Olsztyńscy voltowicze

jascus199   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
29 stycznia 2009 15:38
chyba jestem jedynym chłopakiem 😍
Jeśli chodzi o kowala to przewinęło się ich dużo przez stajnię  😉 Przez ostatnie 2,5 roku kopyta robił Pan Zygmunt,ale podziękowałam za współpracę.Z nowego kowala jestem bardzo zadowolona.Okazało się,ze kucie było zbędne  😤 Pan Marek jest bardzo miły,dokładny,ma podejście do koni.Po rozczyszczeniu i korekcji jest duża poprawa,koń rusza się o niebo lepiej!
To ja zacznę.Mam na imię Iza,mam 18 lat,od 10 jeżdżę konno. No to tyle starczy,nie jestem zbyt wylewna  🤣
Iszka90 a gdzie jezdzisz.? ; >
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
29 stycznia 2009 15:45
jascus
Ja bym się tak nie cieszyła na Twoim miejscu  😀iabeł: 😁
magdanik
Mam swoje 3 koniki,8 km od Olsztyna.
29 stycznia 2009 15:49
Mam na imię Jacek mam 21 lat kono jezdze od 6 lat, uwielbiam dziki Galop (żart) 😅
29 stycznia 2009 15:51
Pauli , a czemu mam sie nie cieszyc 🤔
29 stycznia 2009 15:52
Ja tam lubię facetów 😉 ale poczytaj sobie inne wątki i zobaczysz jakie Voltowe baby potrafią być wredne  😁 😁
29 stycznia 2009 15:54
pauli; 😀iabeł:aaa spoko  🤣nie z takimi sobie babami radziłem 🏇
29 stycznia 2009 15:58
Nie kuś  😀iabeł:
29 stycznia 2009 15:59
👍 No dobra 😀
OOO ile nowych olsztyńskich voltowiczów🙂 Ja również wszystkich serdecznie witam🙂
iszka, ja liczyłam że moja stajnia jest 12 km od Olsztyna, a Twoja piszesz, że 8🙂 Fajnie, bo leżą jakieś 700m od siebie  🤣 jakieś zagięcie czasoprzestrzeni 🙂 Pamiętaj o niedzielnym tereniku 🚫
iszka
to ja wiem kim ty jestes ; pp.
Achaja bo Ty jakaś okrężną droga jeździsz :P  magdanik ja również wiem kim jesteś  😉  musimy kiedyś jakiś wspólny wypad w teren zrobić jak się ociepli  🏇 magdanik i Achaja macie do mnie rzut beretem  🙂
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
29 stycznia 2009 19:30
O ile Was tu się pojawiło !!!

... Z nowego kowala jestem bardzo zadowolona.Okazało się,ze kucie było zbędne  😤 Pan Marek jest bardzo miły,dokładny,ma podejście do koni.Po rozczyszczeniu i korekcji jest duża poprawa,koń rusza się o niebo lepiej!

Być może to ten sam p. Marek co mi teraz robi kobyłkę , z którego też jestem bardzo zadowolona ...

Magdanik to Ty Łobuzie? 😉
Może faktycznie jakis terenik w sympatycznym gronie 🙂 ...

Pauli dalej masz te w-fy tak rano? Może zamienisz sobie godziny w przyszłym semestrze?
Jak Ci idzie na studiach, jak w stajni ?

29 stycznia 2009 19:34
jaa też chcę w teren z wami dziewczyny 😤 😀
29 stycznia 2009 19:39
Dorotheah
Miło, że pytasz 🙂
Został mi jeszcze jeden semestr WF, nie wiem tylko jak wyjdzie z godzinami, bo nie mamy jeszcze planu...
Postaram się zapisać na jakąś późniejszą godzinę 😉

Na studiach ok 😀 wszystko do przodu, a jutro mam ostatni egzamin, jestem dobrej myśli.

W stajni... zakochałam się w cudnym młodym wałaszku i od jakiegoś czasu kombinuję, co by tu zrobić żeby był mój  😜 . Konkretniej mówiąc, rozglądam się za pracą 😉

A co u Ciebie dobrego?

Coś nam reszta dziewuszek zamilkła... sesja zbiera żniwo  😤
Jutro egzamin z Wartości Odżywczej Surowców i pasz przemysłowych oraz ich przetwórstw i uszlachetniania,  hehe taki krótki przedmiocik 🙂ustnty, więc coś trzeba przeczytac.  Dobrze, że noc długa... Terenik się przyda na odreagowanie. To co? Ja, Iza, Jacek, Dorota, Magda??Kto jeszcze ma blisko???

ps Czy ktoś coś wie o treningach skokowych w kieźlinach, czy wilczek bierze ludzi z zewnątrz i jaki jest tam poziom???i cena??
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
29 stycznia 2009 21:00
U mnie praca, praca, praca (firma). Do tego szykuje sie jeszcze wiecej roboty.
Tylko re-volta jakoś tak odciąga człowieka od tego  😁 .
Moja motywacja do konkretniej jazdy po przerwie (wyjeżdzie na swięta i chorobie) poszła się... więc i konia ma kupę luzu... Ale chyba nie narzeka  😁

Może masz jakieś kolejne foty ?

No i pozostali re-voltowicze, moze też Nas zaszczycicie jakimiś zdjątkami waszych koni, stajni itp. Co Wy na to?

Achaja
Tylko ostrzegam, że moja ma minimalny staż terenowy, szczególnie przy kilku koniach  🏇  Ale jesteśmy za. 😁
29 stycznia 2009 21:07
Niestety, mam tylko to co pokazywałam w KR 🙁
mam kilka aktualnych..  👀  😀

Achaja_Olsztyn
jesli sie z nim ugadasz i z wlascicielem kiezlinkim to pewnie bedziesz mogla na trening wbic, a poziom jest dostosowany do kazdego z osobna, zazwyczaj wilczek nie bierze wiecej niz dwie osoby ale zawsze mozna zagadac i jak ci wie uda to podlaczysz sie pod trening moj i anny. bierze 30 zl za jazde jesli jest wiecej niz jedna i 40 jesli jedna. tylko zawsze jazdy mamy wieczorami.

A na terenik sie pisze ;p tylko jakis spokojniejszy bo moj to nie okrzesany ;p zawsze musi byc pierwszy ;p.

Dorotheah
tak tak to ja ;pp ten lobuz 😀 ; pp
Dorotheah okazało się,że mamy tego samego kowala  😉 Dziewczęta teren z nami to sama przyjemność,prawda Jacku?  😎 Poczekajmy niech sie tylko cieplej zrobi i ruszaaaaaaaaaaaamy!  🏇
Oo a my stoimy tak daleko od Was 🙁 Zazdroszczę wspólnego wypadu w teren😉 Ja to chyba ze sto lat nie byłam w terenie, pewnie zostałabym na pierwszym drzewie 😁
Ja też wstawię swojego Rudzielca

🙂
**Ola**
a gdzie stoicie?bardzo daleko od Olsztyna?
Niestety daleko, a dokładnie za Wrzesiną, droga na Morąg. Szukam czegoś nowego, ale to nie jest takie proste,najbardziej chciałabym do kiezlin, ale tam wszystko zajęte, może na wiosnę coś się zwolni...
Teraz dopiero widzę jaki jest u nas deficyt pensjonatowy 🙄
A Wy gdzie stoicie? 🙂
W końcu dorwałam się do komputera 😀 😀 Jak wygląda teraz kalendarz zawodów w Olsztynie ... dalej Robson co 2 tygodnie?
Pauli Jak tam Kortowskie koniki? 😉 na którym teraz jeździsz?
Mam ogromną nadzieje, ze w lipcu będę już w Olsztynie i znajdzie się wolny boks w Kieźlinach dla mojego Siwka 😉
Ola, czyli mieszkasz w Olsztynie a koń jest poza Ol ? ile km? dobrze zrozumiałam..?  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się