PSY

maleństwo   I'll love you till the end of time...
20 grudnia 2012 13:35
wilczak?
PumCass   zachowaj zimną krew!
20 grudnia 2012 14:26
jak nic wilki z baśni  😎
tet   Nie odbieram wiadomości priv. Konto zawieszone.
20 grudnia 2012 14:29
Wilczarz irl?
może bardziej szpicowate coś...
Na nic już moje podpowiedzi, bo maleństwo i PumCass rozgryzły zagadkę 🤣
maleństwo   I'll love you till the end of time...
20 grudnia 2012 17:24
Ja po prostu pamiętam Twoje zdjęcie z watahą wilczaków i Twoje nad nimi zachwyty 😉
20 grudnia 2012 17:43
emi po wpisie maleństwa aż musiałam poszukać tego Twojego zdjęcia z watahą i....

mówią Ci coś te psy?  🤣
emi  super! Daj znać jak się już na którąś zdecydujesz, ciekawa jestem, jak będzie wyglądać jako starszy szczeniuch, bo teraz to bym się w życiu nie domyśliła, że to wilczak! 🙂
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
20 grudnia 2012 18:10
Czy suka może mieć urojoną ciążę mimo, że nie miała cieczki?
PumCass aaaa to ta sama wataha 😅 od niej zaczęła się bezpośrednia  fascynacja wilczakami 😍
21 grudnia 2012 10:32
To witam w klubie, bo ja na żywo też zaczynałam z Janatarowymi  🙂 i skończyło się to na tym, że mam suczkę od Betinki  💘
Ja też się pochwale wielkim oczekiwaniem na maluszka. Jeszcze nie wiem która będzie nasza, ale tak prezentują się panienki:

wiem, że maleństwa i mało widać ale możne ktoś pokusi się o odgadniecie rasy 😎 ??

Świat jest bardzo mały 🤣 Mój kumpel bierze chłopaka, czekamy na niego od roku, będzie kolegą Tadeusza 🤣
Co do urojonej ciąży be cieczki- TAK może
Wojenka   on the desert you can't remember your name
22 grudnia 2012 16:19
U naszych dziewczynek Mikołaj już był i przyniósł odlotowe, zimowe obroże!  😍

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
22 grudnia 2012 17:04
Dziewczyny znacie jakieś dobre hodowle rottweilerów, które spodziewają się szczeniaków lub będą mieć w najbliższym czasie? Najlepiej Dolny Śląsk lub okolice?
bajaderka-zorro   But who to fuck am I to dare to accept?
22 grudnia 2012 19:09
mam takie głupie pytanie jak rozpoznać zmęczenie u psa? po tym że szybko zaczyna ziajać? czy że kładzie się i nie ma ochoty na zabawę? muszę obserwować psa bo wet mi kazał, jednak nie określił czym się objawia zmęczenie -.- w domu jest znowu ciepło więc po kilku minutach zabawy zaczyna ziajać, już zgłupiałam :|
Wojenka gdzie kupiłaś te zimowe obroże? Są świetne 💘
Wojenka   on the desert you can't remember your name
22 grudnia 2012 19:50
Dostały je od znajomej, więc nie wiem dokładnie, ale mogę się dowiedzieć  🙂
22 grudnia 2012 19:51
zalezy, moje sa bardzo zmeczone jak im sie juz nie chce pobiec za pilka, a troche zmeczone jak za nia biegna ale uz nie wracaja tylko sie klada  😀iabeł:
22 grudnia 2012 20:09
chodzi bardziej o takie zmęczenie przy chorobie, serca np.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
22 grudnia 2012 20:39
Dziewczyny, jakie buty dla psów polecacie? Pytanie w kontekscie zimy, soli i mrozów. Kremy nie dają rady 🙁

Nmam pojecia jakie buty będą z jednej strony dobrze chronić łapki, a z drugiej będą wygodne i właściwie niezauważalne dla psa. Niesamowicie podobają mi się Ruffweary, ale powalają cenowo...
U mojego borzoja choroba serca objawiała się  w podobny sposób szybko się męczył kład się i ziajał .
Do tego jej serducho nie biło miarowo .
A moja Bunia ze schroniska jest już z nami  😀 Jest piekna ale tak strasznie chuda  😵 pod  sierścią czuć same kości , ma straszną sierść kołtuny do tego cała w odchodach , śmierdzi strasznie  😕
Poradzono mi jednak żeby nie kapać ani nie golic ją na zime przeczekać do wiosny , bo to piesek który mieszka na dworze . Jak się trochę zaadoptuje wtedy ja trochę wyczesze i wytnę najgorsze kołtuny .
Wiem że będzie z niej piekne psisko 🙂 drogę do nowego domu 260 km przejechała na środkach uspakajających biedna całą drogę zerkała tymi klapniętymi oczkami co się dzieje gdzie ona jedzie .
Postanowiłam jej gotować makarony , ryże , warzywa , mięso będę to mieszać z suchą karmą , muszę jeszcze poszukać jakiś witamin  dla dużych psów , ona ma ok 3 lat , może coś mi polecicie ?
Podłączam się pod pytanie Edytki, jakie buty polecacie?

Anettt, pokaż Bunię!
Narazie mam tylko zdjęcia ze schroniska
Jeśli chodzi o buty dla psa moja ma te: klik. W środku są wyścielone mięciutkim i ciepłym materiałem. Problem w tym że jak są roztopy zaczynają przemakać i czasem przy bieganiu lubią zsunąć się z łapki.
edit: link
22 grudnia 2012 22:05
Bajaderka, ogolnie niechec do ruchu, kladzenie sie. W porownaniu do czasu kiedy jej nic nie dolegalo. Niechec do wychodzenia na spacer. Zalezy od psa. Orso po 5 dniach krwawej biegunki slaniajac sie na nogach wyrywal do zabawy a nasz jamnik zz obrzydzeniem szedl na siku w zimie. Kazdy ma inaczej
bajaderka-zorro, miałam pudlicę chorą na serce. Nie miałam wątpliwości co do objawów. Na spacerach po prostu w pewnym momencie kładła się i nie chciała zrobić kroku. To samo przy zabawie, zaszczekała kilka razy i kładła się plackiem na ziemi, nie tak czujnie tylko zupełnie bez sił. Ziajała też dużo więcej.

Anettt, piękna 😍

Kori, ja chyba potrzebuję wyższych butków, takich żeby trudno je było ściągnąć właśnie...
A my na Święta mamy taką  💃

Wojenka ta pierwsza prześwietna!
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
23 grudnia 2012 08:02
Anettt, jak witaminy to polecam Wita-Vet. Maja dla psow duzych ras, sa smaczne, psy jedza ja jak smaki, nie trzeba przemycac w zarciu.
23 grudnia 2012 09:54
dzięki dziewczyny, w takim razie mój nie ma jeszcze żadych objawów, ale będę obserwować.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się