Arhodie, nieziemskie prace. A powiedzcie mi, skad sie bierze takie azurowe cuska, jak w kolczykach wyzej? Pamietam, ze Horciakowa tez takie miala, malowane przez kolege. Jak to sie zwie?
I zupelnie przy okazji trafilam na koniki choinkowe i nabylam 20 ...wpuscic babe na allegro. Wprawdzie w innym sklepie, ale mam nadzieje, ze nie nawala i do swiat dojdzie 🙂 😉.
OK, pytanie. Czy takie male akryle dostane w marketach bud, czy musze tubeczki na alledrogo kupowac? I jaki lakier? Mam plan w stosunku do tych zawieszek, help 😉
BASZNIA, też polecam tę Drewutnię Deco, własnie z niej są te moje kolczyki. Na Królowej Jadwigi, przy Półwiejskiej jest fajny sklep z artykułami artystycznymi. Tam dostaniesz wszystko co potrzebne, a do tego bardzo sympatyczna obsługa 🙂
Pamięta ktoś adres strony z mega dużą ilością wzorów do dziergania? Były tam np. czapki, jakaś angielska strona, na 100 % była w tym wątku, ale teraz nie mogę znaleźć.
sznurka super!!! 😀 a mam takie ogólne pytanie, czy ktoś kiedyś używał innych farb do malowania np. kolczyków albo czegokolwiek poza akrylami? Bo nie są takie dobre, jak się je rozprowadza po powierzchni ;/ czy może je lepiej potraktować jakimś rozpuszczalnikiem?
Wybaczcie dziewczyny pytanie ale o co chodzi z tą metkową metką? Wiem, że ktoś brał dla dzieci, obgryzają? Nie rozumiem. Swoją drogą skąd pomysł na metki dla dzieci, dzieci słyną z obgryzania metek? 😡