Właśnie /mimo woli/ czytam o jednym ex Premierze,że się rozwodzi,żeni,że mamusia niezadowolona,że żona od dawna żyła w innym świecie etc.
I tak się zastanawiam: brukowce płacą ludziom za takie upublicznianie prywatnych spraw?
Co skłania do takiego zachowania?
Ja sobie znalazłem lekarstwo na odejście od tego typu problemów. Od 8 lat nie oglądam TV, a od nigdy nie ninteresowały mnie tabloidy i inne brukowce. Mój umysł jest zajęty LITERATURĄ muzyką, radiem lokalnym i życiem. Pozdrawiam 😉
ja myślę, że są ludzie, którzy sami rzucają takimi informacjami o sobie prasie, żeby być na językach. A jeśli ktoś tak nie robi, to czyż nie łatwo sobie dorobić historyjkę, nawet na bazie kilku faktów?
Tutaj właśnie Pan szeroko wyjaśnia i ochoczo.
I o swojej firmie i pracy przy okazji też.
I kandydowania w wyborach prezydenckich nie wyklucza przy okazji.
🤔wirek:
hmm, wcześniej go ceniłam jak mało którego polityka z PiS... jakoś tak mi odstawał od tej całej bandy z Księżyca... już mi przeszło
Takie to dziwne czasy. Celebryci kontraktują sesje zdjęciowe nienarodzonych potomków . Politycy opowiadają o wysokości alimentów.
A można całkiem inaczej. W radiowej jedynce są w niedziele takie popołudniowe spotkania z Mistrzem. Przez ostatnie dwa programy wywiad rzeka z Panią Wandą Wiłkomirską -skrzypaczką. I -koncert-taktu,pięknego opowiadania o muzyce i o własnym życiu-ale tak bez brudów. Bardzo ciekawie.Ogromnie te jedynkowe audycje lubię-zwykle wracam wtedy autem ze stajni i słucham z przyjemnością.
A potem włączyłam TV a tam pani posłanka w wieku mojej mamy ubrana jak ulicznica nastoletnia - stroi miny do prowadzącego program i coś plecie trzy po trzy. Obrzydliwa osoba.
Kulturę można udawać jakiś czas-ale zawsze jej brak wylezie zza kołnierza.
Mnie najbardziej dziwią osoby, które pasjonują się takimi tematami, plotkowaniem o tym... A musi być ich pełno, skoro w koło pełno takich wieści. Skoro jest podaż, to musi być popyt...
oooooo tak...
Ja nie kupuje gazet typu Rewia, Pani, Twój Styl, Gala etc, szkoda mi na nie pieniędzy. Czasem kupię jakis tani "szmatławieć", ot tak.
Jak zobaczyłam naga Nataszę Urbańska z wywalonym brzuchem na całą stronę Gali chyba czy inne gazety - zemdliło mnie. Nie wiem co ludzi skłania do takich zachowań, bo to juz nie chodzi o wstyd. O nie. moja nagośc jest tylko dla "wtajemniczonych", czyli mojego faceta. Nie sadzę, aby chciał, zeby ogladała mnie cąła Polska. No ale kasa kasa kasa!!
Sprawdza się powiedzenie: "nie ważne, jak o mnie mowią, ważne - że mówią".
a) stara, dobra zasada : obojętnie jak mówią, byle mówili.
b) ludzie uwielbiają zaglądać innym do łóżka/portfela/ domu/kuchni czy czegośtam jeszcze. Po prostu niektórzy nie mają własnego życia i żyją życiem tzw. teraz bardzo modnie "celebrytów" który znani są dzięki temu, ze są znani.
🚫 🚫
nazibaby-jeśli mogę spytać:jaka jest etymolgia Twojego nicka?
🚫
😂 Już-wiem.
OK- dziwnie brzmi-ale nie znaczy tego co wszyscy myślicie a boicie się spytać
🤣 🤣
Zresztą:jest tu tez ktoś:"IloveMosiek"-zatem wychodzi na zero. 😁
Tania zabiłaś mnie! 👍
😂 😂
No co wy, szmatławców nie lubicie?
Ja je kocham 😍

a strony o gwiazdkach zwykle wycinam i daję na rozpałkę 😂
Pierwsze widziałam na twoim fb. Piękne 😵
... ale i tak wszyscy wiedzą, że kupujesz dla ploteczek o gwiazdach 😀iabeł:
Szczyga- no dobra, jeszcze szukam zawsze jakichś informacji o Dodzie elektrodzie bo słyszałam, że ostatnio została podłączona do jakiegoś akumulatora żeby go naładowała...
gazet nie czytam
czytam za to PUDELKA
co do hmmm - merytoryki - czytam bo tam są zaje-fajne texty o tych ludkach - znaczy niby gwiazdach...
co do "byłego premiera" - jestem w szoku... zawsze wydawało mi się ze gosć ma klase (orientacja polityczna była mi obojetna) a teraz hmmm zeszmatławił się do poziomu DODY,
żenue...
http://wiadomosci.onet.pl/1904866,11,item.html
O! Kocioł garnkowi przyganił. 🤦
tia,
Palący sie Kot, który nie dosć, ze sie sam rozwiódł to jeszcze wywlekał sprawy o majątek i alimenty z żoną 🙄 🙄
Palący sie Kot, który nie dosć, ze sie sam rozwiódł to jeszcze wywlekał sprawy o majątek i alimenty z żoną 🙄 🙄
Nasz "establiszmęt" chyba tak ma:
Ma cztery córki. Mieszka w Warszawie. Obecną, trzecią żoną...
(O innym, prominentnym polityku,Wikipedia)
oj JURNI panowie, JURNI!!
widzicie... i dlatego brukowce i informacje typowo plotkarskie maja takie powodzenie🙂 wlasnie same sie tym pasjonujecie 🤔wirek:
poza tym proponuje dzielic to wszystko na pol. jest to najczystrza i mistrzowska forma manipulacji ludzmi.
Poza tym proponuję dzielić to wszystko na pół.
No, ale jak misiek ma trzy żony, to jak?
Miej choć odrobinę litości dla tych niewiast 🙂
Ciekawe czy bohater tego wątku czyta komentarze internautów?
Jak można się zdystansować i nie przejmować?
Dziwne to wszystko.
Mam oczywiście teorię spiskową na ten temat. 😎
Komentarzy to może nie, ale internetowych publicystów pewnie tak, a ci jadą po nim równo, np.:
http://tekstowisko.com/banan/58364.html
[quote author=Tania link=topic=1830.msg159156#msg159156 date=1233153849]
Komentarzy to może nie, ale internetowych publicystów pewnie tak, a ci jadą po nim równo, np.:
http://tekstowisko.com/banan/58364.html[/quote]
niezłe!!
BUSCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😁