wlasnie wstal 😁 do 2 siedzilaysmy ja wanda gosia(kara 107) proti i 777 😁
hehe twardziele 😀
margaritka - trzymam za słowo że przyjedziecie w odwiedzinki 😉 choćby jutro 😉
juz wstepnie ustalone ze w poniedzialek pod wieczor jak u naszych skonczymy
świetnie się bawiłam, koniecznie trzeba powtórzyć! 😅
hehe w domku byłam 2.10 😀
dajcie znać smskiem co do poniedziałku 😉
sznurka jakim cudem? 😁 wy sporo wczesniej wyszlyscie chyba
margaritka, tak bywa jak się mieszka dalej niz inni
No babeczki spotkanko pierwsza liga. Wiem ze pierwsze ale mam nadzieje ze nie ostatnie. Chyba ja i kara 107 do domu jako ostatnie dotarlysmy bo jeszcze pod blokiem ciekawe tematy zostaly poruszone.
o wanda, to Ty na słonecznym stoku mieszkasz? 🙂
k-cian zgadza sie. Do karej107 to pewnie jakis 3 min drogi sie okazalo. A my wczoraj nawet slowa nie zamienilysmy 🙁
no właśnie 🙁 rozmawiałam z margaritką za Twoimi plecami ale byłyście z kamilą pochłonięte rozmową więc nawet nie przerywałam.. ale nadrobimy, ja z zielonych wzgórz więc w każdej niemal chwili można na kawkę do sponti się wybrać 😎
co Ty na to?
co wy wszyscy z tym sponti ?:P w poniedzialek sie nagadamy 😁
margaritka, a co w sponti Ci nie pasi :P ja nie wiem jak ja w poniedziałek 🙁
wszystko pasi tylko wszyscy ciagle o tym sponti gadaja
no nie mow ,ze cie nie bedzie! 🤬
dobrze, nie powiem tego głośno 👀
ja bardzo chetnie na kawke sie wybiore jak tylko sil starczy. wiec bedziemy w kontakcie
co wy wszyscy z tym sponti ?:P w poniedzialek sie nagadamy 😁
oj wątpię czy się nagadamy, bo od 20 do 2 w nocy gadałyśmy i się nagadać nie mogłyśmy 😁
dajcie znać o której wpadniecie 😉
ja się cieszę z tego spotkania, bo mogłyśmy pogadać szczerze i od serducha :kwiatek:, a nie jak np na zawodach ogólnie, o wszystkim i o niczym.
i wielkie podziękowania dla 777, że zapodała pomysł :kwiatek:
haha szczegolnie jak wanda zacznie z kara to sie przestana 😁
szykujcie sie baby z victorii wpadamy do was po poludniu tylko, ze my brudne ze stajnie bedziemy 😁
witam witam
ja wczoraj jakoś zaniemogłam
nie wyspana i głowa bolała 🙁
waśnie wstal 😁 do 2 siedzilaysmy ja wanda gosia(kara 107) proti i 777 😁
byście siedziały do rana gdybym nie zaczęła marudzić ze już późno i spać trzeba 😁
ale było na prawde super 🙂 😅
i wielkie podziękowania dla 777, że zapodała pomysł :kwiatek:
nie ma za co
nie sadziłam ze bedzie az tylu chetnych i ze przyjdzie kazdy kto sie zdeklarował baa przyszło jeszcze kilka osób których sie nie spodziewaliśmy
stoliki były przepełnione 🙂 co bardzo cieszy ze podlasine potrafa sie tak zmobilizowac i fajnie razem czas spedzac
777 chciala konie o 2 karmic to pociagnela do domu 😁
hehe dokładnie, siedziałybyśmy dopóki by nas nie wywalili 🏇
margaritka, ale jutro popołudniu? och straszne, że brudne wpadacie, przecież my czyściutkie po stajni chodzimy, a do koni w ogóle się nie dotykamy 😁
a czy ja mogła bym uzyskać namiary na te panią o której była rozmowa w tym tłocznym małym obleganym pomieszczeniu 😀
milaysmy dzis ale was malo bylo to jutro kolo 17
777 troszke jasniej bo nie kumam wiecej detali...
podejrzewam że może chodzić o damską toaletę 😁 ale o jakiej pani mowa nie kojarzę, to chyba jak już mnie nie było 😉
777 w związku z tym, jak mijał nam wieczór i jak kręciła się rozmowa, pozostaje planować kolejne spotkanie 😎
margaritka - mało nas to mało powiedziane - tylko ja 👀 ale jest szansa że jutro będę 😎
no przeciez nie napisze ze w kiblu byly ploty 😉
a kiedy to przy grupowym wyjściu do kibla nie ma plot? 😎
btw.
7-8 luty przyjeżdża animavet do białegostoku, zniżka 5%, ktoś jeszcze chętny?
k_cian a nie moglas wczesniej? w tygodniu dwa wory kupilam pavo 😵
777, chodzi Ci o Renatkę? jeśli tak to podam numer na pw 😉