Howrse gra :)

hehe, pomyliłam sobie Demantek z budyń - zrobiła mi się z was jedna osoba chyba 😁
a mogę spytać, czy ban zasłużony, czy może zacny "błąd techniczny" jak u mnie?
kolebka - poszukam i dam znać, bo sama nie wiem czy jeszcze mam 🙂
do zadania 90-tego?

nie mam, a miałam - więc komuś pożyczyłam i nie odzyskałam.
Cierp1enie, jakbyś znalazła i sprzedała kolebce, to mogłaby ona mi go potem odsprzedać, a ja go tobie z powrotem?
nie mam niestety 🙁
więc jak ktoś inny ma to we dwie ładnie prosimy 🙂
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
28 listopada 2012 21:11
Mam konia 30-letniego, ale jeszcze zero umiejętności nie ma. A nie mogę postarzyć, bo mam niedosyt PD.
calore, multikonta, także zasłużony. Poniosła mnie chciwość na kartach helołinowych  😜 Kont mi nie szkoda, bo większość rzeczy z CR zdążyłam przerzucić... xD Ale logowałam się też na konto koleżanki, naklepać jej rzeczy, bo może zachce jej się wrócić do gry, a tu ban. Na szczęście nie ma za złe, a przynajmniej nie mówi tego na głos  😡
to usunęli to jej konto? mnie napisali wtedy, że usunęli wszystkie moje multi, które nie istniały, no ale dobra 😁
28 listopada 2012 21:19
Ja mam 2 multi, ale je w następnym tygodniu usunę, tylko konie na główne konto sprzedam, a tam jakiegoś najgorszego ze swoich koni wyślę. Na koncie koleżanki przechowuję kasę, a konto brata jest jako przesyłowe. On konta usunąć nie chce, mimo że tylko ja na nie wchodzę. A jego ,,ukochanego Osła" mam na swoim koncie od dawna...
calore, nie usunęli, tylko zbanowali - tak samo jak te moje multi. Jak się loguję, to wyskakuje, że zbanowane, do widzenia :P Z kolei moje główne też zbanowane, ale z dopiskiem, że ban czasowy do 14 grudnia, a kolejny taki "wyskok" będzie skutkował permanentnym.
Ja na szczęście nie mam lewych kont i czuję się naprawdę bezstresowo 🙂
28 listopada 2012 21:49
Cierp1enie- ja najchętniej bym usunęła konto brata i jak pojadę do domu to go powiadomię o tym. Jak chce, niech sam gra na swoim koncie. A konto koleżanki- liczę, że zacznie grać, ale ma ogrom roboty w stajni (pracuje jako stajenny i instruktor zarazem) i nie ma czasu i chęci jak na razie grać. Ostatnio tylko moje konie obejrzała. A z multi to przedmiotów się pozbędę i pójdą do kasacji. Czyli zostanie konto moje i koleżanki  😀
Cierp1enie, no ja właśnie nie miałam, a ban był
budyń, mnie też nie napisali daty, ale to znaczy, że to konto wciąż istnieje, więc powinno się odblokować, pewnie też po 30 dniach.
calore - bez sensu, pisałaś do nich na kontakt?

dementek - no ja się zajmuję jednym kontem, ale przez współdzielenie, wchodzę po prostu jak są promocje jakieś i coś zdobywam, no i opiekuję się ośrodkiem.
oj pisałam, tu zresztą opisywałam wszystko. to było na com, wkurzyłam się, bo na 100% miałam zdobyć dzikusa w promocji, oni mi odpisali jakbym faktycznie przestępcą była, a po 2 tygodniach (albo i szybciej) mnie odblokowali 🤔wirek:
masakra, mnie też kiedyś zbanowali na miesiąc, bo kupiłam konta od dziewczyn z volty i nie zdążyłam sobie cr przesłać, dostałam nauczkę i wystrzegam się multi, choć korcą bardzo, jednak mam za wiele do stracenia.
Ja na początku też do tego ostrożnie podchodziłam, ale delikatnie zaczęłam, a jak zobaczyłam, że nic się nie dzieje, to zachłanność doprowadziła mnie do używania, uwaga, 6 multi + główne xD W sumie korzystałam tylko do przerzucania rzeczy czy kasy, tak to tylko ze 2-3 promocje, czaaasem kupon za staż (ale rzadko, bo mało się logowałam). I tak przez ponad rok, więc stwierdziłam, że mają strasznie słabe zabezpieczenia przed tym i nawet nie śniłam o banie. Ale w końcu lepka ręka sprawiedliwości i o mnie się upomniała. Szkoda mi tylko resztki promocji z kartami, bo brakowało mi chyba 3 diamentowych tylko. Ale trudno, nic w tej grze nie osiągnęłam, więc nawet mi nie szkoda tego przymusowego urlopu. Szkoda mi tylko luzytana, którego kupiłam za kupony do treningu tuż przed banem. W połowie grudnia, to pewnie będzie miał już denne pg, które miesiąc temu było całkiem wysokie  😜
/koniec smutnej historii
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
29 listopada 2012 06:50
Ja mam dwa multi, podpisane w znajomych "kochana siostrzyczka" i "chłopak" 😁 Więc może dlatego się jeszcze nie jorgnęli, ale w końcu pewnie to zrobią. Aczkolwiek próbuję na obydwu kontach hodować jakieś konie, żeby to wyglądało jakby naprawdę ktoś się tymi kontami zajmował i mi po prostu pomagał.
kto na howrse.com ma zbędne uzdy szyte na miarę bądź siodła?
zbankrutowałam kupując konia cremello  🙁

poproszę na rosolowa  :kwiatek: jakby ktoś miał ochotę mnie poratować 🙂
Jaka jest nagroda w zadaniu po cremello? Bo nie wiem czy opłaca się w to bawić.
29 listopada 2012 08:01
[s]Pożyczy ktoś konia Cremello? [/s]
edit: Cierp1enie- wysłałam siodło
Alice - fioletowe nasionko  😵
29 listopada 2012 08:46
Miałam klacz niezarejestrowaną w ośrodku, a urodził mi się źrebak... Dziwne...
mała wyprzedaż:
OM x 3 szt/ 2 kupony za szt
Zestaw Nyx x 2/ 4 kupony/ 3 kupony + 100 tys eq
Zestaw Hery x 4 / za 2 szt 3 kupony

mam też dużo drobiazgu typu Krew Meduzy, CO, Podkowy Posejdona itp. pozbędę się po 3-4 szt za kupon 😉
jeżeli jest ktoś zainteresowany to pisać na PW, ceny do małej negocjacji  😉
Mogę pożyczyć konia cremello, ale koniecznie musi do mnie wrócić, bo to jeden z moich ulubionych 🙂
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
29 listopada 2012 10:35
Jaka jest nagroda w zadaniu po cremello? Bo nie wiem czy opłaca się w to bawić.

musisz wysłać komuś pd, za to skraca się o polowe, ilość potrzebnej wody.
w tym tyg możemy wysyłać prezenty do 5 os :3
Ituch   Co pies ma z twarzą ?
29 listopada 2012 10:45
fin, na pl? Byłabym bardzo chętna, gwarantuję uczciwość. 😁
Poszedł do Alice, jak ona zrobi zadanie to go weź 🙂 a jak ktoś będzie jeszcze chciał, to podaj dalej (piszę na zapas, bo już dzisiaj raczej mnie nie będzie i nie będę mogła odpowiedzieć) 😀
Ituch   Co pies ma z twarzą ?
29 listopada 2012 11:32
To super, jak otrzymam i przekażę dalej to dam znać. :kwiatek:

Alice, nick na howrse to też Ituch. Z góry dzięki! 😉
A, ok😉 Co prawda już go zarezerwowałam z powrotem dla fin, ale zaraz zmienię😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się