Isabelle - 😎 mówisz? :-D
Karino1998 - jej, dzięki bardzo! W brązie bez rewelacji, w kremowym super, ale i w tym różu mi się podoba! Kurczę no! A derki są megafajne, ale chyba przesadzę, jak wpakuję ogra w taką 😁
Altiria, katija, Livia - też mi ten brąz na nim nie leży, bicolor do mnie też nie przemawia jakoś - chyba ich po prostu nie lubię, ale róż i krem bomba!
sacramentia - w brązie wydaje mi się, że się jakoś zlewa, hmm. Ale póki co do kremowego jesteśmy wszystkie zgodne :-D
Sivens - Twojej Siwej będzie szałowo w różu! No właśnie ten kremowy o tyle fajny, że nie przesadzę nim ze słodkością, zwłaszcza w przypadku pana ogra, ale znowuż ten odcień różu jest absolutnie obłędny. Cholera, potrzebuję jeszcze jednego konia, kucyka z prawdziwego zdarzenia, takiego słodziachnego 😁
Amarotsa - chyba zrobię jak radzisz. Creme wezmę teraz, a róż może kiedyś, może się okazyjnie trafi albo będę miała gdzieś możliwość przymierzyć. Łał, to zaszalałaś z zakupami! Czekam na fotki na modelu!
Dobra, chyba padło na kremowy. Na pewno jest taki plus, że nie będę musiała do niego brać owijek, bo jakieś dobiorę, czyli aż tak nie zbiednieję 😁 Odłożę to do różowego, haha 😁
A tak przy okazji porządków na dysku.
Korab w Anky Offwhite:

i cotton CHYBA Coriander: