Kartki na Święta-kolejna edycja :)

moje też poszły prioritetem 🙂
PRZYPOMINAM ŻE JUTRO OSTATNI DZIEŃ NA WYSŁANIE KARTEK
Znaczek ekonomiczny 1,55zł, priorytetowy 1,95 zł.

Ja dziś wyslalam 😉
Ja lece jutro rano na pocztę. 🏇 Ale niestety będą kartki kupne bo moje wytwory szlag trafił i nie udało mi się ich uratować 🙁
Ja zrobiłam już jakiś czas temu kartki, ale znalazłam je u królika w klatce  😵
Zrobiłam jedną, reszta niestety kupna :c Jutro z rana wysyłam 🙂
Dostałam dzisiaj kartkę od Isabelle  :kwiatek:
pokemon,  ojejku, doszła w mniej niż 24 godziny! czyli jednak nie jesteś zła, bardzo mi miło :kwiatek:
Dlaczego mam być zła, jest mi strasznie miło 🙂
Dostałam już drugą kartkę - od Kamity  :kwiatek: 😀
pokemon,  bo ja się Ciebie troszku boję  😡

a i jeśli ktoś miałby ochotę, to chętnie naskrobię list, poza zabawą, bo na dworze mróz 🙂
Ja jestem chętna! I chętnie odpiszę 😀

Moje kartki gotowe, zaraz lecę na pocztę 🙂
Dziś miałam paskudny dzień. Z tych, kiedy wszystko wali się na łeb, spadają same złe wiadomości, a łzy leją się strumieniami.
I właśnie dziś doszły do mnie kartki od JARY i Karmelek1700.
Dziewczyny, pięknie dziękuję :kwiatek:  Śliczne kartki i trafiły w tak szczególny dzień.
pokemon,  bo ja się Ciebie troszku boję  😡

Łomasz! To chyba przez ten avatar  😂
pokemon, właśnie wyjęłam ze skrzynki kartkę od Ciebie, dziękuję bardzo, jest śliczna! :kwiatek: 😀

Dziś po południu wysłałam swoje 😀
Dostałam pierwszą kartkę, dzięki wielkie Dworcika 🙂
Uffff.... wreszcie!
Drugi pozytyw dziś 😉

Długo szła :[
Możliwe,że doszła wcześniej, po prostu ja dopiero dziś wróciłam do domu 😉
Właśnie dostałam pierwszą, przecudną kartkę od JARY, dziękuję pięknie!!! :kwiatek:
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
14 grudnia 2012 18:39
Czyli jeszcze jedna moja kartka jest w drodze. Ciekawe czy do mnie cos przyszlo 😉
kurcze, a moje "ustawowe" 3 jeszcze nie doszły🙁 mam nadzieję, że dojdą przed swiętami!

Dworcika,  kurcze, nie brzmi to najlepiej 🙁 bierz trochę zaciążonej, pozytywnej energii, bo ostatnio bombarduję miłością i radością wszędzie! trzymaj sie dzielnie!
Isabelle, dzięki. Nażarłam się czekolady za 3, podobno cukier poprawia nastrój. Coś w tym jest 😉
To był zły dzień, ale jutro jest nowy... wykaraskam się.
Dostałam dzisiaj pierwszą kartkę- od Pokemon  😀 dziękuje bardzo  :kwiatek:
Ssstokroteczkaa dziękuje za kartkę, dziś doszła  :kwiatek: jak na razie pierwsza  🙂
A do mnie doszła dzisiaj śliczna kartka od Tuptek ! Dziękuję pięknie!  :kwiatek:
Znalazłam w skrzynce dwie kartki - Mery, Alabamka, dziękuję bardzo! Poprawiły mi humor po ciężkim tygodniu 😀
kurcze moze i zajrze do skrzynki...? dziś miałam tak beznadziejny dzień, że taki pozytyw by mi się przydał... 🙁
doszła od Karmelek1700  :kwiatek:
Moje poszły w czwartek, ale trochę bezmyślnie je spakowałam i pewnie się pokruszą 🙁

Do mnie nic jeszcze nie doszło.
Ssstokroteczkaa dziękuje za kartkę, dziś doszła  :kwiatek: jak na razie pierwsza  🙂

już zaczęłam się stresować, że zaginęły w akcji🙁 cieszę się , że dotarła😉
shilton ciesze sie ze sie podoba  i ze tak szybko doszła🙂
Dostałam swoją pierwszą kartkę w piątek (ale dopiero co do domu wróciłam) od zabeczka17,  :kwiatek: jest śliczna!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się