Myślę, że gdyby mieli przełożyć, już by to ogłosili. Już środa, zgłoszenia były do wczoraj, więc wiedzą, jaka sytuacja. Poza tym słyszałam, że niewiele jest koni przyjezdnych, ale naszych miejscowych zawsze też się trochę uzbiera.
super! zawsze lepiej brzmi 5 miejsce... nawet jesli na 5 startujących niż np. 12 xD
Alvika, niech Lena tego Twojego weźmie, ja mam takiego konia i takie umiejętności, że ja sobie poradzę bez dodatkowych czynników z tym ostatnim miejscem :P
Tak nawiasem to myślicie, że jak w sobote przyjdę do Pani Zosi przed startem żeby licencje przedłużyć to będzie ok, czy mi nie da pojechać bo za późno ta licencja?
Myślę, że jak załatwisz to przed startem to będzie ok, nie wydaje mi się, żeby z tego powodu miała komuś robić problemy.
pare zdjęć z LL mam, z L tez cos sie znajdzie, ale nie potrafie zidentyfikować jeźdzców :P
wiem, że mam Zuziastą, bo wstawiła gdzieś zdjęcia, więc jak meila mi napiszesz to coś Ci prześlę. jakby ktoś jeszcze był zainteresowany, to najlepiej żeby wsadził choć jedno zdjęcie swoje - cobym mogła porównac i poszukać 😎
edit: jak ktoś jechał w zeszłym roku w koleczkowie w lipcu zawody i ma swoje zdjęcie stamtąd to też może pokazać - poszukam w archiwum i może znadje jakieś 😉
Sosi ja wstawiam swoje zdjecie jakies 2/3 strony temu. jechalam LL na duzej kasztance
sosi, Ja jechałam, koń Wizon, N i C z tego co pamiętam. Gniady, ochraniacze z futrem, i czarny czaprak pomorskiej ligi jeździeckiej w drugi dzień ecru. Masz coś? 😉
jak sie zgadza, to mam jeszcze pare wiec moge wysłać na meila
Tak to my 😀 qaida@wp.pl :kwiatek:
Alvika - ja bardzo chetnie pobrykam z Kulesławem 😀 dobrze nam to zawsze wychodzilo 😀
Moze uda mi sie zalatwic ilka workow trawokulek/ musli/mesz St Hippolyt, wiec jesli ktos by chcial to pisac/dzwonic.
Angeel, uwierz mi, to już inny koń 😀iabeł:
A ty wreszcie rusz 4 literki po rękawiczki 😉 (motywuję publicznie, bo inne metody motywacji nie skutkowały)
Listy już gotowe, szkoda, że bez godzin.
Rewir mamy zaklepane miejsca 9-10, sporo koni nam się pozapisywało do konkursu. Nie mogły ze 3?
Elu - spoko, spoko, zdaze 😁
No i ja już po startach. Walczyłam dzielnie o ostatnie miejsce i wywalczyłam w P, jednak w N Lena była lepsza [faktycznie, Glut nie do przebicia]. Czyli w P miałam szalone 53% i byłam oczywiście 6, na 6. W N 57% i 7/12 😉 Chyba moje pierwsze w życiu zawody gdzie się uśmiechałam, jakoś tak... samo wychodziło 😉 no i Dżem mi puścili 😀
Ja jutro bede od okolo 11.
a jutro z "naszych" startuje Lena i kto jeszcze? Rewir? Crazy?
ja może się ruszę, ale nie obiecuję.
Mnie raczej nie będzie niestety. Swoją drogą _kate, czekałam, aż mnie do Osowy zaprosisz xP
Na pewno Lena.
Crazy nie jedzie.
Strzyga masz zaproszenie stałe! choć z dobrego serca radzę, abyś zawitała jak będzie cieplej 😉
Rewir- już rok Cię nie widziałam w akcji! jeśli mnie mróz nie wystraszy, to zawitam. Gratuluję dzisiejszych sukcesów!
Ja nie jade, nie ma czym 🙂
Zawody od 9-13:10
No i ja już po startach. Walczyłam dzielnie o ostatnie miejsce i wywalczyłam w P, jednak w N Lena była lepsza [faktycznie, Glut nie do przebicia]. Czyli w P miałam szalone 53% i byłam oczywiście 6, na 6. W N 57% i 7/12 😉 Chyba moje pierwsze w życiu zawody gdzie się uśmiechałam, jakoś tak... samo wychodziło 😉 no i Dżem mi puścili 😀
Taa, Glut miał znowu fazę... Jakkolwiek jest to nieprawdopodobne, też nie byłam ostatnia w N 😉
Nie ma to jak znowu odpowiadać na pytania: co mu się stało, przecież na rozprężalni dobrze chodził...
W ta 13:10 to ja nie wierze.
Jak bedzie taka organizacja jak dzis to nie ma szans zeby wszystko bylo zgodnie z czasem.
pozrzucam fotki z aparatu i coś może mi się uda obrobić.
Na zdjęciach
Lena, masz konia czworobok idącego. A to, że nie całkiem z programem, tego na zdjęciach nie widać ;]
Pierwsze 4 fotki. Resztę obrobię w najbliższym czasie:
http://s237.photobucket.com/albums/ff209/zawodowo/sopot/uj/zrh/
Piękne Strzyga, nawet Glutek konia przypomina.
A dzisiaj jeździłam na czworoboku do przodu jupii 😅
Hmm..... mialam wkleic swoje, ale w tym momencie to chyba zrezygnuje.....
Lena, gratuluje! Ladnie dzis bylo!
Klami, dawaj! :P i nie marudź
Lena, naprawdę super, o niebo lepiej niż wczoraj, gratki.
Dzięki dziewczyny.
Szkoda tylko, że jedna z Sędzin najwyraźniej nie jest zwolenniczką mojej jazdy. 7% różnicy na regionalkach ... Cóż, życie.
czyżby to była Pani, której nazwisko zaczyna się na P?
Klami, ha ha ha, ale jesteś zabawna xP
Wrzucaj, mnie dziś nie było, więc chętnie sobie na foty popatrzę =)