Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Aaaa to dlatego masz taki ładny, nowy avatar Dziąka? 😀
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
28 grudnia 2012 22:59
Dziąka brzydko mi się kojarzy 😉
Julie, aaa, kocham "Dziąka" 😀 😀 Tak, dlatego! Chociaż kupy nie robię, żeby nie było że jestem taka ble!
Przepraszam, ale skojarzyło mi się z Dziąka puszcza bąka :P I jeszcza ta tualeta na avatarze... 😉
28 grudnia 2012 23:03
Dokładnie, pierwsze co mi przyszło do głowy to Dziąka puszcza bąka  😂

Chociaż jak na tym kiblu siedzi i cały ranek się śmieje.
Eeej no, have mercy! Pamiętajcie, że jeszcze kujpa, amnesra i kassra są ze mną w wc-mafii 😉
28 grudnia 2012 23:08
Jak Kujka-bolesna-w-zyciu zmieni nick na Nielegalna-kupa to wyślę jej koszt owoców  💃

edit:
Ja chyba kocham Kujkę  😍
Żeby nie było całkiem nie na temat...Wkurza mnie to, że czytając kilka ostatnich postów pokichałam się ze śmiechu  😂
Ja już tego nie czytam, bo czas spać i nie zamierzam wpaść znów w głupawkę 🙂 Dobrej nocki!
zostalam nienawidzerem!
Ja chyba kocham Kujkę  😍

spoznilas sie, kujka mi juz dzis wyznala podobne emocje w twoim kierunku. macie szanse na stworzenie dobrego zwiazku. udostepniam moj salon na wieczorek zapoznawczy (obiecalam kujce ze to zrobie, wiec coz...  🙄 )
Bischa   TAFC Polska :)
28 grudnia 2012 23:25
Nie no przepraszam za tych hejterów-nienawidzerów, ale do szału mnie doprowadzają wrzutki angielskie, albo spolszczanie angielskich słów 🤔
dokładnie 😉
28 grudnia 2012 23:33
zostalam nienawidzerem!
[quote author=JARA link=topic=785.msg1629513#msg1629513 date=1356736138]
Ja chyba kocham Kujkę  😍

spoznilas sie, kujka mi juz dzis wyznala podobne emocje w twoim kierunku. macie szanse na stworzenie dobrego zwiazku. udostepniam moj salon na wieczorek zapoznawczy (obiecalam kujce ze to zrobie, wiec coz...  🙄 )
[/quote]

Tylko pod warunkiem, że sponiewieramy się przy ginie

edit:
Tzn jeśli ja się znów sponiewieram.

edit2:
Widziałaś w ogóle, że nas Basznia szpieguje?

[quote author=katija link=topic=17.msg1618605#msg1618605 date=1355775857]
caly czas probujemy zapanowac nad swiatem. a do baszni to juz piorunem pojedziemy, nie strzala 😉

Wszyscy widza, ze publicznie oglosily, ze sie do mnie wybieraja? ?? Sesese, nie bedzie odwrotu ;-)
[/quote]
widzialam, widzialam. ale nawet mnie to nie wkurza, wiec tu nie pisalam. chociaz moze jako NIENAWIDZER powinnam?
Żeby nie było całkiem nie na temat...Wkurza mnie to, że czytając kilka ostatnich postów pokichałam się ze śmiechu  😂
z dwojga złego lepiej się pokichać niż zes..ć
wrotki, prawda 😉

wpisalabym gdzies te prawde objawiona. ale nie mam miejsca 🙁
i wkurza mnie, ze doszlo do sytuacji, w ktorej trzeba slowo zesrac kropkowac jako strasznie brzydkie.
29 grudnia 2012 07:05
Dla niektorych prosta czynnosc jak kupa jest to temat tabu, to srac bez kropek dla nich moze jest wulgaryzmem. Chcesz znow tlumaczyc dlaczego za srac i zajebisty nie dalas bana? 😉
kujka   new better life mode: on
29 grudnia 2012 09:42
Dziąka  nie musi chodzic z kąpem do kibla bo ma tam na stale PCta 😀

ej JARA zmienilabym nicka ale to nielegalne na tym forum 🙁 (nielegalne jak kujka :hihi🙂

edit: i tez chce sie sponiewierac ginem! nie szykuje sie zadna konska impreza we Wro?
kujka, taka impreze montuje sie w poltorej godziny.
29 grudnia 2012 10:17
[quote author=wrotki link=topic=785.msg1629547#msg1629547 date=1356739356]

wpisalabym gdzies te prawde objawiona. ale nie mam miejsca 🙁
i wkurza mnie, ze doszlo do sytuacji, w ktorej trzeba slowo zesrac kropkowac jako strasznie brzydkie.
[/quote]

a skad wiesz, ze to chodzilo o zesrać? a może zesikać? albo zestarzeć?

a w ogole to sie wybieram za tydzien na wydluzony weekend do Zakopca z Boyem, Panem Sowa i Arabami wiec jakbyscie mialy chec to.. 😉
edit: i od razu nadmienie, ze nie umiem jezdzic na nartach wiec jade tam tylko po to, zeby pic  👀
Kto to jest Pan Sowa i dlaczego Bisha ma tego z Modern Talking w avatarze?
29 grudnia 2012 10:34
Julie, to jest Pan Sowa:

jest moim najlepszym doradca, o wszystko moge sie go zapytac a on na pewno cos madrego doradzi. a w wolnych chwilach gwalci kota.
29 grudnia 2012 10:37
Pan Sowa pedofil z Kubusia Puchatka.

Jo ma hart jo ma sołl!
kujka, Widziałam koty gwałcące różne rzeczy typu poduszki, czy ubrania zostawione gdzieś na oparciach krzeseł (po uprzednim zwinięciu w kulkę), ale... 
<edit> Nie! To nie był gwałt tak w sumie, bo ofiary nie stawiały oporu.
W każdym razie jesteś pewna, że to Pan Sowa gwałci kota, a nie odwrotnie?

Wyobrażacie sobie co pomyśli ktoś nowy, czy obcy jak tu wejdzie i poczyta kilka ostatnich stron?  😁
Jeszcze najlepiej ktoś nowy, kto dostał ostrzeżenie za offtopic  😂
29 grudnia 2012 10:50
Julie, katija swiadkiem ze to Pan Sowa gwalci!
Poza tym Pan Sowa sprawdza sie swietnie jako mediator. Poklocilas sie z chlopem (TZ, nie-mezem, druga polowka pomaranczy, misiem-pysiem) i nie odzywasz sie do niego? Chcesz mu cos powiedziec ale zlapalas takiego focha ze nie wyksztusisz slowa? Pan Sowa powie to za Ciebie! Polecam jako zabawe dla calej rodziny 😀
Zaraz zaraz... czy to motyw z jakiegoś filmu? Jakiś Pan Bóbr w takiej roli mi się kojarzy. I Mel Gibson chyba.
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
29 grudnia 2012 10:56
A mnie wkurzyl fakt ze nie umiem czytac ze zrozunieniem...
Wy piszecie ze sie sponiewieracie przy Ginie ( dzinie), a ja mialam zboczony obraz poniewierania sie przy ginekologu 😵 😁
kujka - zwłaszcza jak pokłócisz się z 'puchatkiem' (określenie na faceta), wtedy Pan Sowa.. ojj zrobi porządek!! 😀
29 grudnia 2012 11:12
Julie, nie wiem, nie lubie mela gibsona. mysmy to z Boyem sami wymyslili 😉

Zairka, hahahaha omg wlasnie sobie to wyobrazilam. jak sie poniewieramy w gabinecie kolo jakiejs rozlozonej pani  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się