kącik skoków

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
24 listopada 2012 17:34
wichrowelove, dodam jeszcze,że wszystkie wyniki muszą spłynąć do danego OZJ,a to OZJ nadaje klasy(do II włącznie) i wpisuje licencje na następny rok (na poziomie regionalnym oczywiście) - więc jeżeli zdawała licencję w tym samym OZJ,to jeżeli nie ma możliwości "dorwać" sędziego niech najpierw tam się zgłosi .

anai, współczuje...mi też jakoś nie po drodze,a to koleżanka ma akurat szkołę,a to Marysia chora,a to pieniądze poszły na nową szafę 😉 takie tam,życiowe trudności obiektywne 🤣
My chyba wybierzemy się do aromeru za tydzień.

anai szkoda  🙁
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
25 listopada 2012 11:25
Coś wczoraj słabo było jeśli chodzi o widownie na Partynicach...na niższych konkursach, więcej ludzi niż na wysokich;p
incognito, bo na hali zimniej niż na dworze było....
A mnie się dni porypałay- myślałam, że zawody są w niedzielę i tak sobie robotę poustawiałam, żeby mieć w niedzielę luz, za to w sobotę zapieprz  :/
Za to może na następne uda się wybrać w roli zawodnika.
Wybiera się ktoś w najbliższy weekend do Aromeru? 🙂
będzie ktoś w Lesznie 14-16.12?  🏇
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
01 grudnia 2012 06:11
Jedzie ktoś może na Prolog Cavaliady i 14-16 do Jaszkowa? :kwiatek: Grudzień taki przepchany zawodami, a w pozostałych miesiącach pewnie będzie ,,zastój''. 🤔
Bakalia07 ja będę na prologu. Startujesz?  😉
bakalia07   Nigdy nie rezygnuj z marzeń!
02 grudnia 2012 17:43
baffinka, kurcze byłam bez komputera i nie zauważyłam, że piszesz... Tak startowałam 😉 Na ogierze Cartierze II taki gniady.Widziałaś może?😉)
Bakalia07 no szkoda, że nie napisałaś wcześniej. Robiłam jakieś tam fotki, ale raczej znajomym. Także niestety nie zwróciłam uwagi  😉
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
04 grudnia 2012 11:00
widzieliście?  😉
Wow! Ale fajnie się ogląda tak w zwolnionym tempie!  😜
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
04 grudnia 2012 12:34
...i jak fajnie widac odskok - tylne nogi idealnie w punkt przednich...natomiast dokładnie widac,że odskok to nie zawsze z idealnego miejsca,a te konie i tak dają radę  🙇

i widac,jak fajnie niektórzy lądują,a inni w kolanka :/
04 grudnia 2012 12:50
...no tu za to widac ze nie zawsze sie doleci  🙄
kermit   Horses horses everywhere ..
04 grudnia 2012 12:51
Widać też bardzo dokładnie jaki ciężar i obciążenie konie biorą na siebie/na nogi/na stawy przy lądowaniu, ałć.
04 grudnia 2012 13:20
oo prosze, tutaj pan nic nie paczy a pasuje  😀

...no chciałabym tak... ale cóż całe życie przede mną  😁 😁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
04 grudnia 2012 14:16
Na tym pierwszym fantastycznie widać stawy. Najbardziej rów na mnie wrażenie zrobił.

A Michael jest przecudowny, jedzie sobie takim spokojnym galopikiem, że się wydaje, że tam jakiś metr góra stoi...
duunia Pan nie patrzy bo z daleka widzi że pasuje  😉
kermit   Horses horses everywhere ..
04 grudnia 2012 16:11
Dramka - to jest jakby oczywiste, że widzi wcześniej ale to i tak jest niezła adrenalina pomimo, że wiesz, że pasuje to i tak nie patrzeć dwie fule przed!
no cóż, jak się jeździ tak jak on...

swoją drogą widzieliście te laske?
dobra jest!
(chociaż jestem ciekawa co na to grzbiet tego konia)
Dramka - to jest jakby oczywiste, że widzi wcześniej ale to i tak jest niezła adrenalina pomimo, że wiesz, że pasuje to i tak nie patrzeć dwie fule przed!

Czy Ja wiem..zdarzyło mi się zamknąć oczy 2 foule przed  😁 a takie sztuczki widziałam w stajni  😉
Jak byłam eksploatowanym dzieckiem na dużych wysokościach to czasami zamykałam oczy na 3-4 fule przed jakimiś wielkimi tripplebarami itd  😁
Wymierzyć odległość możesz już bardzo daleko. Jak mi nie pasuje na 3-4 fule przed to najczęściej robię voltę co doprowadza trenera do szału. Ale ja generalnie nigdy nie miałam problemów z odległościami więc się nie wypowiadam.
To ci szczerze zazdroszczę bo należę do tych co nie widzi  😂 czasem mam olśnienie
Ehh gdybym nie miała innych problemów to byłoby może Dramko ale niestety jeźdźcem jestem cienkim  😁
Sam degres od 140 do 120 już jest dobijający  😵
A teraz czeka mnie jeszcze większy - do LL  😁
😁 trener mi ostatnio zaproponował LL  😂

powiedziałam "no way"  🤔wirek:

LP to już dla nas krok do tyłu  🙄
Nie ma co się załamywać. Będzie dobrze!
Ja niestety pozbywam się mojego głównego konia i zostanie mi młody, zobaczymy czy w ogóle skacze bo w korytarzu jeszcze nie był  😁
Dajcie już sezon otwarty proszę!! U nas we Wro miały być teraz zawody na Partynicach, ale przenieśli na za tydzień. Ja chcę już robić zdjęcia!
salto piccolo a czemu pozbywasz się konia?
karolciaequilano   marzenia się spełniają
15 grudnia 2012 09:39
Orientujecie się może czy będzie w tym roku HPP-B kucy? Z góry dzięki za odpowiedź 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się