hahaha...dziewczynka, rozwaliłaś mnie na łopatki...to się nazywa spontaniczność 🙂
P.S. Myślałam, że gdzieś bliżej to spotkanie. Ja do Rynku autem nie pojadę, bo mogę je stracić.
Ja niestety jestem w pracy do 20 jakoś, a jutro od 8.. 🙁 A za tydzień jestem na cavaliadzie.
whitemoon071 przecież nie musimy siedzieć do rana
CuLuLa dlaczego masz go stracić?
Możemy przecież wpaść na pizze do Malwy i się poznać a rynkowe imprezy zostawić na kiedyś.
Aaaaa, to jeśli jakaś Malwa dzisiaj to ja chętnie! 🙂 Rynek odpada, bo mam całą przeprawę godzinną z Rynku do domu :P
dziewczynka, całkiem niedawno z parkingu ukradli auto mojej koleżanki. Nie powiem, mam chodliwe auto wśród złodziei, które trochę kłuje w oczy.
Gdzie jest Malwa?
Na Stabłowicach :-) Ja niestety auto mam dzisiaj niedostępne, ale możemy Culula umówić się na autobus razem ode mnie z Leśnicy 🙂 7 minutek i jesteśmy🙂
A są takie co mają salon i dojeżdżają ? :P
Pewnie, że mają. Jeszcze częściej pracują w salonie i dojeżdżają. 😉
Dziewczęta, ja wychodzę do pracy teraz, będę tu zaglądać jak coś wymyślicie! :-))))
dziewczyny macie pw, dogadajcie się z dojazdem, ja w każdym razie będę na Was czekać
esef, tam gdzie konie stoją na padokach przy drodze?
tak, całość jest siatką odgrodzona, za padokiem takie dość duże, zapuszczone hale (dawne świniarnie). Jakbyś wpadała w odwiedziny to nie daj się wystraszyć syfem i ogólnym wyglądem tego, naprawdę jest tam fajnie 😉 Ja tam poszłam oszczędnościowo na przeczekanie (bo tanio), a potem nie mogłam się z tą stajnią rozstać 😀
a co do knajp - w leśnicy jest pub lissa, ale to głównie piwko (ja z reguły szukałam czegoś na zjedzenie kolacji i tu już był problem). Miłe miejsce, ładny wystrój.
Więc co z dzisiaj dziewczyny ? 🙂
Z whitemoon jesteśmy umówione w okolicach 20 w Malwie. Jeśli ktokolwiek z Was ma ochotę dołączyć i nas poznać to zapraszamy 😀
[[a]]http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51.161099&ec=16.899505&n=51.161880&e=16.900578&z=3m&typ=n&poi=g_restauracja&t=Restauracja%20Malwa[[a]]
Zmiana planów!! LISSA w Leśnicy około 20!!! Shantowa ? Esef ? CuLuLa ? JARA ? 😉
AAAaaaaaaaaaaaaa .. czemu ja wiem to dopiero teraz ?!?!?!!?!? ;( a taaaaak chciałam :< foch ;o
ja odpadam.. zapalenie płuc i zakaz wychodzenia z domu przynajmniej do końca weekendu 😵
subaru ! nic straconego! 😀 A karolinaa ?
Ale lipa, w zeszłym roku mieszkałam dwa przystanki przed Leśnicą, a teraz zupełnie inne tereny..no i nie zdążę dojechać, a na 10 minut to mi się nie opłaca ;<
A teraz gdzie mieszkasz ? 🙂 Ja będę do około 21:30-22 maksymalnie 🙂
Lutynia (jak imię klaczy, której byłam kiedyś właścicielką) 🙂 Także jestem w tym miejscu zakochana po uszy 🙂
Oooo to raptem 6km ode mnie 🙂
whitemoon071, teraz mieszkam na Śródmieściu, zaraz obok Pomorskiej. 🙂
a, zapomniałam napisać - Leśniczanki, na ul.Dolnobrzeskiej powstała nowa pizzeria, przepyszna! Jakby ktoś nie miał pomysłu czy chęci na obiad 🙂
na mojej ulicy i nawet nie wiem. wstyd 😁
o! to jestem Twoją sąsiadkom! Owczarska 🏇
Nooo, to mamy kawałek do siebie :P Mam znajomych na Owczarskiej !
witam
mam pytanie do odwiedzających sklepy fotograficzne Wrocławian, czy ktoś z Was mogłyby mi polecić dobry sklep fotograficzny, ale nie typu Fotojoker, Media Markt i Satrun oraz nie sklepy internetowe.
Googlarka wypuła mi dwa: Foto- Master na Odrzańskiej i Notopstryk na Kościerzyńskiej.
Czy ktoś z Was zna inne? Szukam sklepy z dobrym doradcą, takiego co to się nie przerazi, jeśli będę chciała przymierzyć obiektyw do aparatu...
Dzięki za pomoc, proszę o priv.
Pozdrawiam.
Ja polecam Digital24 na Krakowskiej 🙂 Z doradzaniem nie wiem jak jest, bo zazwyczaj jak jechałam to wiedziała po co i to raczej ja byłam tą mówiącą. Jeśli chodzi o sprawdzanie obiektywów to ja nie miałam z tym problemu, nawet mi body pożyczyli, bo ja byłam bez swojego aparatu :-) No i ceny mają jakieś mniejsze!🙂
W Digital24 kupiłam swój aparat 🙂 Myślę, że warto się tam wybrać.
Czy wie ktoś gdzie mogę kupić grający świąteczny kubek? 🙂 Byłam w magnolii i dominikańskiej i w żadnym sklepie nie znalazłam i nie mam pomysłu gdzie poza flo, empikiem i nanu-nana jeszcze mogę szukać 😉
whitemoon071, JARA dzięki dziewczyny :kwiatek:. Sądziłam, że to tylko sklep internetowy, ale wybiorę się tam w czwartek i powiem Wam czy wybrałam swoje new body🙂