Howrse gra :)

boję się do nich pisać 😁
ktoś nie dostał też puszki, mimo że miał kartę.
napisałam jednak.

lizzy, ja! ja! mnie wybierz! calore na pl i xofkate na com 🙂
calore -trzymam kciuki za szybkie załatwienie sprawy
Dostane w nocy złote nasionko 😀
Bay - a ile masz nawozu uszykowanego dla niego??

Moje złote ma 51% na razie
15, bo drugiego złotego nie dam rady mieć, nawet jeśli dokolekcjonuję 10 kwiatów, to potem bym musiała wydać z 20 rogów na nawozy dla drugiego złotego. więc na spokojnie w tydzień wyhoduję jedno 🙂
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
01 grudnia 2012 18:17
Jakiś genialny dzieciak chce mi dać "aż" 7 tys za źrebaka po łzach z PG 926 i UM 266 🤔
15, bo drugiego złotego nie dam rady mieć, nawet jeśli dokolekcjonuję 10 kwiatów, to potem bym musiała wydać z 20 rogów na nawozy dla drugiego złotego. więc na spokojnie w tydzień wyhoduję jedno 🙂

a ile w sumie kupiłaś RO?
ja 24  😵
15 🙂
01 grudnia 2012 20:03
Wrzuciłam 3 prace do CP, trzymajcie kciuki! :kwiatek:
trzymamy 🙂
czytam znowu o tym strajku na zagrodzie i mam ochotę coś im odpisać. oj dużo by tego było, ale coś czuję, że tamtejsi modzi zachowali by się tak, jak zjechani przez nich modzi howrse i mnie wywalili czy coś 😁 dobrze jednak grać na com 😉
ja siedzę na forum howrse, bo czasami można coś ciekawego przeczytać, ale w większości czytam z przymrużeniem oka, bo w końcu jakbym miała 12lat to może sama bym strajkowała, kto to wie 😀
choć ja w ich wieku po drzewach łaziłam i kanałach  😉
Mógłby ktoś pożyczyć mi na kilka minut 18987 eq do zadania z roślin ? Może się zmienić jeśli coś odsprzedam albo coś, więc w razie czego proszę najpierw pisać 😉
Cierp1enie, ooo, ja też po drzewach i dachach chyba 😁 jak dla mnie, to oni mają fajną zabawę z tym całym strajkowaniem, ale nie wiedzą nawet, czego dokładnie chcą 😉
02 grudnia 2012 08:13
Brakuje mi jednej roślinki do złotego, a jak na złość żadna nie jest bliska końcowi 😵 Chociaż pewnie i tak bym nie zdążyła z jego wyrośnięciem, bo mam tylko 4 kupony i 1 nawóz...
pomoże mi ktoś z przetrzymaniem eq? 🙂 chodzi o 77420 🙂
A  ja mam prośbę i  to wielką do tych co wysyłają prace, tak jestem długo w grze a nie wysłałam jeszcze żadnej pracy, po prostu nie wiem jak to się robi 😡, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć,  ale tak jak krowie rowie, czyli punkt po punkcie jak to zrobić? Mam program GIMP 2. Odwdzięczę się czymś fajnym z CR :kwiatek:. Będę w grze po południu.
zaćjesz ja mogę Ci przetrzymać. I jeśli będziesz mi wystawiała mogłabyś wystawić 18987 eq na jednego konia a resztę na drugiego? Przy okazji zaliczę zadanie u siebie.

edit: nick boniowata
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
02 grudnia 2012 11:13
kto na howrse.com wymieni się na Morpheus Arms za coś z tego:

Croesus' Fortune
x 9

Pandora's Box
x 7

Achilles' Heel
x 5

Black Orchid
x 4

Medusa's Blood
x 3

Ploutos' Parchment
x 2

Helios' Ray
x 2

Philotes' Stroke
x 2

Golden Apple
x 2

Philosopher's Stone
x 2

Fertility Wand
x 2

Bonus Pack
x 1

Hera Pack
x 1

Apollo's Lyre
x 1

wykorzystałam limit wymian na ten tydzień więc chciałam coś na zasadzie "send gift to a friend"

mój nick: aleqsa
Wartusia, a więc musisz mieć 2 kupony i 150 dni stażu - to pewnie wiesz😉

Rysujesz w GIMPie, albo innym programie konia, tutaj żadnej pomocy ze strony gry nie ma. Co narysujesz będziesz miała😉
Polecam pracę na warstwach. Najpierw szkic, potem wypełnianie go kolorem pędzlami. Zazwyczaj lepiej rysowac w większej rozdzielczości i potem pomniejszyć obrazek do ramki. Trzeba pamiętac o tym, żeby tło było przezroczyste.

Tak więc w nastepnym etapie pobierasz plik z ramką ze strony CP. Otwierasz go również w gimpie, zaznaczasz swojego konia i wklejasz go do ramki. Najpierw trzeba oczywiście połaczyć warstwy, na których rysowałas, bo może okazać się, że przeniesie się tylko część.
Nastepnie zapisujesz plik w formacie PNG. Najlepiej o nazwie modele.png, chciaz nie wiem czy akurat to jest konieczne.

Tak przygotowany plik mozna juz wysłac do gry🙂

Jak masz jakies pytania to pisz🙂

wysłałam taką wersję 😀
teraz pracuję nad kolejnym 😉
i tak bym nie zdążyła z jego wyrośnięciem, bo mam tylko 4 kupony i 1 nawóz...

raczej nie, bo potrzeba ok hmmm 10 kuponów
Co daje ten dziki koń? opłaca się wydawac na niego tyle kuponów?
02 grudnia 2012 18:21
Alice co ileś tam miesięcy daje Ci jeden diament do 80 lat. To wychodzi coś ok 40-50 diamentów(?).
W takim razie zupełnie nie opłaca się zmarnować 10 kuponów.
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
02 grudnia 2012 18:40
Może mam nikłą szansą, ale cóż:

kupię na .com wszystkie maści konia rasy Marwari do 3 roku życia, do 5000 tys. equus!  :kwiatek: Wystawiajcie na zarezerwowanych- avirra.r 😉
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
02 grudnia 2012 20:27
malinowaa, ja hoduję marwary jak by co, popatrz w moją sprzedaż

nick: aleqsa
Alice co ileś tam miesięcy daje Ci jeden diament do 80 lat. To wychodzi coś ok 40-50 diamentów(?).

daje łącznie 8 kuponów
[s]wymienię kupon na HoP/passa 🙂[/s]
Potrzebuje na cito boks dla zreba z lekcjami ponad 58 eq. Jutro bedzie mial 1300 um
calore JA chcę! 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się