Dworcika, pewnie! Ostatnio poróżnił nas brak Mercedesa na moje urodziny 🙁
Averis, dostałaś tylko Citroena? 😉
A tam BMW :P dostała pewnie królową lawet czyli Lagunę i dlatego taka niezadowolona 😀
Averis, dostałaś tylko Citroena? 😉
Boże, za Citroena to ja bym się spakowała i trzasnęła drzwiami, co za nietakt.... 😁 😎
A ja dzisiaj weszłam do swojego pokoju i kopara mi zjechała do ziemi. Mama powiedziała mi wcześniej, że dostałam jakieś kwiaty pocztą kwiatową, ale nie pomyślałam, że AŻ TYLE. Nie dość, że ja namieszałam, to jeszcze dostałam przeprosinowy, ogromny bukiet róż... Chyba mnie lubi 😁
wyprowadza sie w poniedzialek...
a w który poniedziałek? 😁
zdaje sie że w ten... 😁
dałam mu czas do przyszłego piatku.
-on powiedział,że wyprowadzi sie w poniedziałek...
Dworcika, pewnie! Ostatnio poróżnił nas brak Mercedesa na moje urodziny 🙁
Na słodkie 16 urodziny.
W razie co zawsze można wywalić rzeczy przez okno 😁
Myśle że sie wyprowadzi,ma tylu wspaniałych znajomych,a ja jestem ta wredna su...,tak go nakrecaja ze napewno uwierzyl,ze za 800 zł sie utrzyma i cos wynajmie...
ale to nie jest moj problem 😎
Lov jednak szybko się ułożyło, gratuluję 😉
kot trzymaj się, jesteś bardzo dzielna i podjęłaś słuszną decyzję. Zobacz - znowu będziesz wolna, z tym wiążą się różne bardzo fajne perki 😉
kot,
i Ty i Twoja sis jesteście mega twarde babki, wszystko będzie zacnie! 😀 A S. wg mnie jest po prostu kompletnym dzieciakiem..
Kasska ,teraz też to widze!
Dziekuje :kwiatek:
Lov poka! Chcę pozazdrościć! 8)
Lov, dobry bukiet nie jest zły 😀
kot, trzymaj się mocno, będzie dobrze! 🙂
Martuha, jutro cyknę fotę jak tak bardzo chcesz 😁
Averis, no ba 😎
smarcik, muszę po prostu uważać, co mówię, bo on jednak na takie rzeczy wrażliwy jest 😉
Lov :kwiatek: dzieki, musi byc dobrze!
wszystko się dobrze układa a ja mam ochote podwinąć ogon pod siebie i spierniczać tak żeby się aż kurzyło 🤔 już nie wiem o co mi chodzi 🤔wirek:
Właśnie o to:
wszystko się dobrze układa
Bo, nie daj Boże, ułoży się i uda?
escada! miałam to samo uczucie. I spierniczyłam. A teraz siedze i cholernie żałuję 🙂
ja też tak miałam, ale do czasu,a a w zasadzie do konkretnego faceta od którego zdecydowanie nie chciałam uciekać 😉
escada, może to po prostu tak na prawdę nie jest TO?
escada, a moze jestes typem zdobywczyni (jak to moja koleżanka samą siebie okresliła 😉) tzn ze jak juz zdobędziesz to sie wycofujesz, bo już masz to o co Ci chodziło i idziesz zdobywać dalej? 😉
Escada gonienie króliczka jest fajne, ale też po jego złapaniu może być fajnie 😉
Nie nawialam 😉 nie chodzi o to że jak już mam to już mi się nie podoba, raczej o to że zawsze wszystko mi się szybko rozsypuje, a chciałabym mieć coś na dłużej 😉 a czy to jest to, to można określić po dłuższym czasie dopiero. Zobaczymy, jakby co to nie bbędzie to pierwszy kop w tyłek i pewnie nie ostatni, przeżyje :p
escada ja też chciałam zwiewać, i też myślałam że to będzie kolejny kop, a tu proszę- pyk 😉 i pół roku minęło nie wiem kiedy.
[sub]nie wspominając o tym, że ABSOLUTNIE ŻADNYCH POWAŻNYCH ZWIĄZKÓW A JUŻ NA PEWNO NIE Z TYMI DEBILAMI W MUNDURACH.[/sub] 😁
ovca, nooo nieeeeee, strażnik celny? :>
Nie ma czegoś takiego jak strażnicy celni, JARA 😉 pomieszałaś służbę celną i straż graniczną. Ja mam to drugie 😁