Tak jak nigdy nie mamy zdjęć tak dzisiaj odwiedził nas fotograf! 😅 Więc uwaga bo wioskonie (wiejskie konie lub jak kto woli zza stodoły :hihi🙂 atakują 😎 :
kasska Wiosna tylko na zdjęciach. W rzeczywistości zimno tak, że fotograf wymiękł po 15 minutach (a zaprawiony w bojach jest 😁 ) m0niSkaAlcapad ; ) LOVELY Słońce piękne to prawda ale reszta? Podłoże zamarznięte, a zimno że aż szkoda ze stajni wychodzić (tak to jest jak się hali nie ma :/) zuzaDzięki kpik Ja poproszę taką halę nawet z tym miejscem, którego nie lubicie 😍
Piękne macie konie 🙂 ale mam dla was pytanie ponie Mam pytanie czy czaprak firmy Prestige z logiem ma logo Prestige po obydwu stronach?Czy ktos ma taki czaprak i jak się sprawuje bardzo prosze o odpowiedzi waż myślę ze napewno ktoś widzial z was Czaprak Prestige z logo :
korsik - a ja myslalam ze to przez krągłości mego mustanga tak leży, ale skoro on bez winy .... :P
edit: dziękujemy, zdjęc brak bo wszyscy przy tych pieknych koniach dzielnie pracują 😉 johnny umysłem i ciałem to dzieciak, nie miał okazji wydorośleć jeszcze. jego małpowanie przy drzwiach to raczej wyraz 'chęci zrobienia czegos' - bo tam derka wisi, bo tam kot miauczy ale na giga choinki ze światełkami na hali ledwo zerknął i spokojnie przy nich pracował bez zająknięcia.