Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )
smarcik, po 10 minutach od wyjęcia surface bara (cleavage) już miałam o połowę mniejsze dziurki i nie mogłabym go znowu włożyć. Do końca dnia zarosły całkowicie bardzo cienkim naskórkiem (?), ale jeszcze przez ponad tydzień czułam kanał pod skórą. Także zależy, co chcesz robić 🙂
A według mnie będzie dość trudno. Bo żeby przełożyć kolczyka musisz odpowiednio naciągnąć skórę ( złapac ją i do góry 😉- żeby te krótsze ramionka przeszły bez podrażnienia kantału przekłucia.
To ja jeszcze dodam, że marzy mi się surface w języku. Już rozmiawaiałam na jego temat z piercerem. Ale jest to dość trudna decyzja, wiem że będzie go trudo wygoić- a ja dodatkowo miewam problemy z gojeniem.
Dziewczyny wybaczcie laickie pytanie, czy wygojony surface można wyjąć i włożyć z powrotem? 😡
nie. ja mialam wymieniany surface na inny kolczyk ( krotsze ramiona ) to robione to bylo w studiu i koles wyciagajac jeden kolczyk, przeciagnal od razu rurke z wenflonem i potem przeciagnal drugi kolczyk na tejze rurce. inaczej to byloby niemozliwe raczej, tak jak pisala Scottie
Szkoda 🙁 Tak myślę 'na zapas' bo pod wpływem impulsu po zobaczeniu promocji zapisałam się do Conora na surface 😉 Ale właśnie boję się, że będę musiała się z nim szybko rozstać więc może nie ma sensu robić.
Powiem Wam, że z każdym dniem kocham mój tatuaż coraz bardziej. Zwłaszcza za to, że goi się jak na psie i w ogóle nie boli 😁
Powiem Wam, że z każdym dniem kocham mój tatuaż coraz bardziej. Zwłaszcza za to, że goi się jak na psie i w ogóle nie boli 😁
. A co na nim pisze? Bo ja nie mam szans odczytać.
Dodofon, semper invicta. Żeby go przeczytać trzeba przechylić głowę w prawo. Dla osoby stojącej z boku to nie jest to takie oczywiste, ale był robiony z myślą o mojej wygodzie odczytywania 😉
Przeczytałam pierwsze słowo jako REMEMBER... 🏇
Zawsze niezwyciężona- to dewiza Warszawy, która w 1939 roku została dodana do herbu miasta.
Dziewczyny zapisałam się na czwartek do Conora na 13 ale zupełnie mi ten termin nie pasuje, może któraś chce wskoczyć na moje miejsce? 😉 (w czwartek jest promocja mikołajkowa i np surface z kolczykiem kosztuje tylko 50zł 😀 )
Ale macie fajne promocje i fajnie, że macie Connora.
a ja dzisiaj byłam u Conora. Wreszcie zrobiłam wymarzonego Orbitala 😍 Myślałam, że bardziej będzie bolało i więcej czasu to zajmie. A to tak naprawdę chwila i praktycznie nic nie czuć. No to teraz smiley, warga i będę w pełni usatysfakcjonowana z kolczyków😀 Jak to się zrobi to biorę się za tatuowanie.
Nie dlugo jade do Polski na tydzien, takze bedzie czas na zrobienie nowych tatuazy (w Norwegii jeszcze nie znalazlam nikogo godnego uwagi). Myslalam bardzo dlugo, nad twarza Leonidasa, w chelmie, co Wy o tym myslicie? Miejsce:reka. Drugi to bedzie smok na polowe uda wchodzacy lekko na brzuch 🙂
Smok na udzie 💘 musze go zobaczyć! ja sie jaram strasznie tym:
Averis, tatuaż wygląda świetnie 🙂
lotka13, Napis nad pieta, pod piersia i na rece + diament miedzy piersiami 🙂
pytanie za 100 pkt 😡 śmigam dzisiaj się zrelaksować. jacuzzi, sauna, te sprawy. i właśnie co do sauny mam wątpliwości - muszę wyjąć kolczyki??? 👀 w jednej dziurce mam stal chirurgiczną, a w drugiej tytan. ogólnie nigdy ich nie wyjmuję...
dzięki :kwiatek: bałam się może nagrzewać się będą za bardzo czy coś. ale chyba świruję 😁
A ja oddałam już jakiś czas temu projekt do tatuażysty , marudziłam juz od zrobienia pierwszego ,że chcę konia no i wymysliłam sobie biegnącego konia ze skrzydłami bardzo kolorowymi 😀 W styczniu będziemy robić 🙂
yga ja też się jaram tatuażami na udzie! 😜 Jeśli jeszcze kiedyś będę robiła sobie gdzieś tatuaż, to właśnie tam!
noen wysłałabys mi na priv zdjecie tego nad piętą? ciekawa jestem jak wygląda 🙂
wlasnie polknelam swoj kolczyk z jezyka 😵 tyle razy mi sie ostatnio odkrecal ze w koncu jedzac nie poczulam jak zjadlam tez kulke, teraz mecze sie z dlugim 👿
Jessy, ja jak miałam kolczyk w języku toi zjadłam chyba z 5 kulek. Zawsze miałam w portfelu zapasowy krótki, bo z długim nie dało się funkcjonować.
Jessy ja ostatnio połknęłam swój od wargi .. kulka odleciała a labret zjadłam. Także pjona 😁
problem w tym ze mialam tylko jeden krotki, musze zamowic kilka na zapas 😁 a w dlugim nie moge mowic...
Pytanko mam 🙂 Czy to prawda, że nie można zrobić rezonansu jak ma się tatuaż? Dziś zasłyszałam opinię, że nie można, a dla mnie to trochę głupota, bo co zmienia trochę tuszu? Czy pole magnetyczne jakoś ściąga ten tusz, czy co?