NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

No to trochę za daleko, do Kościerzyny czy Kartuz bym się jeszcze przejechała, ale Chojnice to nie mój zasięg.
Ja bym po tygodniu ciszy uznała sprawę za przedawnioną i wystawiła ponownie na sprzedaż. Jakby trafil się chętny, to sprzedac i tyle.
też bym tak zrobiła
pisałam tylko że ja miałam transakcję z tą osobą i że było oki
A co do Chojnic no i ja  mam troszkę daleko 😉
Do Kartuz czy Kościerzyny to jeszcze bo to blisko mnie 😉
Anderia   Całe życie gniade
05 grudnia 2012 11:25
Ja chyba też tak zrobię, chociaż obawiałam się trochę, że w ten sposób właśnie JA wyjdę na niepoważną - bo umawiam się na sprzedaż, po czym opycham komuś innemu... No ale skoro minął tydzień bez odezwu, to chyba raczej nie powinnam mieć wyrzutów sumienia? 🙂
Jeśli chodzi o ta sprawe z Chojnicami to poprosze dane dziewczyny, bo kolezanka blisko mieszka i moze zalatwic sprawe.
Ja nie radziłabym rozdawać danych ponieważ sprawa może wtedy trafić na policje😉

Wiem jak jest z taką sytuacją, ale dane to już duuuża przesada.. Takich rzeczy się nie podaje. Ja robiłam z nią zamianę i wszystko było ok🙂
Moja paczka szła na adres do Krakowa a z Chojnic wysyłała, podobno z Chojnic są dziadkowie a ona zamieszkuje w Krakowie ale nic więcej nie powinnam mówić😉
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
ash   Sukces jest koloru blond....
05 grudnia 2012 13:23
HappyUngulate, danych nie powinno się zamieszczać publicznie w internecie.
Prywatna wiadomość to co innego.
Nigna   Warto mieć marzenia...
05 grudnia 2012 13:24
HappyUngulate: przeglądnęłam ostatnie tematy kilka razy i nie widzę tu żeby ktoś podał dane inne niż miejscowość  😲
HappyUngulate zarejestrowała się 4 dni temu tylko po to żeby tu posta napisać i straszyć że danych nie należy podawać? Śmieszne trochę..

Nikt nie pisze tu imienia i nazwiska, a w pw można napisać wszystko, wiec litości. Oszustów to trzeba ścigać, a nie chować głowę w piasek.
popieram -tylko dlatego ze sama tu zostałam oszukana przez dziewczynę z pod Krakowa i nie odzyskałam  ani kasy ani rzeczy które kupiłam
Minęło kilka miesięcy
Mój błąd że kupiłam od niej i pozostał strach przed każdą transakcją na volcie a żadnej już z kimkolwiek nowo zarejestrowanym 😉
Nie chce nic mowic, ale do Chojnic miala byc wysylka, dziewczyna mieszka w Krakowie, ale ma u siebie derke?! Jeśli stokroteczka nie chce pozostawic tego to przykro mi, ale lubie pomagac osobom, ktore zostaly wyrolowane przez oszustow. Niby nie moja sprawa, ale jednak jeśli ktos mnie oszuka to milo by mi było jak ktos calkiem mi obcy, bezinteresownie mi pomogl cos odzyskac.
BTW. Scigana przez policje to moze byc (zapomnialam nicku :c ) dana oszustka, a ja za pomoc, ktora zrobie przez przekazanie danych na prywatnych nic mi nie grozi.
Pozdrawiam srodkowym palcem pseudo calkiem przypadkowa osoba i witam na re-volcie - mam nadzieje, ze to nie jest żaden troll tylko poza tym postem doda cos sensownego w zycie re-volty.
wg mnie warto by sprawdzić ip tych dwóch kont  😉
też dysponuję danymi szanti, mnie w końcowym rozrachunku nie oszukała, ale jeżeli ktoś ma problem, to mogę pomóc.
wg mnie warto by sprawdzić ip tych dwóch kont  😉
też dysponuję danymi szanti, mnie w końcowym rozrachunku nie oszukała, ale jeżeli ktoś ma problem, to mogę pomóc.

Możesz posłać mi je na priv? Chciałabym zobaczyć , czy to ten sam adres. Ja zlokalizowałam stajnię w której szanti trzyma konia,są to właśnie okolice Chojnic, więc raczej tam przebywa. Dowiedziałam się tez o, paru innych sprawach, o których na razie nie mogę wspomnieć, gdyż muszą się one potwierdzić. Ale jak będą to pewne informacje, nie omieszkam Was poinformować.
Siwa953   przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro.. :)
06 grudnia 2012 19:39
może trochę naświetle - dziewczyna jest na 100% z Chojnic a nie z Krakowa 😉 😂
tamto konto zostało zalożone tylko po to ,aby się wybielić i nie ponieść konsekwencji.
wiek to 14 lat
jeżeli potrzebne dane albo jakieś informację to proszę pytać i pisać na PW
z tego co  się orientuje to nie jest jej pierwszy taki wybryk..

sama z Szanti również miałam "przeboje" jakoś wiosną ale sprawa stara więc nie będę rozgrzebywać. 🤬

co do całej sytuacji - najbardziej rozśmiesza mnie fakt ,że najpierw pisze ze się pomyliła i wysłała nie ten nachrapnik co miala,potem ,że po obejrzeniu derki stwierdziła ze jest niezgodna z opisem i wymieniła nachrapnik ,bo po co ona ma być fair ,ale dodatkowo coś tam dorzuciła(naczólek? teraz nie jestem pewna)
A ja znałam szkołę w której dziewczyna się uczy, chętnie do nich wyślę z pismem jakie robi przekręty i również posiadam już namiary na stajnię w której stoi jej koń. Mam  też informację, że derka uszkodzona nie jest i szanti z niej bardzo często korzysta, przez co dużo osób ma okazje ją i jej konia w tej derce widzi. Mówiłam, że dziewczynie wysłałam dobrą derkę i w bardzo dobrym stanie, a ta pieknie pozmyśla i myśli, że jest ok. Z góry chciałam wszystkim podziękować za wszelką pomoc  :kwiatek:
Czy można prosić o nową listę nieuczciwych.
Uczciwy , nie uczciwy... Ale odradzam jakiekolwiek interesy z użytkownikiem siodło

Oto moja korespondencja z tym Panem. Oceńcie sami...

Ja -figaro2046
« Wysłane do: : Grudzień 03, 2012, 15:29:41 »

Jaki rozmiar łęku ?

użytkownik siodło
normalny...

Ja

A normalny to jaki ?

Odp: siodło -figaro2046
« Wysłane do: (Odbiorcy nieujawnieni) : Grudzień 06, 2012, 17:53:36 »
« Na tę wiadomość już odpowiedziałeś lub przesłałeś ją dalej. »

Po pierwsze to dzień dobry (kultura osobista obowiązuje również w internecie).
Mógłbym a rebour zadać pytanie jaki jest nienormalny...
Normalny tzn. taki, który pasuje na normalnie zbudowanego konia czytaj niedestrukta, z normalnego kształtu grzbietem i kłębem.
Nie wiem ile to jest w cm i nie mam zamiaru mierzyć.
A na przyszłośc polecam http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta
Pozdrawiam

Ja
Widzisz ignorancie , z siodłami jak z butami... są rozmiary...  i wszystkie są normalne. W siodłach normalne rozstawy łeków ,na normalne konie , od 27-36. I niestety  destrukty to nie są chamie.
Ja dzień dobry napisałam w pierwszym priv. , a ty w żadnym...
  Nie pozdrawiam...
  figaro204 

edit. (wikipedia cham-osoba, która zachowuje się bezczelnie, ordynarnie, nie przestrzega podstawowych norm)

siodło do figaro2046

Do lekcji dziecko..
siodło sprzedane, bez kilometrowej korespondencji z nawiedzonym gimbusem, któremu jedna przejechana na czysto L przewróciła we łbie.
Gówniarą jesteś o czym świaczy smarkulo twój poziom.
Cytuję twojego pierwszego maila:
"siodło -figaro2046
« Wysłane do: (Odbiorcy nieujawnieni) : Grudzień 03, 2012, 15:29:41 »

Jaki rozmiar łęku ?"
i zanim gówniaro obsrana nazwiesz kogoś chamem, to wiedz pindo głupia, że może się tak w życiu zdarzyć, że będziesz to musiała prosto w oczy powtórzyć, ale znając życie nie starczy ci odwagi, obesrasz majty i za tatusia się schowasz.
więcej pokory gówniaro,,, dużo więcej,

To by było na tyle  😀. Milutki  prawda  😉  ? 😁 😁 😁...

Nie polecam użytkownika  siodło  http://re-volta.pl/forum/index.php?action=profile;u=24485
Już patrząc na sam profil:
- żadnych postów
- data rejestracji na początku października 2012
- nieistniejący mail...

Wszystko jasne.
😲 😲 MEGA CHAM !
Niektórym ludziom przydałaby się lekcja z kultury osobistej, masakra. Chciałam wszem i wobec zakomunikować, że umówiłam się z Szanti, iż w tym tygodniu pośle mi pieniążki na konto i ogłowie mam sobie zostawić. Edytuję i potwierdzę, jak przelew dostanę. Wszystkim zaangażowanym w sprawę, chciałam bardzo podziękować, za pomoc i motywację do działania. :kwiatek:

Uwaga, potwierdzam, iż dotarły do mnie pieniążki za derkę od Szanti 🙂więc sprawa już wyjaśniona😉
majeczka   Galopem przez życie!
09 grudnia 2012 21:40
figaro2046, współczuje - masakra że tacy ludzie w ogóle ...ech szkoda klawiatury...
ash   Sukces jest koloru blond....
09 grudnia 2012 22:38
figaro2046, współczuje. Takiego chama dawno nie widziałam. Zgłosiłaś modom? Mam nadzieje, że otrzyma bana za obrażanie użytkownika i nieistniejący mail(czyt. chęć oszustwa przy sprzedaży siodła?!)
desire   Druhu nieoceniony...
10 grudnia 2012 21:31
edit: sprawa wyjaśniona, mogę dostać ostrzeżenie nawet 😉  :kwiatek:
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
10 grudnia 2012 21:48
To, że użytkownik jest chamem, to nie ulega wątpliwości, ale osobiście też nienawidzę pytać typu: "ile?". Kurde pełnym zdaniem, to się nie da?
hej
mam pytanie -czy ktoś z Was miał doczynienia z użytkowniczką Nirv?
w sobote  umawiałam się na kilka rzeczy -podała mi koszty całości i została do ustalenia przesyłka.
Wpadła do mnie rodzinka wiec musiałam odejść od kompa i napisałam -odezwę się w poniedziałek aby to ustalić do końca i zrobić przelew.W niedzielę jeszcze zapytałam o inną rzecz i jak to wolne to prosze o dorzucenie do tej rezerwacji.
Napisałam już kilka wiadomości i nie wiem czy nie dochodzą czy kobitka ma mnie z ,,tyłku,, bo widze że co jakiś czas loguje
się na volcie a ogłoszenie nadal aktywne.
Może to nie jej wina bo nawet napisałam aby poprostu dała mi znać czy mam czekać czy szukać czegos innego - i chyba sobie odpuszczę ale chciałam sie upewnić ze naprawdę ma mnie w nosie a nie że błąd leży gdzieś w niedocieraniu moich wiadomosci.
Czy ktos robił z nią jakieś transakcje?
Angela, Bez jaj, rozmawialysmy pobierznie bardzo, a to, ze mie odpisuje dzien, czy dwa to chyba nie jest jakas tragedia? Czasem troche brak czasu czlowieka lapie, zeby ogarnac wiele wiadomosci, bo nie jestes jedyna osoba ktora do mnie pisze... 😉
Hej -nie gniewaj się .. ja tylko zapytałam  :kwiatek: i dla mnie prośba z rezerwacją jest zobowiązująca że ja to wezme - nie rzucam słów na wiatr więc nie jest to pobierznie .
Chciałam to wyjaśnić bo stoje w miejscu i nie wiem co mam zrobić
czy czekać czy kupić od kropeczki 😉
bo już zamówiłam od niej uwiąz
Myślałam że nie dostajesz moich wiadomości -nie piszę że jesteś nieuczciwa
Jest ok -odezwałaś się i możemy ustalić resztę albo otwarcie zrezygnować
aby nie było nieporozumień  😡

edit : WYJAŚNIONE
figaro2046 ja również pisałam do użytkownika siodło i potraktował mnie podobnie.. Niby chce coś sprzedać a z drugiej strony?
Najeżdża na Ciebie jak tylko może, mimo że grzecznie pytasz...  🤔
[s]Wpisuję użytkowniczkę  Eacyt  od tygodnia czekam na derkę która została zapłacona 1-go grudnia... Najpierw twierdziła, że nie  otrzymała przelewu, po tygodniu ciągnięcia sprawy z pieniędzmi odpisała takie coś:
Odp: (Bez tematu)
« Wysłane do: (Odbiorcy nieujawnieni) : Grudzień 11, 2012, 06:30:41 »

Derka zostala wyslana!!

nie rozumiem tych wykrzykników ale to pominę... I tak o to od dnia 11 grudnia czekam na przesyłkę której nie ma choć inne paczki dochodzą w ciągu 2-3 dni. Wczoraj pisałam do użytkowniczki kolejną wiadomość na którą nie raczyła odpisać choć się logowała, dzisiaj poszła kolejna![/s]
edit.
Przesyłka dotarła22.12 data z pieczątki to 14.12 pewnie dlatego tak długo szła. Paczka zmasakrowana ale najważniejsze, że zawartość nie naruszona🙂
A ja mam takie pytanie do tych co mieli do czynienia z Wacusiowatą. Wyjaśnione macie wszystko z nią? Bo ostatnio dostałam takiego maila z jej maila, ale podobno od jej taty "na rv. moja corka ma wszystko juz wyjasnione . porosze pani dane przeleje te pieniadze niech pani sie nie sapie". Się uśmiałam po prostu czytając to.  😜 I tak z ciekawości pytam czy naprawdę wszystko wyjaśnione macie? 🙂
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
18 grudnia 2012 23:06
"Niech pani sie nie sape" hahaha no dobry tatuś by był 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się