DIY - zrób to sam

Dziewczyny czy któraś ma wykroje konika takiego do karuzeli dziecięcej chce zrobić 🙂
Dzieczyny, moze nie w temacie, ale nie mam sie kogo spytac  :kwiatek:  Czy ten material da sie kupic w PL i jak sie nazywa?

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
17 listopada 2012 16:11
monisiaxp ja już zrobiłam  😉 moje koty są mega zadowolone 🙂
zabeczka17 - super to wyszło 😀  A ja nie mogę czasu na to w ogóle znaleźc :/
17 listopada 2012 17:16
15 min z ręką na sercu  😉
Zelmutek - ale piękne, idealne na choinkę  😍
Time, dziękuję bardzo 🙂 Właśnie z takim choinkowym przeznaczeniem je robię 🙂
Pewnie nie właściwe miejsce na takie pytanie, ale wykonuje ktoś tutaj biżuterie na zamówienie? Chodzi mi raczej o taką praktykę domową, bez porywistych cen ;]

edit. Spotkał ktoś gdzieś, może nawet przypadkiem, taką obręcz, jak tutaj:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqFovsHAQf-Y9iN34D807PFvdw-qqO4FsPHd2mg7hoJeLVCSTlnEwO80livg
(wiem, mało widać) jakiś sklep, cokolwiek?  😉
Odświeżę troszkę wątek 🙂
Rozkładana kartka świąteczna zrobiona z filcu, obszycie nie jest w idealnych odstępach bo już mnie cholera brała wczoraj wieczorem jak mi się xx razy nitka zaplątała  😤
Karta super 😀
Ja też coś dorzucę od siebie 🙂

Bałwanek jest ze skarpetek, a reszta to decoupage 🙂
In.   tęczowy kucyk <3
04 grudnia 2012 18:19
Bałwanek mega, ja chcę takie skarpetki (te w środkowej "kuli"😉! *_*
Arhodie  OBŁĘDNE kolczyki  😍
Mam fioła na punkcie kolczyków, te są po prostu rewelacyjne! Nie sprzedajesz  🤣 ?

Słuchajcie, czy ktoś potrafi uszyć takie coś: http://allegro.pl/anpol-hamak-dla-fretki-paradise-61x18x42cm-i2811578613.html
z tym ze chodzi mi o to, żeby hamaczek od góry miał jeszcze jedną warstwę, z nacięciem - taka kieszeń 😉 i żeby od wewnętrznej strony było futro, takie jakby naturalne.
Miałam swego czasu taki hamak, szynszyla była zachwycona, ale nie mogę go znaleźć teraz...
ja zrobiłam dziś breloczki, talentu nie mam manualnego więc wyszło jak wyszło 😀
In. te w środkowej kuli to akurat z dziecięcych rajstopek 😀
kolebka, jasne że sprzedaje 😀 właśnie klientów szukam bo muszę na świąteczne prezenty uzbierać  😉
Arhodie  OBŁĘDNE kolczyki  😍
Mam fioła na punkcie kolczyków, te są po prostu rewelacyjne! Nie sprzedajesz  🤣 ?

Słuchajcie, czy ktoś potrafi uszyć takie coś: http://allegro.pl/anpol-hamak-dla-fretki-paradise-61x18x42cm-i2811578613.html
z tym ze chodzi mi o to, żeby hamaczek od góry miał jeszcze jedną warstwę, z nacięciem - taka kieszeń 😉 i żeby od wewnętrznej strony było futro, takie jakby naturalne.
Miałam swego czasu taki hamak, szynszyla była zachwycona, ale nie mogę go znaleźć teraz...

Z norką?
http://fretki.com/sklep/product_info.php?cPath=17_25&products_id=78&topSsid=4f5f52bc58d2e5472aca2e785a99950e
Mikołaj tuż, tuż.Mamie wyszydełkowałam mitenki 🙂
@g@ - jakie piękne, też chcę  😜 😍
Bombeczki 🙂

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
06 grudnia 2012 17:18
Solvi, Masz gdzieś tutorial tej środkowej?  😍
Ciesze się ze mój ulubiony wątek trochę ruszył 😉

To i ja dorzucę odrobinę moich śnieżnych gałganków:

Pozdrawiam! 🙂
konik super!!!  😉
A może ktoś chciałby udzielić mi instrukcji jak mam udziergać konika na szydelku? bo szukałam, szukalam i nic nie znalazłam :/
Murmel - co za obłęd, jak to zrobiłaś??? 😍 😍
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
07 grudnia 2012 15:00
Strzyga! Takie też dziergasz?
07 grudnia 2012 15:15
hahah dobre 😀
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
07 grudnia 2012 15:17
Jara - bez najmniejszego problemu 😀
Murmel jak zrobiłaś te koniki? Są piękne, a ja mam jeszcze co roku białą choinkę...  😍
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
07 grudnia 2012 18:20
Wpadam z pytaniem - czy ktoś nie potrzebuje do swoich robótek jeansu? Mam 3 pary przetartych jeansów i pomyślałam, że może oddam w dobre ręce? Jak coś to na PW 🙂
Arhodie dzięki  🙂
Time, Picaros sprawa jest bardzo prosta, potrzebne są: dzień wolnego, dwie ręce i trochę białego materiału 😉
Ostatnie nowości 🙂 Tym razem trochę z końmi  🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się