Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

w jednym z komentarzy dziewczyna pisze, że kuc ma 3 lata, i nie skacze pod siodłem aż tak wysoko, bo jest za młody. a na TAKIE skoki na lonży to już nie jest? 🤔
wątek zamknięty
Gniadata   my own true love
05 grudnia 2012 19:50
Nigna tssss, aż mnie szczęka rozbolała od patrzenia  🤔 a kilka zdjęć dalej: szkolenie jakieś jak rozumiem metod naturalnych?  🤔wirek:
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/tajfunowaa/138949236
Ał.

O MATKO !  🤔 jak na to patrze to coś mnie boli...
wątek zamknięty
hmmm . Coś mnie się wydaję, że ten nowy koń, źrebak będzie w wieku 2 lat skakał 2 m! duży uśmiech
Szkoda tylko izabelki ;<  😵
Nigna szczena opada... 😵 🤔
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji postow
wątek zamknięty
Gniadata   my own true love
05 grudnia 2012 19:55
konike co Ty gadasz, przecież powszechnie wiadomo, że dobrze trenowane sztuczkami przez kuniareczki 2letnie konie chodzą już z powodzeniem GP  😜
wątek zamknięty
konike EDYTUJ POSTY 😉
Szkoda mi wszystkich ich koni...
konike co Ty gadasz, przecież powszechnie wiadomo, że dobrze trenowane sztuczkami przez kuniareczki 2letnie konie chodzą już z powodzeniem GP  😜

To już wiem skąd się biorą te wszystkie konie SZportowe !  🏇 😁
wątek zamknięty
konike - zdj zostały usunięte, dodawajcie same zdj to przy usunięciu zawsze będzie można zobaczyć
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
05 grudnia 2012 20:29
Nigna, konik fachowo-fotoblogowo zebrany, nie wiem o co ci chodzi 😵 Aż mnie szczęka boli :/
wątek zamknięty
konike - zdj zostały usunięte, dodawajcie same zdj to przy usunięciu zawsze będzie można zobaczyć

Kolejny raz Angelika pokazała jakim jest tchórzem 😉 Niewygodny komentarz, zdjęcie, uwaga ? wszystko ląduje w koszu 😉
wątek zamknięty
ooo, OSTRZEŻONY...
ehhh.
pozdrawiam Angelika! Wydaje mi się, że warto byłoby, przyjąć prawdę na klatę a nie uciekać... oby tym twoim jednorożcom się dobrze wiodło...  🏇
🤔wirek:
wątek zamknięty
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
06 grudnia 2012 06:19
Czego to Ci ludzie już nie wymyślą? Koniareczki piszą, że kochają konisie a robią im przeważnie krzywdę. 😵
wątek zamknięty

http://www.photoblog.pl/tajfunowaa/138949236
Ał.

Może mi ktoś wytłumaczyć co w tym zdjęciu jest ujeżdżeniowego? Wydawało mi się, że praca ujeżdżeniowa wygląda inaczej... 😉 Chyba, że się dziewczyna naoglądała rollkuru i uważa, że to właśnie jest zebranie konia 🙄
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 12:23
A ja po zdjęciu i po przeczytaniu pierwszego wersu też się zastanawiałam, ale dziewczyna później pisze :

dalej ma blokady, już coraz mniejsze. jak mam jej pomóc skoro nie umiem jeździć?.
Tamlin miał odpoczynek i odprężenie w terenie.
Siwe żyje.
a Zuzka i Tanger czekają na ponowne wsiadania, a nie mam czasu dla tych młodych.
zatracam się.
jest źle. ktoś powinien się za mnie wziąć. wziąć ujeżdżeniowo w garść. błagam.

Pomijając fakt, że zdania poskładane na poziomie dziecka z 2 klasy szkoły podstawowej, dziewczyna przyznaje iż nie umie jeździć i ma kompletne braki.
wątek zamknięty
koniaraw   I want to give you kopas w dupas.
06 grudnia 2012 13:28
AtlantykowaPanna Czyli jeszcze nie jest tak źle! Pytanie tylko, dlaczego osoba nie umiejąca jeździć... jeździ? Nie mam nic przeciwko temu, ale chyba powinna to robić z instruktorem, to lepsze niż rollowanie konia, co oka [i konia] nie cieszy.  😡

Bo coś nie wydaje mi się, by jeździła z instruktorem na tak 'zebranym' koniu, zwłaszcza że z jej notek wynika iż posiada własne konie, a takie osoby zazwyczaj niczyich rad nie słuchają i nie chcą pomocy.
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 13:36
No z tym to się z Tobą zgodzę, oko boli jak się patrzy na takie zdjęcia. Może trzeba by było spróbować poprowadzić ją w dobrą stronę pisząc do niej i dając namiary do jakiś instruktorów ? Jak widać laska jest do tego chętna, ale nie robi nic w tym kierunku. Chociaż i tak nie jest jak te wszystkie dzieffczynki co piszą, że wyśmienicie jeżdżą. Ja niestety nie jestem z tamtejszych okolic więc trenerów nie znam.
wątek zamknięty
😵
wątek zamknięty
Już bez przesady,dziewczynka jet nieduża i drobna...
wątek zamknięty
Już bez przesady,dziewczynka jet nieduża i drobna...

edytowałam że za duża, też tak uznałam. Ale po prostu mi coś w tym nie pasuje.-tylko moja wypowiedź.
N
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] na tej stronie jest juz twoje ostrzezenie za brak edycji postow. kolejny brak edycji=moderowana.
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 17:12
konike Edytuj posty !!!!
wątek zamknięty
Ludzie nie czepiajcie się każdego, kto jeździ/skacze na kucykach. Takie też ktoś musi zajeżdżać, a w szkółkach doprowadzać do ładu i składu. Sama ważąc 55 kg wsiadam na drobnego kucyka 115 cm w kłębie.
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
06 grudnia 2012 17:25
http://www.photoblog.pl/fuckoff17/139008683/
Ja już z nią nie mogę. Dziewczyna jeździ raz na miesiąc? Jest oszustką i bóg wie czym jeszcze. Znam ją osobiście i z ręką na sercu tego nie polecam  😁
Dzisiaj dobiło mnie zdjęcie, że zamierza jeździć w ostrogach. Nie wiem co się na tym świecie dzieje. Poczytajcie jej notki. Masakra.
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 17:35
lizzy oj my się nie znamy, przecież jeżdżąc raz na miesiąc można być szportowcem wiec wiesz. A ostrogi przecież muszą być, bo bez nich się nie da bo nie będzie szportowo. 
wątek zamknięty
sie czepiacie! Sie ma ładny czaprak to sie w nim jeździ. Z ostrogami to samo. Są to trzeba używać. Może dziewczyna dostała je na mikołaja? (poszła mama do sklepu i poprosiła coś taniego 😀 No i padło na ostrogi)
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 17:41
No przecież. Kurdę jak ja mogłam pozostawać tyle lat w błędzie i nie używać ostróg? JEZU  🙇
wątek zamknięty
lizzy oj my się nie znamy, przecież jeżdżąc raz na miesiąc można być szportowcem wiec wiesz. A ostrogi przecież muszą być, bo bez nich się nie da bo nie będzie szportowo.  

Dokładnie ! 😜 Ojjj lizzy musimy poważnie porozmawiać na temat czepiania się Szportowców  😁
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 17:45
No nie, już nie będziemy szportowcami bo nie jeździmy raz w miesiącu i to w ostrogach. A taka szkoda .
Pampera widzisz już z Pampkiem nie będziesz profesional szport jeździć bo jeździsz bez ostróg nie dobra ty.
wątek zamknięty
Pampera widzisz już z Pampkiem nie będziesz profesional szport jeździć bo jeździsz bez ostróg nie dobra ty.

NIeeeeeeeeeeee ! Kurde pędzę do sklepu kupić najdłuższe osztrogi i będzie szport !  😜
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 17:50
Ale pamiętaj żeby pochwalić się na fbl niech widzą, że szportowce jesteście.
wątek zamknięty
06 grudnia 2012 17:53
Kurna, ja nie wiem, co ze mnie za jeździec? I co z mojego konia za koń? Jeździmy często i bez ostróg, oczywiście najdłuższych  🤦
wątek zamknięty
nie wiem czy mi się tyko wydaje ale rzuciły mi się w oczy kopytka tego kucyka, jakies takie przy długawe, chyba warto było by zadzwonić po kowala.

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.