Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

poprawione 😉
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
13 grudnia 2012 18:23
siwy podczas angielskiej "zimy" (bez sniegu  😁 ale za to calkiem mroznie jest)
wątek zamknięty
Piękny jest, zawsze taki wesoły na padoku?  😜
wątek zamknięty
ceffyl   Niektórzy ludzie są taktowni. Inni mówią prawdę.
13 grudnia 2012 18:37
shy piękny jest  😀  wstaw pozostałe z galerii 😉  tez fajniutke
co to za rasa i co porabiacie?

mtl siwy jak zawsze bosko sie prezentuje  😍
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
13 grudnia 2012 18:55
siwy ostatnio bardzo spokojny na padoku, serio! po niedzielnych zawodach chodzil stepem, napil sie wody, pojadl trawy, zaklusowal dwa razy, zrobil 4 foule galopu i patrzyl jak inne konie brykaja  🤔 dzisiaj bryknal 2 razy, zaklusowal, zagalopowal i... patrzyl! chyba przyzwyczail sie do mieszkania glownie w stajni (przez zime), i stracil troche energi przez mróz...

na dokladke siwy z niedzielnych zawodow swiatecznych, dlatego robilismy wioche w takim stroju  😁  😉
wątek zamknięty
ceffyl
co porabiamy? 😉 Padokujemy się, obżeramy czym popadnie i rozpieszczamy maluszka 😉
to mój młodziak -  28. czerwca skonczy 3 latka 😉
Ogierasek rasy American Quarter Horse jak wszystkie pozostałe w galerii 😉
wątek zamknięty
a to moje ,,bidulki,, wygrzebujące resztki spod śniegu , hihi , jak było zielono to w tym miejscu nawet nie chciały patrzeć na badylki
wątek zamknięty
mtl siwy przepięknie się prezentuje, zarówno na galowo jak i w wersji codziennej  😀 Śliczny koń!
shy też taki przytulak, jak wszystkie Quartery, które o tej pory miałam przyjemność poznać? Wspaniałe konie, przyjazne i łagodne...Mój tata jeździł na nich w Niemczech przez dłuższy czas i był nimi zachwycony. Twój młodzieniec bardzo mi się podoba  🙂
blucha słodkie maluchy...
wątek zamknięty
jovi klacze z jego stada nie są takie towarzyskie. Ale Lenas poprostu uwielbia przytulanki, czyszczenia, kąpiele i wszystko kiedy jest mu naprawde przyjemnie !  😀  taka chodząca poduszka 😀
wątek zamknięty
Djarumm, miło mi 🙂
mtl, jaka tam wiocha, czadowo wyglądaliście 🙂 a konia masz świetnego!
blucha, biedactwa, pewnie je głodzisz i musiały sobie jakoś poradzić 😁 mój za to dzisiaj namiętnie wsysał śnieg 😉
wątek zamknięty
mtl jak zobaczyłam to drugie zdjęcie na padoku, to gdybyś nie napisała, że tam śniegu nie ma, to ja bym uparcie wierzyła, że to zimowe, śnieżne zdjęcie, takie daje wrażenie 😉
Swoją drogą, siwusek piękny, jeden z niewielu, które mi się podobają, bo ogólnie siwych nie lubię 😉
Ja się przypominam z Pamirkiem, z dzisiejszego, mroźnego spaceru. Widoki były piękne dzisiaj  😍
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
13 grudnia 2012 21:16
mtl siwy przepięknie się prezentuje, zarówno na galowo jak i w wersji codziennej  😀 Śliczny koń!

dziekujemy  :kwiatek:

mtl, jaka tam wiocha, czadowo wyglądaliście 🙂 a konia masz świetnego!

🙂  :kwiatek:

mtl jak zobaczyłam to drugie zdjęcie na padoku, to gdybyś nie napisała, że tam śniegu nie ma, to ja bym uparcie wierzyła, że to zimowe, śnieżne zdjęcie, takie daje wrażenie 😉
Swoją drogą, siwusek piękny, jeden z niewielu, które mi się podobają, bo ogólnie siwych nie lubię 😉

owszem, jest bialo, ale to mróz... aczkolwiek moze niedlugo spadnie troche sniegu  💘 dzieki za mile slowa  :kwiatek:
PS. tez chce w zimowy teren! (sniezny oczywiscie)  😜
wątek zamknięty
zimowe harce mojej siwej

wątek zamknięty
Wczoraj myślałam ,że konia utłukę tak sobie próbował i odwalała mu palma ,za to dziś chyba znów wrócił do ciała dobrego kochanego Paśka.
Pierwszy raz nałożyłam derkę koń popatrzył na sobie oglądał ,wąchał ,ale wychodzi z założenia ,że coby pańcia nie założyła jest ok  😉.

za due zdjecia
wątek zamknięty
RioBrawo Fajna Siwulka !  💘
cavalo Hehehe konik lubi Cie zaskakiwać  😁 Mój wychodzi z założenia, że jak zakładam mu coś nowego albo wchodzimy do nowego miejsca to pańcia na pewno ma coś dobrego w nagrodę  😂

No to i Pampuś 🙂

wątek zamknięty
cavalo, mój za pierwszym razem miał minę mówiącą "a czy to na pewno mnie nie pogrubia z tyłu??"
wątek zamknięty
Dostałam o d przyjaciółki
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
16 grudnia 2012 11:05
nienawidze was wszystkich za zdjecia w sniegu  🤬 😜

u mnie moookroooo...
wątek zamknięty
Burza, Piękne zdjęcie i sceneria...
wątek zamknięty
mtl, u nas już dziś też.

ewabe, mam fajne miejsce do zdjęć to prawda 🙂
Tu swobodniejsze
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
16 grudnia 2012 13:32
cavalo, z młodziakami tak jest. raz grzeczny konik, raz pokaże ci rogi 😉 ale ogólnie z tego co piszesz trafił ci się fajny egzemplarz. no i ładny zwierz sam w sobie 🙂
super, że już śmiga na lonży.

Burza, piorek piękny jak zawsze, a i sceneria mu dorównuje 🙂

u nas też była ładna zima. szkoda, że roztopy przyszły...
wątek zamknięty
Burza Jak tylko spadnie znów śnieg, to koniecznie focimy ile się da.  🏇
wątek zamknięty
Burza, jak miło Was widzieć. Swoją drogą mogłabyś zaglądać częściej do wątku o zimnokrwistych, bo już dawno Piorka tam nie widziałam 🙂
sei, ciesz się, że w ogóle mieliście śnieg, u nas napadało może z 2 cm, które i tak właśnie się roztapiają
mtl, siwy jest przepiękny 😜
RioBrawo, ale fajna, wesoła siwka
wątek zamknięty
sei   fajne,radosne zdjęcie 🙂
wątek zamknięty
Sei, ale pozytywnie! Dawno żadne zdjęcie mi tak nie spodobało 😀 (btw poza odmianą na pysku to nasze rude nawet podobne są 😉)
wątek zamknięty
Ronin.   Każdy orze jak może.
16 grudnia 2012 17:59
RioBrawo Bardzo ładny koń ,w jakiej stajni stoicie ?  😀

Monisia
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
16 grudnia 2012 18:38
sei super fotka!
Ronin. fajny portrecik  🙂

kittajka dziekuje w imieniu siwego  :kwiatek:

wiecej dzisiejszych padokowych zdjec, siwy wreszcie spedzil caly dzien na padoku i byl baaaaaaaaaaardzo szczesliwy  😜

wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek:
Chodzi niestety nie regulrnie ,ale 2-3 razy w tygodniu ,bo brak czasu i warunków ,a mój koń za chiny nie potrafi galopować 😂

sei - piękny rudzik , pokazuj się częściej!  🙂
wątek zamknięty
Ronin, mtl te Wasze cuda to można podziwiać non stop 😉
Ja dziś taką o portretóweczkę ustrzeliłam
wątek zamknięty
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
16 grudnia 2012 22:25
Dlugo nas nie bylo:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.