Ogłowia

Dorobiłam się zdjęć meksykana BR. Mam go od dwóch tygodni i nadal jestem zachwycona! 😜

zdjęcie robione przez Burzę
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 stycznia 2013 19:37
niestety już porwane  😵 ogłowie Artemis + naczółek Waldhausen ( z ogłowia Saragossa)

BR to na prawdę fajne ogłowia, bardzo dobre jakościowo, cenowo nie biją po kieszeni jak np 'topowe' niemieckie marki i są bardzo bardzo ładne. Oecnie napalam się jeszcze na Cheshunt.. ale póki co kasy brak.. ale do wiosny na pewno zakupię 😀 Mam też ogłowie hooksa Claridge House - Hooks przy BR to może nie badziew, ale skóra o wiele, wiele gorszej jakości.
Dramka jak oceniasz jakosc skory? W porownaniu do np. stubbena jak wypada?
mam kieffra i BR - skóra porównywalna. Ja czyszczę sprzęt po każdej jeździe, więc podejrzewam że BR pożyje długo długo. Kieffer również ma się świetnie po 1,5 roku codziennego użytkowania
Poszukuję hanowera z miękkiej skórki w przyzwoitej cenie. Poleca ktoś coś ?  :kwiatek:
Dramka jak oceniasz jakosc skory? W porownaniu do np. stubbena jak wypada?

nie ta półka co stubben
Rozumiem, ze nizej?
juliadna - czyżby się pierwotny (artemisowy) naczółek spsuł  😎 ?
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
05 stycznia 2013 23:18
tulipan nie nie 😀 naczółek bez zarzutów ( w drugim ogłowiu) F. porwał ogłowie na lonży, bo wymyśliło mu się że w kłusie zacznie niuchać ziemię... pasek od wędzidła poszedł.

Brązowe lakierowane Horze 😀
Czy wiadomo już coś kiedy będzie dostępne czarne ogłowie athena z hypostore

DressageLife Bardzo ładne to ogłowie, tylko mogłoby mieć ciut cieńszy naczółek 🙂
ha ha niedługo będzie inny,podróżuje do mnie,opadający 3 rzędowy złoty swarovski,tym samym wydałam całą świąteczną kasę  🤬
Ooo zupełnie w moim guście, uwielbiam świecidełka  😍  😁 Jak już przyjdzie to czekam na zdjęcia!
Jak lubisz świecidełka to pokażę naczółek z munsztukowego : (dzieło własne) 🙂 ja też lubię kapiące świecidełkami naczółki,i nie tylko-buty też mam z diamencikami,kask też 😀,ale naczóleczki uwielbiam  😍

A do mnie leci to ogłowie, kupiłam ze względu na naczółek *__*:
[img]http://i.ebayimg.com/t/New-to-the-Uk-Black-patent-rolled-leather-bridle-with-crystal-rope-browband-/00/s/MTAyNFg0NTA=/$T2eC16RHJIkE9qU3kVqfBQm2LeI-0!~~60_12.JPG[/img][img]http://i.ebayimg.com/t/New-to-the-Uk-Black-patent-rolled-leather-bridle-with-crystal-rope-browband-/00/s/MTAyNVgxNDkz/$T2eC16FHJHgE9n0yDjO9BQn4gqiUGQ~~60_12.JPG[/img]

Mam nadzieję, że będzie pasowało  🤔wirek:.
😍 😍 😍 piękne!
DressageLife Szałowy ten naczółek 😍 Robiłaś go na rurce? Widzę, że możemy sobie piątki przybić  😁 ja też mam świecidełka gdzie się da- na butach, na siodle, na naczółkach... Teraz do mnie leci kask z drobnymi błyskotkami  😵

Sisisa ciekawe jak na żywo będzie wyglądać. Paseczki ma subtelne, ale dość masywne jest to rozwiązanie na potylicy. Poza tym baaardzo ciekawe.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
06 stycznia 2013 00:27
Sisisa co to? 🙂
DressageLife co to za model tego horze?
juliadna to masz bardziej żywotny egzemplarz od mojego  😉 "do pyska" mu, ma bardzo zgrabną głowę i bez odmian - można zaszaleć, jeśli chodzi o ogłowia  🙂
ChingisChan, jakieś z Ebaya, no name chyba...

Urzekł mnie ten naczółek. Szkoda tylko, że taki nachrapnik ;(.

Mam nadzieję, że karej twarzy bez odmian będzie pasowało 😉.
DressageLife do tego lakierowanego Horze masz czarne siodło? Jeśli tak wrzuciłabyś zdjęcia jak to się komponuje razem ? :kwiatek:
To model crown,a siodło mam brązowe 🙂
Rozumiem, ze nizej?

zdecydowanie
klapcio89   Walczący z cieniem...
06 stycznia 2013 09:53
Miał ktoś do czynienia z tym nachrapnikiem szwedzkim? 🙂 http://www.gnl.pl/nachrapnik-szwedzki-busse-schweden-p-3834.html
kojarzycie co to za ogłowie?

Miał ktoś do czynienia z tym nachrapnikiem szwedzkim? 🙂 http://www.gnl.pl/nachrapnik-szwedzki-busse-schweden-p-3834.html

Miałam doczynienia ogólnie z nachrapnikami szwedzkimi, ale ogłowie zginęło śmiercią tragiczną i teraz mam nachrapnik zwykły. Ciężko się przestawić, wolałam szwedzki.
A siwy teraz śmiga w Horze Constance i jestem zachwycona. Zobaczymy ile pożyje...
Zonk z hooksa,ale z tego co pamiętam nie jest już dostępne  😉
dzięki  :kwiatek: A co byście mi poleciły do takiej mordki? Chciałam athene z hypostore, ale nie wiem czy kiedykolwiek będzie dostępna :/ Koniecznie lakierowany nachrapnik i naczółek świecący, myślałam nad BR Kingston, ale nie znalazłam żadnego fajnego naczółka (w stylu tego z hypostore) do dokupienia  😵

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się