Zapewniam Cię iż nie : )
to jak wyjasnisz fakt, ze konikowatowa, ktora wstawila link do twojego fotobloga jako kwiatek, pisze z twojego komputera?
wątek zamknięty
Pewnie dzieli komputer z obcą osobą i o tym nawet nie wie 🏇
Nie znacie się i tyle! 😂
wątek zamknięty
Sprawdź cyferki, może coś Ci się pomyliło.
Raczej jeszcze rozum mam i nie reklamowałabym się w wątku KWIATKI. 🙂
wątek zamknięty
sprawdzilam. i nie lubie jak ktos robi ze mnie debila.
wątek zamknięty
😵 😵 😵 😵 😵 😵
miał być kwiatek - i jest kwiatek!!!
wątek zamknięty
Nikt nie robi tu z nikogo debila.
Swoją drogą się już dowiedziałam kto to zrobił, taki skutek mieć siostre.
Ach tak, zapomniałam, że to by było świetne wytłumaczenie się. Więc zostało mi tylko poczekać aż skończy się mój temat 🤦
wątek zamknięty
JEJU!!! Jak śmiesznie 😂
level :kwiatek: dziękuję
wątek zamknięty
[quote author=konikowatowa link=topic=1320.msg1604141#msg1604141 date=1354631123]
Dla mnie ta dziewczyna to kwiatek
http://www.photoblog.pl/lavell/138738382
Co jest tutaj kwiatkiem?
BTW. Już zaczynam mieć zboczenie zawodowe, ale tak się zastanawiam czy koń może mieć taką wadę podstawy jak ten koń (rozbieżna) czy koń dziwnie stanął?
Przepraszam za 🚫 , ale to jedyne co mnie jakoś zaskoczyło w tym zdjęciu 😀
[/quote]
Może mieć taką wadę postawy (nie podstawy 😉 ). Mojemu odpowiednia korekcja kopyt pomogła nogi trzymać bliżej siebie (czytaj: normalnie).
wątek zamknięty
A przed chwila wypowiadalam się na temat dysidiotow 😀 dziekuje :kwiatek:
wątek zamknięty
Ej no, czepiacie sie. Ta przynajmniej sie tylko do kwiatkow wstawia a nie usmierca 😉
wątek zamknięty
ten wątek coraz bardziej mnie zaskakuje ...
Proponuję się troszkę opanować!
Bo to staje się odrobinkę dziwne, naprawdę.
lavell - ma siostrę. Dla mnie, już jest to pewien.. znak? Aby nie trzeba było tak na nią naskakiwać. Wytłumaczyła się, może warto jej uwierzyć a nie od razu najeżdżać?
Czasami chciałabym, żeby te osoby które wstawiają te kwiatki, jadą je poczuły się tak jak one. Wiadomo nie jest to miłe, ani przyjemne. Proponuję się zastanowić.
wątek zamknięty
Wkurza mnie, że coraz więcej szczypiorów próbuję uspokajać innych użytkowników na volcie...
wątek zamknięty
Cierp1enie - szczypiory już przejęły ten wątek, jak już pisała Julie, jedna lepsza od drugiej 🙄
wątek zamknięty
jak chcesz o tematach końskich w dziale towarzyskie poczytać to polecam np. wątki "sprawy sercowe" albo - mój ulubiony - "włosomaniaczki"
😲 Możesz (albo może ktoś?) mi to przetłumaczyć?
wątek zamknięty
Anno domini 2012 umiera ostatni przecinek.
Jak z bezsensownego, koniarkowego wątku zrobił się agresywny, bezsensowny, koniarkowy wątek 😁 to przynajmniej z tego skorzystam. Niniejszym oświadczam, że oburzanie się na dysfunkcyjnych poprzez wpisy w formie wypowiedzi nieskalanej interpunkcją jest żałosne 🤣
wątek zamknięty
ten wątek robi się dosyć dziwny. A teraz quniarkowy 🚫, czy jestem szczypiorem?
wątek zamknięty
Czytam już 3 strony ten wątek i nadal nic nie rozumiem 🤣
wątek zamknięty
A to całe zamieszanie przez likeyou, która poczuła się osobiście dotknięta nazywaniem starego spaślaka, który sadza swój wielki tyłek na biednym koniu wieprzem 🙄.
wątek zamknięty
lavell - ma siostrę. Dla mnie, już jest to pewien.. znak?
ja nie wiem czy lavell ma siostre. na pewno ma bana 😀 i nie wiem czego to znak 😀
wątek zamknięty
[quote author=konike link=topic=1320.msg1604404#msg1604404 date=1354644372]
lavell - ma siostrę. Dla mnie, już jest to pewien.. znak?
ja nie wiem czy lavell ma siostre. na pewno ma bana 😀 i nie wiem czego to znak 😀
[/quote]
hahahah katija 😁
wątek zamknięty
znak z niebios, ona została tu zesłana 🙂
wątek zamknięty
A to całe zamieszanie przez likeyou, która poczuła się osobiście dotknięta nazywaniem starego spaślaka, który sadza swój wielki tyłek na biednym koniu wieprzem 🙄.
Tak? 😲 Jesteś pewna, że pomyślała, iż mówiąc "wieprz" miałam na myśli ją, a nie tego mega grubego jegomościa od "profesjonalnego zajeżdżania koni"?
Ja w ogóle tego nie zajarzyłam 😁
wątek zamknięty
a mnie wkurza takie zachowanie dorosłych kobiet... 🤔
wątek zamknięty
Julie to nie mogło być nic innego. W końcu owy pan był jedynym utytym kwiatkiem na koniu o którym toczyła się dyskusja 😁. Dziewczyna zgrabnie połączyła temat wieprza i 10 letnich dziewczynek które stosują ostre wędzidła 😉 uznając że grube dziewczyny nie powinny wsiadać na konie.
wątek zamknięty
Julie to nie mogło być nic innego. W końcu owy pan był jedynym utytym kwiatkiem na koniu o którym toczyła się dyskusja 😁. Dziewczyna zgrabnie połączyła temat wieprza i 10 letnich dziewczynek które stosują ostre wędzidła 😉 uznając że grube dziewczyny nie powinny wsiadać na konie.
Sprawa wyjaśniona i uważam, że nie warto już ciągnąć 🚫
wątek zamknięty
Nie wiem jak dla was, i nie wiem czy było.
Ale dla mnie to kwiatek. 2/3 letni kuc skacze 130 cm.
🤔
kuc, który ma 128 cm w kłębie 😉
To Ty nie wiesz, że przyszłe konie/kuce, które "służą" tylko do zrobienia kilku sztuczek raz na jakiś czas trzeba trenować od źrebaczka ?
wątek zamknięty
pampera może jakoś wybitnie uzdolniony jest? a diamenty trzeba szlifować 😁
wątek zamknięty