Kartki na Święta-kolejna edycja :)

30. Arroch
31. Atamanka
32. notbelieve
33. Kaktus
34. Karmelek1700
35. Chess
36. kotlet
37. Behemotowa
38. infantil
39. Kamita01
😀
30. Arroch
31. Atamanka
32. notbelieve
33. Kaktus
34. Karmelek1700
35. Chess
36. kotlet
37. Behemotowa
38. infantil
39. fin
A ja mam pytanie: czy kartka jest wysyłana anonimowo? Czy normalnie się podpisujemy (może jakieś zasady są?)?

Myślę, że normalnie się podpisujemy. 🙂
Ja na pocztówce z wakacji podpisałam się imieniem i nickiem. ; )
Heval,  jak kto chce 😉 ja sie podpisywałam nickiem i imieniem, ale dostałam też anonimkę 😉

sluchajcie, co z tymi terminami? bo dla mnie 7 dni to stanowczo za mało (z czego 5 na wysłanie), a nie chcę wysyłać nie osobistych, beznadziejnych kartek, bo to nie chodzi o odwalenie, oby się w terminie zmieścić. wolałabym wiedzieć wcześniej, czy termin zostaje, czy coś się rusza w tej kwestii? bo jeszcze ponad 10 dni na zapisy to całkiem sporo 😉
Ja odniosłam się do pierwszego postu, gdzie była data 30 listopada jako termin zgłoszeń, nikt nie prostestował wczesniej. Jeżeli tak wolicie to zgłoszenia do 25 listopada, do 2 grudnia max wyśle wszystkim adresy  i mamy 2 tygodnie na wysyłanie kartek.
Zaraz zmienie informacje w drugim poście
edit:
Pomyłkę w liście zrobiłyście :
30. Arroch
31. Atamanka
32. notbelieve
33. Kaktus
34. Karmelek1700
35. Chess
36. kotlet
37. Behemotowa
38. infantil
39. Kamita01
40. fin
Ja też uważam, że lepiej mieć więcej czasu niż tydzień na wysyłanie kartek. Adresy do 2 grudnia są OK.
Przypominam o wysyłaniu adresów do mnie na PW, do niedzieli muszę mieć wszystkie, brakuje mi 15 adresów na razie.
Zapraszamy do ogłoszeń
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogłoszenie w niewłaściwym dziale
30. Arroch
31. Atamanka
32. notbelieve
33. Kaktus
34. Karmelek1700
35. Chess
36. kotlet
37. Behemotowa
38. infantil
39. Kamita01
40. fin
41. DeJotka
No i super, też jestem za tym terminem wcześniejszym 🙂 bo wiadomo jak to jest, tu nie pójdzie się na pocztę tego dnia, tu nagle śnieżyca, bądź ulewa i znowu nie pójdzie się 🙂 Nie mogę się doczekać 🙂 w sobotę idę po kartki  😅 w ogóle to ja już żyję świętami
a ja mam już zamysł na handmadowe kartki.
zabieram się do roboty  🏇
buyaka a wyślesz mi 😀 ??
mery, toć jasne!
taki miałam niecny plan od samego początku  😁
Zamrucz   Gdziekolwiek iść chcesz, hej, pójdę tam i ja:)
23 listopada 2012 10:31
😅 w ogóle to ja już żyję świętami

U mnie właśnie szaleje "Holydays are comming" z reklamy coca coli, a już na jutro umówiłam się z dzieciakami na dekorowanie stajni🙂

Kierownik mówi że za wcześnie, ale ja nie mogę sobie odmówić tej przyjemności. To tak pięknie wygląda! 😀

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta 😀
30. Arroch
31. Atamanka
32. notbelieve
33. Kaktus
34. Karmelek1700
35. Chess
36. kotlet
37. Behemotowa
38. infantil
39. Kamita01
40. fin
41. DeJotka
42. Niemiłek
Przypominam, że nie wszyscy wysłali do mnie jeszcze adresy a czas jest do jutra.
a mogłabyś wstawić listę osób, które wysłały adresy?  😉
Czekam na adresy od [s]3, 14, 18, 26, 41[/s]. Myślałam, że każdy wie czy wysłał czy nie 😉
Niby tak, ale później może się okazać, że wiadomość nie doszła czy cos. ; )
notbelieve   Głupota nie boli.
26 listopada 2012 17:51
a mogłabyś wstawić listę osób, które wysłały adresy?  😉

dobry pomysł 😉
notbelieve
Czekam na adresy od [s]3, 14, 18, 26, 41[/s]. Myślałam, że każdy wie czy wysłał czy nie 😉
Już mam ładnie wszystko rozpisane i zaczynam rozsyłanie adresów. Jak dostaniecie adresy, sprawdźcie czy chcielibyście jeszcze jakiś adres by wysłać dodatkową kartkę, oczywiście podam 🙂
Aż mnie pali ciekawość kogo dostanę 😀
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
27 listopada 2012 20:05
ja też  😅
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
27 listopada 2012 20:09
Ja już mam adresy, dziękuję 😉
Też melduję że już mam :-) Teraz zostaje tylko kupno kartek i niech idą w świat :-)
Ja jeszcze nie dostalam, ale czekam z niecierpliwoscia 🙂
dostałam adresy  :kwiatek: kartki się robią  😀
notbelieve   Głupota nie boli.
28 listopada 2012 10:01
jeszcze nie dostałem, ale nie mogę się doczekać. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się