moda, ciuchy etc...

Na pewno nie do szerokich bioder 😉
Dziewczyny pomóżcie!
Jutro Sylwester, a koleżanki wymyśliły, że mamy się ubrać zgodnie z modą jakichś lat (sześćdziesiątych, siedemdziesiątych etc.)
Czy spódniczkę z baskinką + koszulę da się dopasować do jakichkolwiek lat? Jeżeli tak, to jaka fryzura, makijaż pomoże mi się ucharakteryzować?
kujka   new better life mode: on
30 grudnia 2012 22:20
Dodofon, smarcik, dzieki 😉 no to juz wiem, czego nie kupowac 😁
wanita baskinka to lata 20 (powstanie), a 40 (jej odrodzenie) mnie by do tego pasowała czerwona szminka i kreska na powiece (coś w stylu Marylin Monroe) ale może ktoś jeszcze podsunie jakiś pomysł, bo to taka moja wizja 🙂
Pursat   Абсолют чистой крови
31 grudnia 2012 11:52
Właśnie dostałam paczkę, a w niej:

Wężowe, idealnie dopasowane rurki ze złotymi elementami. Jestem zakochana. 😍

Bardzo fajnie to wyglada ! 😜
31 grudnia 2012 13:39
Dzięki. :kwiatek: Wzór jest subtelny i dzięki temu nie wygląda to wulgarnie. 🙂
Ada   harder. better. faster. stronger.
02 stycznia 2013 14:53
Wkleiłam już w wątku butowym ale tutaj zagląda więcej osób 🙂
Czy widział ktoś z was te buty w Zarze?

U mnie w Łodzi niestety chyba wszystkie się sprzedały przed wyprzedażami  🙁 a bardzo mi zależy na ich kupnie.
Pursat, skad spodnie???  💘
02 stycznia 2013 15:35
Ada, ja nie widziałam. A na stronce już nie ma?

Kajula, Zara. 🙂
Ada   harder. better. faster. stronger.
02 stycznia 2013 15:41
Pursat, właśnie na stronie nie ma, zniknęły przed wyprzedażami ale u mnie w Zarze jeszcze kilka dni przed świętami wydaje mi się że były.
byłam dziś w Zarze, na wyprzedażach mnie nic nie zachwyciło (może dlatego, że nie miałam siły przekopywać góry ubrań) ale niesamowicie rozbawił mnie widok kurtki na wieszakach nowej kolekcji, chociaż mierzyłam ją jakiś rok temu, wtedy też była w nowej kolekcji  😁
Ma ktoś może kupon rabatowy do Orsaya (ten -25% na przecenione rzeczy), którego chciałby się pozbyć?  🤣  Ja swój wykorzystałam wczoraj, a dzisiaj znalazłam coś 'must have' w super cenie, ale rabat zawsze się przyda.  😉
podaj maila, to ci wyślę 🙂
pola_09@wp.pl
Dziękuję bardzo dobra kobieto.  :kwiatek: Na pewno nie będziesz chciała z niego skorzystać?
tez ci wyslalam 😉
do niedzieli na pewno nie będę w orsayu 😉 poszło.
Dziękuję.  😀
to teraz musisz się pochwalić, jak już kupisz 😉
Dzisiaj byłam na wyprzedażach w Promenadzie i jestem bardzo rozczarowana przecenami. Szukałam fajnych koszulek z nadrukiem, najlepiej jasnych. Na wyprzedażach znajdowałam "o, jaka fajna, pewnie 30-40 zł" a szmatka przeceniona na 60 zł 😉 Szok.
Koniec końców znalazłam dwie super koszulki w House, z nowej kolekcji 😉

http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/t-shirt_816/t-shirt-damski_39241.html/s/pcreateddate/a/11403
http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/t-shirt_816/t-shirt-damski_39654.html/s/pcreateddate/a/11403
w croppie i housie macałam po 19,99 koszulki
Widziała,któraś z Was gdzieś fajny sweterek, grubszy, koloru musztardowego?
03 stycznia 2013 19:24
Dziewczyny, muszę (tzn. chciałabym 😉) wymienić coś w Zarze. Na tę samą rzecz, tylko w innym rozmiarze. Problem w tym, że zgubiłam paragon. Rzecz jest oczywiście nowa, z metkami. Da się?
Możesz spróbować zadzwonić do nich (coby nie łazić) i spytać po prostu o kopię paragonu, bo swój zgubiłaś. Powiedz kiedy byłaś i co kupiłaś. Możesz dla pewności podać im mniej więcej godzinę. Jeśli to nie pomoże, to bez paragonu nie wymienisz raczej.
robakt   Liczy się jutro.
03 stycznia 2013 20:05
Pursat, jeśli płaciłaś kartą to wydaje mi się, że to też może posłużyć jako dowód zakupu (wydruk) do wymiany.
03 stycznia 2013 20:40
Płaciłam gotówką. Kupowałam w innym mieście, więc raczej ciężko mi będzie zdobyć ewentualną kopię (a tak w ogóle, to nie wiedziałam, że tak się da 🙂😉. No nic, najlepiej będzie jak zapytam osobiście, jutro podjadę.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
03 stycznia 2013 21:12
Albo kup inny rozmiar, a ten co masz sprzedaj na allegro  😉
03 stycznia 2013 21:30
Wystawiłam już na all, ale wolałabym po prostu wymienić w sklepie. 😉 No ale sama jestem sobie winna. 😀iabeł: Zobaczymy, co mi jutro powiedzą.
Jak jest ze zwrotami przy zakupach internetowych, np. w bershce przy wyprzedażach? Chetnie bym zrobila zakupy przez internet skoro takie zoo w galleriach, tylko  sie zastanawiam czy nie będzie problemu ze zwrotem gdy okaże się, że rozmiar mi nie pasuje.
Dziewczyny, mam pytanie, a nawet prosbe.
Czy ktoras z Was bedzie w najblizszych dniach w okolicach TOP SECRET?
Potrzebuje tą spodniczke - http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/spodnice/spodnica_damska/10/0/34  (CZARNA roz. S)
I ten sweter - http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/swetry/ponczo_damskie/12/0/65 (BEŻOWY, roz. 34/36)

U  mnie w Szczecinie juz nie ma, od tygodnia 🙁 Wczoraj jeszcze spodniczka byla na stronie, ale nie kupilam, bo ... no wlasnie nie wiem czemu :/

Czy gdyby u Was byly obie lub chociaz jedna z rzeczy to moglabym prosic ladnie o przysluge? Oczywiscie zrobie przelew, pokryje wszystkie koszty przesylki itd...  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się