EDIT. Wędzidło ? Po co ! Lepiej wsadzić sznurek w pysk konia 🏇
http://www.photoblog.pl/zmiloscidokoni/140894872/##mn620542240 (komentarze)
(screen komentarzy, bo pani zmiloscidokoni lubi usuwać komentarze 🙂 )
Może i czepianie się, ale dla mnie ładowanie do pyska koniowi sznurka to głupota. Czepiasz się i tyle, bo się nie znasz!!! To jest full natural w stopniu mega zaawansowanym 🏇
pampera, spójrzmy prawdzie w oczy, Ty i Pampek, nie wiadomo jak byście się starali i trenowali, nigdy nie dojdziecie do tak wysokiego stopnia wtajemniczenia 😉
Wiecie, ja się nie znam na tych rzeczach, ale ten facet nie stoi przypadkiem temu kucowi na nerach? 🤔 Zanim to to do rangi faceta dorośnie, to podejrzewam, że zginie śmiercią tragiczną, spowodowaną wrodzonym brakiem umiejętności myślenia 😉
rudasek, historii, które on wymyślił i wyczyniał jest sporo i można by było książkę o tym napisać. 😁 Pamiętam jak chwalił się u Ciebie 9 letniemu chłopcu, że jeździł i skakał na Adoratorze, (myślę, że to powinno powiedzieć samo za siebie - synu Saganka) - na koniu, do którego zajażdżki nie mogliśmy się zabrać ze względu na ogromną nieprzewidywalność. A po zajeżdżeniu też potrafił nieziemsko przyświrować. Chłopiec się napalił i namawiał Cię, żebyś pozwoliła mu na nim pojeździć, bo przecież Kamil jeździł 🏇
Od początku mi chłopak nie pasował. Tylko, że jak takiego pogonić ze stajni na amen, jeżeli Ty go gonisz, a on przez to z domu ucieka. 😵