Pursat Nie jesteś jedyna, dla innych to na początku 'płomyczek', 'dymek', ale gdy mówię swoja interpretację to, nie wiedzieć czemu, zyskuje ona najwięcej zwolenników 😁 Ta odmiana na czole jest w kształcie Caro, ale tylko w lecie, bo na zimę ewoluuje w kierunku listka figowego odwróconego ogonkiem ku górze. Mamy do tego parę skarpetek po prawej stronie- moja gapa zgubiła lewy komplet w brzuchu mamy 😉
kcj90 Bo ten koń to chodząca metafora- jego odmianka niesie ze sobą przesłanie dla świata- 'Nie wszystko krzywe co się krzywi' i "Wszystko jest iluzją" 😁 Pursat Dzięki :kwiatek: Na 3 zdjęciu ten koń skojarzył mi się z takim dystyngowanym Anglikiem w meloniku i z binoklem 😉 777 To skojarzenie samo mnie dopadło- 'głodnemu chleb na myśli'- jak to skwitowały moje koleżanki 👀
Interpol byl skarogniady z lysina na glowie, 2 albo 3 skarpetami na nogach i mial pare plamek bialych pod brzuchem (cos w stylu konia Furioso). W paszporcie mial wpisane zwyczajne "c.gn." Poszukam jakichs fot, gdzie widac plamki.
Lotna tarantka fantastyczna ! Pursat bardzo podoba mi się ten z chrapką-super Furioso moja kobyła ma cos podobnego na brzuchu-tylko kaszt.,więc chyba częściej spotykane i do tego takie "karo" na nóżce 😉 fot.AG