Co robic ???

Gdy koń kuleje na tylne nogi ? Wezwałam weterynarza ale on nic nie stwierdził , ale koń z jakiejś przyczyny kuleje ???
wątek zamknięty
Wezwać drugiego. Najlepiej takiego, który zajmuje się końmi.
wątek zamknięty
Ale wież wezwałam od koników to była pani , ale nie pamientam imienia .
wątek zamknięty
Sprzedać konia. Ktoś kto się tak wypowiada i zadaje takie pytania nie powinien posiadać koni.
wątek zamknięty
1. Zadaje pytanie bo to koń mojej siostry Agnieszki.
2. Koń zaczą kuleć wczoraj
3. Prosze nie osądzać mnie w ten sposób  👿
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
27 grudnia 2012 13:02
Sabrinka2312, czego Ty oczekujesz? że tak po prostu powiemy Ci, że koń kuleje od CZEGOŚ? :/
może kuleć z tysiąca powodów, to trzeba zbadać a nie rzucać domysłami na forum. Niech siostra wezwie weta z rtg i usg.
wątek zamknięty
To niech siostra Agnieszka zajrzy tu: http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,101.0.html  i tu: http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,199.0.html i zadzwoni po jakiegoś lepszego weterynarza. Przyczyn kulawizn są tysiące, a my się na forum nie zajmujemy wróżeniem z fusów, żeby móc cokolwiek stwierdzić. Tylko wet, najlepiej z RTG i USG na miejscu może Wam pomóc.

edit: Widzę, że Gillian dokładnie to samo napisała 😀
wątek zamknięty
Ja radzę wykorzystać ferie na czytanie lektur .
wątek zamknięty
Ale to nie moja wina że siostra prosi jak sie wydzoerac na mnie bedziecie to zdzialam tylko tyle ze konik bedzie sprzedany jak sama muwilaś , zdechnie i z tyjego winki z winki bo osobnik rodznaju nie okreslonego sie mi tu uprzykrza  ❓
wątek zamknięty
O_O

Tak, czytanie bedzie faktycznie wysoce wskazane, bo z pisaniem cienko.  😲
wątek zamknięty
27 grudnia 2012 13:08
chyba wymiękam.
wątek zamknięty
Agnieszka dzwoniła do 3 weterynarzy ale nawet na USG nie wiadomo . No to co konik sobie z bez PRZYCZYNY utyka !?
wątek zamknięty
Ale to nie moja wina że siostra prosi jak sie wydzoerac na mnie bedziecie to zdzialam tylko tyle ze konik bedzie sprzedany jak sama muwilaś , zdechnie i z tyjego winki z winki bo osobnik rodznaju nie okreslonego sie mi tu uprzykrza  ❓

Winki winki - ciotki Balbinki.  😉
Ferie to czas, który można wykorzystać na nadrobienie braków w szkole. Wykorzystaj. Nie trać tu czasu.
I nie garb się !!
wątek zamknięty
27 grudnia 2012 13:11
Sabrinka2312, to trzeba wezwać jednego a mądrego. Jakich wzywała siostra? jakie badania były wykonywane?
wątek zamknięty
[quote author=Sabrinka2312 link=topic=90214.msg1627274#msg1627274 date=1356613604]

Winki winki - ciotki Balbinki.  😉
Ferie to czas, który można wykorzystać na nadrobienie braków w szkole. Wykorzystaj. Nie trać tu czasu.
I nie garb się !!
[/quote]
Taniu , to że masz dzis dobry humorek € nie znaczy ze ja chodze do szkoly , garbie sie czy mam ferie !?
wątek zamknięty
3 razy robione USG ! I nic a koń caraz bardziej kuleje na tył. Weterynarzy nie pamietam jakaś Pani Kasia i Ola .
wątek zamknięty
Taaa, a koń wirtualny. Ty jeździsz w Belgeforze w rekreacji, a siostra jest prywaciarzem i ma swojego konia? O tutaj mi tramwaj jedzie 🤣
wątek zamknięty

Ja wtedy zawsze zaparzam kawę, zapalam kadzidło i paczam w szklaną kulę cóż może być przyczyną kulawizny.
Po co jakiś wet  😂
wątek zamknięty
(...)
Taniu , to że masz dzis dobry humorek € nie znaczy ze ja chodze do szkoly , garbie sie czy mam ferie !?

Powinnaś chodzić. I uważać na lekcji.
I więcej czytać a mniej fantazjować.
wątek zamknięty
Taaa, a koń wirtualny. Ty jeździsz w Belgeforze w rekreacji, a siostra jest prywaciarzem i ma swojego konia? O tutaj mi tramwaj jedzie 🤣

Heheh mondrala sie znalazla , tak jezdze w belfegorze i co z tego ??? Kon normalny ale za wroclawiem  !? I co ?!
wątek zamknięty
27 grudnia 2012 13:20
no właśnie quanta - i co? i co? podskoczysz? no? no?

wątek zamknięty
Gillian, ja tak z zazdrości. Też bym chciała mieć swojego konisia 😡

Sabrinka2312, siostra Ci nie daje pojeździć czy to rodzice tak nierówno na rodzeństwo traktują?
wątek zamknięty
Ona ma 19 lat a ja 21 , nie mieszkam z MAMUSIĄ i mam swojego koni , gdybys wiedziala !?
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
27 grudnia 2012 13:23
Masz 21 a zachowujesz się i piszesz jakbyś miała 12...
wątek zamknięty
27 grudnia 2012 13:23
sabrinko, cyferki Ci się przestawiły - chciałaś napisać 12 a nie 21 🙂
wątek zamknięty

Haha smieszna jesteś !? Nie nie przestawily mi sie 12 lat to ja mialam jak ty sie jeszcze nie znalaś z INTERNETEM  :wysmiewacz22:
wątek zamknięty
dempsey   fiat voluntas Tua
27 grudnia 2012 13:25
cześć sabrinka!!! buziaczki :********
konik twoj na pewno jezd do uratowania powiec siostrze niech sie nie martwi1!!

tutej To forum jest do Kitu naprawde muwie ci
najlepiej to ić na takie forum GALOPUJE PL (kropka przed pl, wiesz nie?)

no i tam Ci wszystko wytlumaczom!!!

Powodzenia !!!!!!!!!!! 🙂😉))) 🙂😉))))DDDDDDDDD

(+)
wątek zamknięty

no przecie w końcówce nicku ma real wiek  😂
a w avatarze powinna mieć to  😀
wątek zamknięty
27 grudnia 2012 13:26
XD! XD! zapomniałaś o XD! i <3
wątek zamknięty
cześć sabrinka!!! buziaczki :********
konik twoj na pewno jezd do uratowania powiec siostrze niech sie nie martwi1!!

tutej To forum jest do Kitu naprawde muwie ci
najlepiej to ić na takie forum GALOPUJE PL (kropka przed pl, wiesz nie?)

no i tam Ci wszystko wytlumaczom!!!

Powodzenia !!!!!!!!!!! 🙂😉))) 🙂😉))))DDDDDDDDD
Dziekuje Ci !!! Jesteś bardoz fajna a co do innych ...
... Wymiotować mi sie chce

(+)
Masz 21 a zachowujesz się i piszesz jakbyś miała 12...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.