Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

i zapomniałam napisać przepraszam pineska szukałam teraz czegoś i dopiero zauważyłam że pytałaś o coś więcej o łaciatej
A więc kobyła na imię ma Cud Natury rasa wielkopolska,po Edgar od Cisa po Czynel, 20 marca skończy 7 latek, kupiona była jak miała 2 lata i 11 miesięcy dokładnie:P no i tak już jesteśmy sobie razem, od początku sama z nią pracuję, obecnie jest roztrenowana i nic konkretnego nie robimy, po zimie się pomyśli🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
12 grudnia 2012 21:29
Zajkonia tu dawno nie było więc zaszalejemy 🏇

wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
12 grudnia 2012 21:32
Zairka drugie jest śliczne 😀. I to oko, nigdy nie miałam się okazji dokładnie takiemu przyjrzeć a tutaj takie zaskoczenie! Jest jak szklana kulka.
wątek zamknięty
Jak murmelka wygląda. 🙂
wątek zamknięty
Zairka Drugie i czwarte zdjęcia są niesamowite  😜 W ogóle Zair coraz bardziej fit się robi, zgubił już połowę tego wiszącego brzuszka. Ale dla mnie chyba lepiej wyglądałby bez irokeza 😉
wątek zamknięty
Zairka, na tym portrecie wygląda jak kucyk lalki barbie! Przepiękny jest 🙂
wątek zamknięty
Zairka Cuuuudeńko !  😍

To jeszcze mój w wersji skokowej 🙂
Tak to jest jak koń nie skacze jakiś czas i pozwoli mu się skoczyć coś małego  😂 🏇
wątek zamknięty
Zairka, świetne zdjęcia i świetny koń! W tych kolorach wygląda po prostu  😍 😍 😍 No jestem wielką fanka irokezów!
wątek zamknięty
ZAIRKA , jaki siwy czyścioch ! ;D Jak z pralki :P
wątek zamknięty
12 grudnia 2012 23:14
Jaki on czysty, żółty aż wstyd 😡
Ja kocham Śledzia w irokezie i bije sie mocno z myślami czy chce zapuszczać i za kazdym razem podcinam bo on ma szczesine jak dzik 😁
wątek zamknięty
Zairka a idź już z tym siwym, bo przez Was, aż wstyd się pokazać ze zwykłymi końmi 😉 Tak na prawdę komplety świetne i Zairowi w nich do twarzy.
wątek zamknięty
13 grudnia 2012 08:43
Donia nie przesadzaj proszę 😉 Zajek jest zwykłym NN w paszporcie (tyle ze znam jego pochodzenie), urodził się jako paskudny srokacz i był prze brzydki jako młodziak, a teraz? Jest mocno przeciętny, tyle ze dla mnie zawsze będzie najpiekniejszy 😍
wątek zamknięty
Zairka zapuszczaj mu tą grzywe!!  😀 o wiele lepiej będzie wyglądał  😉

O taka jest super: http://ks27729.kimsufi.com/p1/200701/07/2448981.jpg  😍
wątek zamknięty
Zairka, świetnie wygląda!
Ja Ci już kiedyś pisałam, że on bardzo ciągnie za oko. Fajny konik!
wątek zamknięty
Amasza   Końskie ADHD
13 grudnia 2012 10:18
Zairka Dołączam do grona wielbicieli Twojego konia! Ma coś w sobie 🙂 Kurcze, ja ogólnie nie przepadam za siwkami, ale tutaj jak na razie same piękności 😍
A tu Masza w wersji letniej. Teraz to rudy mamut - nie ma co z bliska pokazywać 🙄

I Amazonka, w trochę chłodniejszej wersji 🙂

wątek zamknięty
Amasza nie wiem czy już o tym nie mówiłaś, ale zapytam.Czy Amazonka to śl?
wątek zamknięty
Zairka co za model 😍 kojarzę Cię z pb jak zakupiłyśmy Flo byłyśmy ciekawe czy wysiwieje do końca i znalazłam Ciebie i wtedy domyśliłam się jak to będzie wyglądać:P
Teraz Flo nie jest moja chociaż mam ją w sumie blisko siebie, nie mogę się powstrzymać i wrzucam zdjęcia Flo jak jeszcze była u nas, teraz już jest prawie siwa, z maści i oka normalnie klony!
wątek zamknięty
Amasza   Końskie ADHD
13 grudnia 2012 12:38
Donia Aleksandra W sumie jeszcze nie pisałam. Tak, Amazonka jest rasy śląskiej po Szwadronie 🙂
skraweknieba Flo jest dalej w dzierżawie? Mam nadzieje, że już się spamiętała kobyła, bo wiem że miałyście nie fajną sytuacje z nią :/ Masz jakieś aktualne zdjęcia z nią?? Szkoda że siwieje. Miałam nadzieje, że już taka zostanie 🙂
wątek zamknięty
Mój Rudy 🙂 pierwsza zima razem .
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
13 grudnia 2012 13:20
Mój ukochany konik też był takim srokatym siwkiem. Niestety padła kilka lat temu. 🙁
wątek zamknięty
Amasza Flo już nie jest nasza, półtorej roku temu była sprzedana, zagłodzona i odkupiona przez naszą znajomą za moją pomocą i teraz stoi pod opolem więc mam do niej niedaleko.
Najaktualniejsze zdjęcie to pierwsze bo z tydzień temu chyba robione przez właścicielkę.
Kolejne z października no i ostatnie z wiosny z pierwszych widocznych popraw. no i w tej chwili ma 5 i pół roku więc jeszcze zdąży całkiem wysiwieć. Ja też w sumie miałam cichą nadzieje zawsze że zostanie taka grafitowa, ale jak zobaczyłam zdjęcia źrebięce jej gdzie łaty ma kare to nadzieja znikneła :P
wątek zamknięty
Amasza   Końskie ADHD
13 grudnia 2012 13:38
Uff, to dobrze, że się tak skończyło i dało radę ją odkupić. Ludzie są straszni 👿 Kurcze, i faktycznie jaśnieje! Za jakiś czas wogóle nie poznam, że to ona 🙂
wątek zamknięty
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
13 grudnia 2012 13:52
zabeczka, ale ci gniada roście, szok 🙂

:kwiatek: dzieki dopiero oblukałam 🙂
wątek zamknięty
Mój koń dzisiaj odrywał się od ziemi !  😜

wątek zamknięty
edit.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] gigantyczne zdjecie
wątek zamknięty
hajra - o rany,rany! On jest BOSKI  😜 od dzisiaj staje się jednym z moich re-voltowych ulubieńców!
pampera - słodki Pampek 😀 czadowe ma gwiazdki
gryglodor - mam taki sam różowy kantarek,przesłodko w nim Siwej!  😀

to i  ja wstawiam coś zimowego  😉
wątek zamknięty
karola2500, za duże zdjęcie znowu, zaraz dostaniesz moderowaną!
wątek zamknięty
Cześć, mojego dzieciaka tutaj jeszcze nie było więc wstawiam najaktualniejsze :
Mój chłopczyk Poco Lenas Boon 😉

EDIT :  😀

wątek zamknięty
Zairka Twój siwek jest prześliczny i taki stylowy w tych zestawach !
ashtray śliczny łepek ma Twój konik  🙂
skraweknieba rewelacyjne umaszczenie  🙂 Konik miodzio...
pampera ach, ta Twoja gwiazda 😀
Dzisiaj trochę poszaleliśmy i na koniec było 'bliskie spotkanie trzeciego stopnia z piłką'...Na początku gniady podchodził do piłki z dużą rezerwą,
ale po małej zachęcie w postaci jabłka zdecydował się podejść i powąchać niebieskiego 'potwora'. Kilka razy popchnął zabawkę nosem, ale zdecydowanie bardziej przypadło mu o gustu kulanie piłką po całym jego ciele i obijanie o brzucho 😀

wątek zamknięty
ceffyl   Niektórzy ludzie są taktowni. Inni mówią prawdę.
13 grudnia 2012 16:28
shy linki są błędne 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.