ekuss, mnie się Frigg podoba w derce z Royal-Navy 🙂
quanta, Lanka, dzięki za fajne porównanie 🙂
Thymos, fotki! 😉
tunrida, pięknie Paskowi w tych Platinum 🙂 Ze zdjęciami dobrze radzi Magdzior, musisz duże zdjęcie wsadzić na jakiś fotkowy serwer - np. imageshack albo photobucket 🙂
Pomoże ktoś znaleźć ten czaprak w wersji VS? Euro-star design 125. W horse-trade mają na stronie ale już nie mają na stanie. Nigdzie indziej już go nie znalazłam 😵
Dziewczyny, wracając do szału na Ruby, da się ją gdzieś jeszcze kupić w wersji DL?
Ruby to mega stara kolekcja Anky, chyba jeszcze za czasów gdy Anky była w polsce niedostepna, a juz na pewno nie robili jej w wersji VS. Jedynie uzywki, w polsce bedzie ciezko raczej holandia :kwiatek:
[quote author=lizzy link=topic=90284.msg1641981#msg1641981 date=1357655088] Dziewczyny, wracając do szału na Ruby, da się ją gdzieś jeszcze kupić w wersji DL?
Ruby to mega stara kolekcja Anky, chyba jeszcze za czasów gdy Anky była w polsce niedostepna, a juz na pewno nie robili jej w wersji VS. Jedynie uzywki, w polsce bedzie ciezko raczej holandia :kwiatek: [/quote]
Ponawiam prosbe o wstawienie zdjecia eskadron sahara na koniu!!! 😉 plus mam pytanie jakie macie pomysly na kolory z. Eskadrona najlepiej dla kasztanow 🙂
Wbij sobie kasztany w szmatoholikach i pooglądaj, myślę, że każdy użytkownik tego forum ma jakąś swoją własną koncepcję i trudno, żeby każdy napisał, co mu na kasztanie leży.
Ponawiam prosbe o wstawienie zdjecia eskadron sahara na koniu!!! 😉 plus mam pytanie jakie macie pomysly na kolory z. Eskadrona najlepiej dla kasztanow 🙂
Po pierwsze nie krzycz, po drugie poszukaj w 2012 roku a znajdziesz co najmniej zdjęcia moje i Moon
Tarant Orestes w brillant Winterred VSD + owijki taupe Dla mnie szał 😜
Pogoda tylko nie dopisała. 🤔 Za to doszłam do wniosku że byłoby ładnie w Toffe/Gelb 😵 Jakbym mogła prosić aby ktoś mi przerobił zdjęcia Łatka w Brillant tofee? :kwiatek:
martita, znaczy, bo mi na Twojego krzyczy, głośno baaaardzo. Na mojego też, ale zdecydowanie mniej, bo mój ma te łaty w kolorze coffee, dlatego coffee już posiadam i jest moim ulubionym czaprakiem. 🙂