Po obmacaniu derki nici na targach zrezygnowałam z zakupu. 100x bardziej podoba mi się double fleece, dodatkowo jakościowo po prostu nie do porównania! Znalazłam za to kantar eskadrona, nie mam pojęcia z jakiej kolekcji, ale imo młoda wygląda w nim szałowo🙂
Brunatna Orangina na żywo ma zupełnie inny kolor, to taki ciemno-marchewkowy pomarańcz. Kobyłowi byłoby super! 🙂 Ale chyba i tak bym wybrała Winter Red.
Londstreet, cherry red albo cinnamon, będzie szał szałów. 😍 Cherry mi się za bardzo nie podoba, ale na Twoim koniu fajnie leży nawet na przeróbce, jeśli będzie tak samo na żywo, to chyba zacznę się ślinić do ekranu. 😁
Anderia, dzięki! :kwiatek: Właśnie też nie znam obecnych nazw i nie mam pojęcia czy to jest taupe czy carbon? 🤔wirek: Londstreet, cinnamon zdecydowanie! Szałowo wyglada na przeróbce!
Elena, akzzi, harja, zalcia97, Altiria, sacramentia, gabb. dzięki dziewczyny 😀. Teraz już kompletnie nie wiem na co się zdecydować 😁. Cinnamon mi się bardzo podoba, ale prawie wszystkie moje czapraki są w odcieniach brązu.
rhinoe proszę: Jak dla mnie śliwka najładniejsza. 🙂
Londstreet moim zdaniem 2, 3 🙂 Dołączę się do wątku z moim nowym koniskiem. Dziś nam się przytrafiło kilka fotek na spacerku (w dereczce z royal/navy).