Mnie długo męczyło,kim jest Nestor od kiedy wiem,jeszcze lepiej mi sie go czyta 😉
zalcia97, A co Ciebie obchodzi co kogo obchodzi?
Mnie też niespecjalnie obchodzą czyjeś męże i ciąże, ale jeśli kogoś obchodzą, to co mi do tego...?
Ktoś, kim jest Nestor???
Kolejna tajemnica re-volty...
To co się tu dzieje to jakaś paranoja. W ogóle nie rozumiem tego wątku, teraz nie macie co robić w domu i ślęczycie przed komputerami w poszukiwaniu wirtualnej ciąży? 😲 Co Was ludzie w ogóle obchodzi, czy zen ma męża, czy go nie ma. To jej życie 😵
Zapomniałaś dopisać ile kto kasy wydaje na szmaty 😉
Cień na śniegu, to forum internetowe,nie czuje sie uprawniona do ujawniania tożsamości 😉 toż to Ojciec Chrzestny 🙂
halo, pewnie masz racje 🙂. W sumie mi przeszlo, wlasnych problemow dosc 😉.
[quote author=Tania link=topic=785.msg1621563#msg1621563 date=1356028600]
Nestor- 💃
Od dziś jesteś moim Mistrzem.
nie od dziś wiadomo, że nic tak nie buduje więzi rodzinnych jak handel oliwą 😉
[/quote]
chyba raczej cementuje.... 😎
wkurza mnie, że zawsze kiedy widzę na stronie tytuł wątku "Nasze dziwactwa 😉", czytam "nasze dziewictwa" 👀
Chyba czas założyć nowy wątek 😉 😁
Cierp1enie, przeciez nikt w nim nie napisze 🙄
😀iabeł:
zależy jakby tu patrzeć na dziewictwa 😁
Cierp1enie, przeciez nikt w nim nie napisze 🙄
😀iabeł:
No jak???
Nie ogłuchła?? Nie oślepnie!!! 😂
U każdego coś się znajdzie :P
chyba, ze tytul watku poprzedzicie slowem ''utracone'' 😉
Zastanawiałam się czy będzie bolało, drżałam na samą myśl, a pot oblewał me plecy. Zastanawiałam się całe życie jak to jest, im bliżej tego wydarzenia tym bardziej się bałam. A ile wstydu. Dużo mnie kosztowało by stanąć przed nim i zsunąć z siebie majtki. Nie wyobrażałam sobie, że obcy mężczyzna może tak na mnie działać! On czekał, nie wykazywał zniecierpliwienia. Był tak delikatny jak obiecywał. Usiadłam przed nim i ze wstydem rozłożyłam nogi. Powtarzałam sobie w myślach, że nie ma się czego wstydzić, nie jestem pierwsza i nie ostatnia. Był delikatny i ciepły. Widziałam jak do mnie się zbliża, coś szeptał pod nosem. W myślach tylko kołatało mi się "boże żeby nie bolało, boże .. kamień, nożyce, papier, żeby nie bolało, o jezu a jak ktoś wejdzie?! drzwi nie zamknął?! kuwa ciekawe co myśli sobie?".
Nooo już widzę jak ktoś opisuje tak swój pierwszy cewnik w życiu. Podoba mi się, kto zakłada? 😁
JARA zabiłaś mnie. To niemoralne tak z rana. Ale dziękuję- przynajmniej Łazarz zwlekł się łaskawie z wyra sprawdzić, z czego tak rżę 😁
Kiedyś w Bravo i Bravo Girl była taka rubryka "mój pierwszy raz". Pamiętam, że zawsze od niej zaczynałam czytanie, w tajemnicy przed rodzicami 😀
Co do mylących tematów, to ja zawsze widzę "Kuc czy nie kuc?" w temacie wątku o kuciu koni i wchodzę, bo mnie zaciekawia taka zagadka. Załamka 🙂
U mnie w podstawówce było Bravo Girl w czytelni, w klasach 1-3 wszystkie biegałyśmy na przerwach żeby mieć o czym plotkować 😎
CzarownicaSa przepraszam, jeśli pytanie nie na miejscu, ale czy Twój chłop naprawdę ma na imię Łazarz? 😡 Czy tylko tak na niego mówisz? (wiem, że jestem wścibska, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam :kwiatek: )
O rany, pamiętam tę gazetę. Ależ to było straszne 😀 Ale też czytałam zawzięcie 😉
W przyszłym roku założe osobny wątek na zyczenia, bo teraz chaiałabym poczytać wątki, które śledze, patrze - nowe wiadomości, o może coś ciekawego.
a tam co? życzenia! 👿
Wymyślone na poczekaniu. Mogę teraz sama napisać "50 twarzy Greya" tzn Jary, o masturbacji w psychiatryku i cewnikowaniu.
wistra, Dlaczego ci to tak przeszkadza?
dlatego, ze niektorzy nie jaraja sie swietami i chcieliby normalnie poczytac forum? moze dlatego.
Miałam właśnie na to zwrócić uwagę, co nie wejdę w jakiś interesujący mnie wątek, w nadziei przeczytania czegoś ciekawego, to kilka postów z życzeniami 😵 Ja rozumiem potrzebę składania życzeń, ale może róbmy to w jednym wątku, np w KR, bo ten temat taki luźniejszy 😉
Bischa, Nie wszyscy czytają KR 😉
Pewnie, że nie, ale każdy myślę może wejść i coś napisać, a za życzenia pewnie nikt się nie obrazi 😁
Kiedyś był osobny wątek życzeniowy. Nie wiem czy gdzieś tu w otchłani się wala czy to jeszcze na starej volcie było.
Wtrynianie życzeń wszędzie gdzie się da to zwyczajny offtop.
krzysztoftzr. Jeszcze nigdy nikogo nie odbieralam chyba w ten sposob. Ale kiedys musi byc pierwszy raz.