Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)
opolanka, dzięki, szczerze mówiąc to do filmiku nie zajrzałam, jakoś nie dotarło do mnie, że to może być o uzupełnianiu kapsułek 🙂
Wypróbujemy.
A powiedz mi jeszcze wsypujemy kawę sypaną jak do każdego ekspresu, tak?
casines dziękuję, właśnie chodziło mi o moje konto 😉 mieć pod nosem i nie widzieć 😵 chyba muszę zmienić okulary 😁
Horciakowa, dokładnie taka 🙂
Czy paląc okazyjnie papierosy [tylko na imprezach, około co tydzień, dwa] wyjdzie mi to w jakikolwiek sposób na prześwietleniu płuc? Błagam, powiedzcie, że nie. Że to za mało, żeby coś pokazało.
flygirl, jak raka płuc nie masz to nie pokaże.
O matko, nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś. 🙇
flygirl, mama się dowie, że palisz?
No, chyba by mnie zatłukła. A tata to już w ogóle. 🤣
Czy do takiego gramofonu:
http://allegro.pl/gramofon-sd-usb-aux-zgrywanie-do-mp3-pilot-hit-gw-i2902813319.html potrzebne są tylko głośniki, żeby wszystko działało? Czy może jeszcze jakiś wzmacniacz itd.? :kwiatek:
Nie wiem co ja poprzestawiałam. Jak klikam na cokolwiek (a chciałabym żeby to otworzyło się w tej samej karcie, na której właśnie jestem) to wszystko otwiera mi się dopiero w nowo włączonej karcie. Wie ktoś jak to wyłączyć?
Jak wampiry-kobiety-robią sobie makijaż, skoro nie widzą się w lustrze?
Tania, one się rodzą w pełnym makijażu 😀
Prosze o pomoc! Czy istnieje jakakolwiek mapa internetowa, w którym mogę sobie po prostu ręcznie zaznaczyć trasę od- do lub dowolna pętelkę w celu uzyskania informacji o odległości/ dystansie? 🙇
Tania, one się rodzą w pełnym makijażu 😀
A jak widzą, że mają twarz krwią popapraną?
Drugi wampir im zmywa?
wendetta, na googlemaps przecież można!
Dzionko, kochana, JAK? 😲 Ale łopatologicznie proszę, jak krowie na rowie 😉 Tak po prostu mogę sobie kursorem "narysować" pętelkę po moim mieście (szczegółowo, zakręty itp.) i sprawdzi mi dokładnie jaka to odległość?
JARA, w linku, który wkleiłaś jest też taka opcja?
wendetta, rysować to nie możesz, ale możesz ustawić punkty wg których ma ci liczyć trasę, a jak ci mimo to źle poprowadzi, to możesz łapać kursorem za trasę i ją przeciągać na inne drogi. Warunek tylko jest taki, że faktycznie musi tam być ulica i musi się dać skręcić np. w lewo w konkretną ulicę.
wendetta, wyznacz sobie trasę wpisując jako poszczególne punkty między A i B, w razie czego możesz "złapać" tę linię łapką i przenieśc, ale tak jak mówi Dzionka, musi to byc ulica, którą można jeździć i w dodatku nie pod prąd, bo Ci nie przesunie.
Możesz też kliknąć w miejsce, przez które chcesz jechać, prawym przyciskiem myszki i tam wybrać "dodaj cel podróży" - można tak ile razy chcesz 🙂
Dzionka, a o tym to nie wiedziałam 🙂
tak własciwie to chodzi mi o to, żeby wyzaczyć sobie kilka tras biegowych po moim mieście 😉 I dokładnie wyliczyć dystanse (dopóki nie mam zagarka z gpsem lub komórki z endomondo), więc to naprawdę szczegółowa robota 😉 Ale chyba spróbuję tak jak mówicie, po fragmencie "od-do" i sumować. Żmudna robota, ale ... 😉
Dzięki wielkie!
wendetta, aaa, to trzeba było mówić! Polecam więc
www.runkeeper.com - możesz sobie rysować jak chcesz, niekoniecznie po drogach 🙂
opolanka, o, a widzisz 😀! Ja bez mapsów bym chyba nigdzie nie dojechała, więc sporo używam 🙂
Potrzebuję przekonwerować plik mov na mp3, wykonalne? :kwiatek:
Alabamka, tak 😉 ja polecam FormatFactory, dużo możliwości 😉
Jestem normalnie na skraju wytrzymałości 😤, nie wiem jak to zrobiłam i czy ja to zrobiłam ale z niewiadomych mi przyczyn przy niemalże każdym kliknięciu myszką, przesunięciu ekranu wyskakuje mi jedna bądź więcej stron z jakimś nieszczęsnym iphonem do wygrania 👿. Jak się tego nie pozbędę to niedługo mój komputer zginie śmiercią tragiczną bo mnie szlag jasny już od tego trafia. Komputer był resetowany, firefox włączany i wyłączany, nawet szukałam czy nie zainstalowałam jakichś nowych programów ale nic nie znalazłam 😕. Wie ktoś może jak mi pomóc?
wendetta na runningmaps możesz zaznaczyć nawet po której stronie chodnika biegniesz 😉 Tylko trzeba włączyć widok z satelity.
Dzionka, Idril, dzięki dziewczyny! Dokładnie o takie coś mi chodziło!
Biczowa, złota rada informatyków: wyłącz i włącz komputer jeszcze raz. Przeskanuj też system antywirem, na wszelki wypadek.
Biczowa miałaś kiedyś podobnie, to był jakiś wirus. masz coś antywirusowego zainstalowanego na kompie? to mi właśnie przypomniało, że ja nie mam...