Howrse gra :)

normalnie graczowi pogratuluj, jakiś błąd w tłumaczeniu musi być 😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
22 listopada 2012 16:52
Wymienię za to samo na PL! Ewentualnie wszystko za 2 kupony lub 2 RO 😉

Piece of Cloud
x 2

Bonus Pack
x 1

Horn of Plenty
x 1

Water of Youth
x 1
Sprzedam OM na COM za to samo/2 kupony/2 RO na PL 🙂
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
22 listopada 2012 21:31
Zmarnowałam umiejętności swego fiorda- nie dałam mu Wody Młodości... Przypomniałam sobie o niej, jak postarzyłam konia do 15 lat...  😵
edit: Nie wiem, czy wyhodować po niej źrebaka i sprzedać, czy też dać KF i zostawić do hodowli? http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=12112348 Co myślicie? Ma maść kościotrup z Zaczarowanej Dyni, 1% maści i jest w czołówce koni fiordzkich czystej krwi...
Dementek, omg, brawo 🤣
Ja mam przerwę od howrse, wchodzę tylko popodlewać jakieś rośliny na innym koncie, bo na głównym ban, ech :P
22 listopada 2012 22:01
budyń- Gdybym dała wodę młodości, to ogr byłby w 1 dziesiątce najlepszych fiordów, łącznie z mieszankami.... Kurczę, taka strata... Ale jego potomek będzie już w czołówce!
23 listopada 2012 08:24
Ludzie czasem nie myślą. Łzy są na sprzedażach po 190tys., a zestaw Hery... za 75 🤔wirek:

Mam dylemat, co zrobić z tym koniem http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12691307
Dać OM, wystawiać na zawody i sprzedać w wieku 25 lat za 3 kupony czy wystawić go już teraz? Jak myślicie?

Potrzebuję boksu z lekcjami 59eq i najlepiej prysznicem, ma ktoś może? :kwiatek:
wymienię RO na com na RO na pl
23 listopada 2012 10:54
Chyba jednak odpuszczę sobie tą maść... straszliwie beznadziejnie mi ten koń wyszedł :/
23 listopada 2012 11:13
Nie wiem, czy wyhodować po niej źrebaka i sprzedać, czy też dać KF i zostawić do hodowli? http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=12112348 Co myślicie? Ma maść kościotrup z Zaczarowanej Dyni, 1% maści i jest w pierwszej 100 koni fiordzkich...

Ponawiam pytanie  😉
23 listopada 2012 11:14
Dementek ja nie widzę konia, chyba zły link. Wyskakuje mi moja strona startowa 🤔
23 listopada 2012 11:31
Dementek ja nie widzę konia, chyba zły link. Wyskakuje mi moja strona startowa 🤔

Hmm... Mi normalnie wchodzi... Chodzi mi o klacz Ficia . Nawet w katalogu można ją łatwo znaleźć, bo są tylko 3 konie o tym imieniu.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12112348
Ja bym dała kf ze względu na dynię, ale do hodowli to odpada, niskie PG, z tego co widzę najlepsze mają już prawie 700.
23 listopada 2012 11:38
[quote author=budyń link=topic=49169.msg1593421#msg1593421 date=1353670549]
Ja bym dała kf ze względu na dynię, ale do hodowli to odpada, niskie PG, z tego co widzę najlepsze mają już prawie 700.
[/quote]
Mam rożkę z KF z Dynią i maścią kościotrupa. PG ma niskie, ale za to spore umiejętności. Nic ciekawego do krycia (czystej krwi) nie ma na ofertach, niestety...
edit: W sprzedażach są tylko mieszanki z luzytanami (jeśli chodzi o wysokie PG)...
23 listopada 2012 12:07
Dementek ja bym go ze względu an dynię sprzedała, bo niestety... w kwestii hodowlanej nie przedstawia raczej żadnej wartości :/ Na pokryciach masz już fiordy z PG 491, a w elicie 619. Chyba, że pokryjesz ją tym ogierem z PG 491, uzyskasz wtedy źrebaka z PG pi razy drzwi 475-480 i wtedy klacz z dynią sprzedajesz, a hodowlę kontynuujesz z tym źrebakiem.
23 listopada 2012 12:24
Dementek ja bym go ze względu an dynię sprzedała, bo niestety... w kwestii hodowlanej nie przedstawia raczej żadnej wartości :/ Na pokryciach masz już fiordy z PG 491, a w elicie 619. Chyba, że pokryjesz ją tym ogierem z PG 491, uzyskasz wtedy źrebaka z PG pi razy drzwi 475-480 i wtedy klacz z dynią sprzedajesz, a hodowlę kontynuujesz z tym źrebakiem.

Właśnie planuję źrebaka zostawić. Interesuje mnie hodowla czystej krwi, nie mieszańców z luzytanem. Znalazłam hodowcę czystej krwi fiordów z ogierem z nie ukończonym treningiem, ale wysokim PG. Napiszę do niego, żeby mi krycie wystawił, o ile się zgodzi...
[sub]edit: machnęłam się [/sub]
Ma ktoś wolny limit do zabicia 10 koni? 😉
[s]przetrzyma ktoś trochę kasy na pl? najlepiej ktoś, kto ma passa na com, to się od razu wymienimy 🙂 na com zresztą też potrzebuję przetrzymania[/s] 😉
calore ja chcę się wymienić!  😀
już nieaktualne, ale możemy się umówić, że z następnym kuponem uderzam do ciebie 😉
Ja to jestem trąba 😵, na com. wkurzyła mnie rożka która na 36 kryć dała tylko 2 rożki, więc postanowiłam więcej nie przydłużać jej życia, postanowiłam sobie rekompensować to że nie mam po niej potomka i kupiłam rożke innej rasy, ale nie sprawdziłam czy będę miała krycia ogierami z takim PG jakim jest ta moja nowa rożka i okazuje się że nie ma 🤔, a niech to! Dziewczyna od której  kupiłam tą klacz napisała mi że da mi krycia i tu moja prośba: jak mam napisać po angielsku że dziękuję jej serdecznie i proszę  o rezerwacje krycia dobrym ogierem.  :kwiatek:
Watrusia, Thanks for your help. Could you reserve a covering for me with a good uni stallion?
powinno być ok, może na końcu w nawiasie dodać imię tego ogiera, jak sobie jakiegoś wybrałaś 😉 uni stallion to ogier róg.
zaczęło się dawanie kasy Ow w zadaniach  🤔wirek:
24 listopada 2012 09:18
Co o tym myślicie? {przejdzie do CP? 👀
calore, dziękuję ci bardzo :kwiatek:, a co do dawania kasy za friko Ow to jest nie w porządku do innych graczy, bo niby z jakiej racji ? mamy dawać komuś kasę? 🤔 toż to już jak podatek, co promocja to dawanie kasy Ow.
CzarownicaSa, mi sie podoba, ale obawiam się, że trochę za prosty jak na CP😉 Tzn. zawsze jakies kreskówkowe przechodzą, ale mają trochę więcej cieni. Może postaraj się go trochę bardziej uszczegółowić?
24 listopada 2012 09:36
Alice dzięki :kwiatek: A jak to w ogóle zrobić? Kompletnie nie znam się na obróbce komputerowej 🤔
Hm... a jak zrobiłas ten? po prostu dodaj więcej kolorów i cieni
24 listopada 2012 09:54
Nakładałam jeden kolor i rozmazywałam... hm... dobra, spróbuję.
czy byłby ktoś tak miły i odkupił ode mnie tą klaczkę?
http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=12771615&message=vieillissement
Czy ktoś mi może pożyczyć OM? Oddam w poniedziałek albo mogę dać to samo na COM :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się