem,raczej w ciemnych kolorach,dopasowana w talii,w stylu abercrombie,

Nawet rozwazalam kupno z tej firmy,ale nie mam doswiadczenia i boje sie,ze bedzie drogim nie wypałem 😉

pomoże ktoś? :kwiatek:
whitemoon071  :kwiatek: są super, tylko ja siebie nie lubię w sukienkach tego typu, cały czas mam wrażenie, że mam bary faceta hahaha  😁
Wilczyk mam niestety ten sam problem z tymi barami 🙁
Katastrofa ! A jak ubiorę koszulkę bokserkę to wyglądam jak Rambo  🤣 🤣 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się