Dziewczyny pomóżcie! Jutro Sylwester, a koleżanki wymyśliły, że mamy się ubrać zgodnie z modą jakichś lat (sześćdziesiątych, siedemdziesiątych etc.) Czy spódniczkę z baskinką + koszulę da się dopasować do jakichkolwiek lat? Jeżeli tak, to jaka fryzura, makijaż pomoże mi się ucharakteryzować?
wanita baskinka to lata 20 (powstanie), a 40 (jej odrodzenie) mnie by do tego pasowała czerwona szminka i kreska na powiece (coś w stylu Marylin Monroe) ale może ktoś jeszcze podsunie jakiś pomysł, bo to taka moja wizja 🙂
Wkleiłam już w wątku butowym ale tutaj zagląda więcej osób 🙂 Czy widział ktoś z was te buty w Zarze? U mnie w Łodzi niestety chyba wszystkie się sprzedały przed wyprzedażami 🙁 a bardzo mi zależy na ich kupnie.
byłam dziś w Zarze, na wyprzedażach mnie nic nie zachwyciło (może dlatego, że nie miałam siły przekopywać góry ubrań) ale niesamowicie rozbawił mnie widok kurtki na wieszakach nowej kolekcji, chociaż mierzyłam ją jakiś rok temu, wtedy też była w nowej kolekcji 😁
Ma ktoś może kupon rabatowy do Orsaya (ten -25% na przecenione rzeczy), którego chciałby się pozbyć? 🤣 Ja swój wykorzystałam wczoraj, a dzisiaj znalazłam coś 'must have' w super cenie, ale rabat zawsze się przyda. 😉
Dziewczyny, muszę (tzn. chciałabym 😉) wymienić coś w Zarze. Na tę samą rzecz, tylko w innym rozmiarze. Problem w tym, że zgubiłam paragon. Rzecz jest oczywiście nowa, z metkami. Da się?
Możesz spróbować zadzwonić do nich (coby nie łazić) i spytać po prostu o kopię paragonu, bo swój zgubiłaś. Powiedz kiedy byłaś i co kupiłaś. Możesz dla pewności podać im mniej więcej godzinę. Jeśli to nie pomoże, to bez paragonu nie wymienisz raczej.
Płaciłam gotówką. Kupowałam w innym mieście, więc raczej ciężko mi będzie zdobyć ewentualną kopię (a tak w ogóle, to nie wiedziałam, że tak się da 🙂😉. No nic, najlepiej będzie jak zapytam osobiście, jutro podjadę.
Jak jest ze zwrotami przy zakupach internetowych, np. w bershce przy wyprzedażach? Chetnie bym zrobila zakupy przez internet skoro takie zoo w galleriach, tylko sie zastanawiam czy nie będzie problemu ze zwrotem gdy okaże się, że rozmiar mi nie pasuje.
U mnie w Szczecinie juz nie ma, od tygodnia 🙁 Wczoraj jeszcze spodniczka byla na stronie, ale nie kupilam, bo ... no wlasnie nie wiem czemu :/
Czy gdyby u Was byly obie lub chociaz jedna z rzeczy to moglabym prosic ladnie o przysluge? Oczywiscie zrobie przelew, pokryje wszystkie koszty przesylki itd... :kwiatek: