Końska rewia mody cz.VI (2012)

Moon   #kulistyzajebisty
20 listopada 2012 21:27
Laguna,  piateczka! Uwielbiam takie szmatowe "smuty" - klasyka i elegancja  😉
wątek zamknięty
Mi też się ta kolekcja spodobała, super elegancka w stosunku do tych koszmarków NG czy kolekcji z ostatnich lat z różami, miętami i innymi żarówiastymi kolorami. Ale jak ktoś co kolekcję kupuje jakiś czaprak, to mu teraz nudno.  😁 
wątek zamknięty
ja już długo nie inwestowałam w eskadrona bo kolory były nie pode mnie...a nowa kolekcja super-elegancka  😜  na pewno leci do mnie cotton sahara i taupe, kantar z futrem taupe i jakaś dera  😀iabeł:
wątek zamknięty
a ja mam mamuta w nowym, wspominanym wcześniej kantarze:

za duze  🤬

wątek zamknięty
emtyline , Isabelle  wielkie dzięki  :kwiatek:  chyba mnie przekonałyście 🙂  będzie do kochania , ale na pewno przyda się w pewnych sytuacjach 🙂  Od początku ten dralon za mną chodził  😍
wątek zamknięty
huzarova, dziękuje :kwiatek:
anai, Altiria, dzięki, pewnie kupię różowego 😉
juliadna, a mi się jakoś nie podoba, jest ładnie, ale IHMO szału nie robi. Ale to moje zdanie 🙂
Ruda77, śliczny jest ten brillant!
wątek zamknięty
Magdzior - Fajnie , kontrastowo.
juliadna - bosko  😍
Ruda77 - ładnie , ale bez szału
tunrida - ojeju nie mam zdania :P Jest.. kosmicznie
wątek zamknięty
Magdzior, jakoś tak, nie wiem, dziwnie wygląda. te taśmy są takie cienkie, czy to tylko złudzenie? i podszycie wygląda na strasznie cienkie i tandetne.  a kolorek szałowy, naprawdę śliczny!
wątek zamknięty
Czy ktoś z Was się orientuje czy w derkach Bicross Next Generation tylko lamówka jest z ceraty czy coś więcej ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
21 listopada 2012 13:58
Jeszcze krzyż: Klik
wątek zamknięty
Moon mogłabyś poprawić link bo nie działa 🙂
Na zdjeciach w sumie ten krzyz wygląda jak z polaru, ale zdjecia zdjęciami wiadomo  😉
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
21 listopada 2012 14:01
Poprawiłam. No wlaśnie na niektórych jest ceratowy a na niektórych nie. Może kwestia koloru, albo samego zamówienia?
wątek zamknięty
Chodzi mi dokładnie o tą : http://www.equiversum.pl/eskadron-eskadron-derka-polarowa-bicross-next-generation-p-4942.html
W opisie że tylko lamówka kontrastująca więc chyba znalazłam odpowiedź 🙂
wątek zamknięty
a ja mam mamuta w nowym, wspominanym wcześniej kantarze:

nie cytuj zdjec!!!

Mam pytanie nigdzie nie moglam znalezc twoich wpisow chyba slepa jestem 😀 jakies firmy jest kantar i gdzie go kupilas? jest BOSKI! dzieki za odpowiedz🙂
wątek zamknięty
Gosh1991, wyrzuć zdjęcia z z cytatu, nie cytujemy fotek 😉. A kantar jest ze strony http://ohmyhorse.pl/.
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
21 listopada 2012 15:26
Dla juliadny, http://de-de.facebook.com/MerlinsFjordfashion?filter=1. Ktoś już wrzucał tutaj jakieś zdjęcia chyba z kolekcji Deepblue-Nougat, ale tego tam jest o wiele więcej. 🙂
wątek zamknięty
Next generation jest jakie jest, ale o dziwo ten komplet nawet mi się podoba
klik
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
21 listopada 2012 16:46
Magdzior, a mnie tam się podoba, taki wesolutki ten kantar 😉
wątek zamknięty
Ale super jest to konto na FB. Bardzo ładne zdjęcie  💃 Niemal jak naszej  Juliadny 😀
komplet sky  😍 Istny obłęd!  😜

No i oczywiście kolekcja nougat-marzipan i negro-wine   😍

I ten BR mi się spodobał:
wątek zamknięty
Miii też.  😍  Ale nigdzie nie mogę znaleźć VS, czy te BR Event są tylko w DR?  🙁  Chętnie bym sobie sprawiła niebieskiego, bo kupiłam owijki, które miały być do ESa sesam-peacock, ale pasują tak średnio na jeża.  😁  Zobaczymy, jak będzie na koniu.
wątek zamknięty
Ktoś wie jak z jakością tych BRów? z jakiego one są zrobione materiału? Śliskie czy takie raczej "cottonowate"? czy może jeszcze coś innego?
wątek zamknięty
ekuss   Töltem przez życie
21 listopada 2012 17:51
komplet Anky thyme 😀 Uwielbiam kantary Anky za to,że mimo zachowania mojego konia w boksie to się nie brudzą tak szybko jak eskadronowe 😀

wątek zamknięty
Karino1998, Livia dzieki , mi sie przede wszystkim kolor podoba i jest taki fajny miękki.

Isabelle hm wydaje mi się, że złudzenie, jesli chodzi o szerokość to takie same jak w innych kantarach (np lamiella) zaś grubość to myslalam ze będą ciensze to est podwójna taśma więc jest stosunkowo sztywna i nie wydaje mi sie by był cieńszy niż inne kantary. A podszycie to wiedziałam jakie będzie bo takie samo z ekoskóry mam na obroży psiej i fajnie się sprawuje, na żywo nie wyglą∂a (moim zdaniem) tandetnie jest miękkie, nie sztywne. Ogólnie Reszka teraz jest niexle zarośnięta więc na niej się może wyglądać coś za cienkie itd, ale mi się podoba . W  sumie najważniejsze, że kolor fajny bo to miał byc z zalozenia kantar do boksu i na padok aż mi szkoda, że przez to niebawem już nie będzie taki odblaskowy.

Gosh tak jak anai napisała ohmyhorse.pl
wątek zamknięty
Altiria, br event są jak najbardziej tez vs, tylko nie w animalii 😉 i mają fantastyczny wybór kolorów: http://br.nl/page/info.php?id=211167
wątek zamknięty
Udało mi się dorwać dere w romby z Bloom'a  😜
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
22 listopada 2012 09:01
Kupię gdzieś owijki MINT?  🙇  🙇
wątek zamknięty
wątek zamknięty
azazu93 polary z nexta mają tylko lamówkę satynową, ten krzyż jest tez polarowy. W jerseyach on jest świecący.
wątek zamknięty
Dla juliadny, http://de-de.facebook.com/MerlinsFjordfashion?filter=1. Ktoś już wrzucał tutaj jakieś zdjęcia chyba z kolekcji Deepblue-Nougat, ale tego tam jest o wiele więcej. 🙂

przeprzam, przez przypadek tak wyszlo!🙁 dzieki za odpowiedz
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
22 listopada 2012 12:30
Floo nie mają juz 🙁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.