Końska rewia mody cz. 3

Tak, nowe  😍 Zajrzyj do KR, wrzuciłam tam właśnie dwie fotki tego ogłowia  🙂 Dzionek dziękuje za komplementa ^^
wątek zamknięty
At last, Anka Alt Rosa - na tej focie trochę zbyt skontrakstowane zdjęcie, w rzeczywistości pad jest jaśniejszy i bardziej delikatny, ale lepsze zdjęcia wstawię w wątku ankowym, jak mi laptop pozwoli:

I 100% pełnia lansu, czyli Anka, Eskadron (przyszyty i dopasowany do konia przez trenerkę, sic!), i kryształek Swarovskiego jako model:

wątek zamknięty
ale ten pad jest piękny    😍
wątek zamknięty
Olcia_93 ja do tego czapraka mam JumpTeci i pasują idealnie 😉
wątek zamknięty
nom, pad przecuuuudny  😍 😍
wątek zamknięty
Szyszka   szczesliwa studentka HOPALu:)
01 lutego 2009 16:46
Szyszka to czaprak za 20zł z Allegro (chyba nawet są teraz wystawione 😉 ), uwielbiam go za tą cenę 👍 a owijki Waldhousen (tak to się pisze?). Jakościowo fajne ale na małe Libelkowe nóżki musiałam przyciąć rzepy bo były za długie

Libella gdzie gdzie?! 👀
wątek zamknięty
Dokładnie tu:
http://allegro.pl/item539869979_czapraki_super_jakosc_nowe.html
tylko aktualnie ma wystawione tylko kremowe, ale trzeba czekać bo czasem pojawiają się też inne kolory 😉
wątek zamknięty
Szyszka   szczesliwa studentka HOPALu:)
01 lutego 2009 16:57
szkoda, no nic bede sledzic  😉 dzieki za info
wątek zamknięty
Anky terra

wątek zamknięty
Ola- świetnie rudy wygląda w tym kolorze  😍
wątek zamknięty
Alca pad brazik 🙂
wątek zamknięty
Crazy,

🚫 Co to za siodło?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
LOVELY Dziękujemy za komplement 🙂

crazy padzik bardzo ładny, ale siodło pierwsza klasa też od razu zwróciłam na nie uwagę, aż chciałoby się w wsiąśc🙂
wątek zamknięty
To siodlo to moj cukiereczek...
Ilez ja sie na nie naczekalam.. zanim przylecialo do mnie.. ale warto bylo, idealnie dopasowane do niego i do mnie🙂
wątek zamknięty
Bardzo fajne. Mogę zapytać ile takie cudo?
wątek zamknięty
Wysylam PW
wątek zamknięty
Calathea   Czarny Książę
02 lutego 2009 02:00
Oj... naszło mnie na pochwalenie się nowym nabytkiem...

Ładnie jej w kolorystyce kremowo/czarnej?
wątek zamknięty
Dzięki uprzejmości kochanej czarownicy (T&N  :kwiatek🙂 mam zdjęcia Czardaszo w śliwkowym komplecie:

I jak wam się podoba? To - waszym zdaniem - jego kolor, czy nie? (Bom ciekawa waszego zdania, bo swoje i części moich czarownic już znam 😉  :kwiatek🙂
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
02 lutego 2009 09:15
Sierra wolę Was w klasycznych beżo-brązo-offwhite'ach
wątek zamknięty
Śliczny ten komplecik.
Mi tam się podoba bardzo i zazdroszczę 🙂
wątek zamknięty
Sierros brutalnie ale szczerze, ładnemu nie we wszystkim ładnie  😉
wątek zamknięty
sierra zdecydowanie nie, tak mowie ja własciciel dwoch rudych
wątek zamknięty
Rudy kasztan w śliwce - zdecydowanie nie.

na tzw. czekoladowym kasztanie - owszem.

Śliwka jest zimnym odcieniem i nie pasuje do "ciepłego" rudzielca.
wątek zamknięty
Sierra niestety w tym zestawi kolorystycznym jakoś tak... blado. Moim zdaniem nie pasuje 🙁
wątek zamknięty
Lepiej w klasykach ale jak na komplet od święta co by rozweselić to ja jestem za 🙂
wątek zamknięty
a mi tam sie podoba  :kocham
aczkolwiek cos mi nie pasuje.... ?
wątek zamknięty
Świetna jest ta śliwka... Z doborem kolorów jest jednak tak, że mocny i nasycony dobrze jest uzupełnić drugim bardziej delikatnym, stonowanym, złamanym. Czardasz ma piękną maść, tylko teraz te dwie barwy - czapraka i sierści - konkurują ze sobą. Zgodnie z prawidłami dobierania kolorów do takiego kasztanowatego najlepiej mają pasować wszelkie brązy / beże, zielenie - jasne (typu kiwi), złamane (groszki), ciemne (butelkowe i pokrewne), a także czerń i szarości. Ale tyle teorii - bo praktyka jest taka, że co kto lubi 🙂
wątek zamknięty
śliwka sama w sobie b.ładna, jednak do czardasza mi nie pasuje, do siwego, gniadego- tak
Cz. ślicznie wygląda w beżach, ecru- tak jak pisały dziewczyny wcześniej
wątek zamknięty
Calathea - wg mnie super  🙂 Elegancja to jednak zawsze wygląda dobrze!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.