Howrse gra :)

Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
19 listopada 2012 20:04
sprzedam 2xobjęcia za 4 kupony ^^
ja chcę ! 🙂

wystaw konia i objęcia na madziara121 😉
będę jeszcze koło 23 a jak nie to rano kupię 😉
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
19 listopada 2012 20:55
Czy ktoś może mi pożyczyć konia  powyżej 20 roku życia?  :kwiatek: Na. com. Nick avirra.r. Po 10 dniach oddam, Watrusia potwierdzi.  😁  :kwiatek:

Proszę, baardzo proszę.  :kwiatek:
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
19 listopada 2012 20:59
Ja chyba mam kobyłę... Zaraz wystawię.
edit: Wystawiona.
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
19 listopada 2012 21:04
Ja chyba mam kobyłę... Zaraz wystawię.
edit: Wystawiona.

dziękuję!  :kwiatek:
jeśli zaakceptujesz moje zaproszenie, to mogę ci wysłać PD, chyba, że wolisz jabłko lub rzepę, nic innego nie mam.  😁
kto wstaje o 5😲0 by podlać?
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
19 listopada 2012 21:29
Dlaczego nie mogę podlać roślinek? 🤔 Pisze, żę następne podlanie o 22:21, jest już 22:24, konewkę mam w 100% pełną, a nie mogę podlać 🤔
CzarownicaSa, ja też tak miałam, ale minął jakiś czas i mogłam dokończyć podlewanie, nie bardzo wiem o co chodzi ale mogłam podlać po czasie.
19 listopada 2012 21:38
Super, pierwszy dzień promocji i już awaria... -.-
Może mi ktoś podlać te rośliny? Bo ja nie mam czasu, żeby czekać godzinę na podlanie :/
Na wszystkich trzech kontach mam autoryzację na calore i balumal, da któraś z Was radę?  :kwiatek:
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
19 listopada 2012 21:42
wystawiłam konia i om ^^
CzarownicaSa, na pl? ja siedzę do północy, zajrzę na pewno 🙂
na com chyba ten sam problem, na forum czytam. jak do max 0:30 nie będzie można podlać, to mam ich gdzieś. już wstawania do piniat było durne, teraz to :/
błąd jest, gadają o tym na wątku
Mam budzik na 5:50, jeśli kogoś zadowala kliknięcie o tej porze to polecam się 🙂
ja bym chciała, bo mam kliknięcie na 5:18
Nie ma sprawy. Poproszę tylko o współdzielnie, mój nick: balumal 🙂
Czarownica kliknęłam na wszystkie 3 konta 🙂
fin - dzięki

calore - jakbyś była u mnie to sprawdzaj moje roślinki, czy nie zwiędły 😀
zajrzę zajrzę, ale mam nadzieję, że naprawią ten błąd. na pl już normalnie klikałam, a na com cięgle czekam. jest szansa, że wstanę przed 8, żeby kliknąć za teraz i za rano, ale nie wiem, czy dam radę. niektórzy podobno nie mają tego problemu. próbowałam na innej przeglądarce, ale też nic.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
19 listopada 2012 23:22
fin- włączam autoryzację  😉
jest tu jeszcze ktoś? mam pomysł na eksperyment. dam komuś autoryzację i zobaczymy, czy ta osoba będzie mogła u mnie podlać 🙂
coś takiego znalazłam na forum i coś w tym jest. na pl u siebie ni mogę podlać, a u Czarownicy podlałam. oczywiście mam na myśli głównie com 😉
fin dałam ci auto na com (EnterSandman?), jak będziesz klikać dziewczynom, to mnie też kliknij  :kwiatek: ja mam dość :/
20 listopada 2012 02:37
Calore dziękuję! :kwiatek: Wystawiłam Ci coś 😉 Dasz radę podlewać mi jutro? Do teściów jadę i nie dam rady :/
Sprzedam 2x OM za 4 kupony oraz
                  2x ZP  za 4 kupony na Pl
to czekanie mnie dobija, mam ochotę otwierać RO, by nawozić je ;/
CzarownicaSa, jutro nie dam rady, cały dzień na uczelni. mogę tylko rano kliknąć.
o błędach

Witajcie,

Problem z brakiem możliwości podlewania jest powodowany pamięcią cache przeglądarki. Zalecamy wyczyszczenie tymczasowych plików przeglądarki oraz cookie, w tym również pamięć podręczną java.

Krótka instrukcja dot. plików tymczasowych Java:
Aby wyczyścić Java należy odszukać Java Control Panel w wyszukiwarce Windows, następnie przejść do zakładki General -> Settings, w okienku Temporary Internet Files wybrać "Delete Files".

Po tych czynnościach, opcja podlewania powinna być ponownie aktywna.

Jednocześnie usilnie pracujemy nad bezpośrednim rozwiązaniem tego problemu, który występuję u części z Was.

Przepraszamy za niedogodności,
- Kowelan
a to ciekawe, bo wczoraj czyściłam cookies i nie pomogło. ale już chyba jest ok, co?
u mnie nie było problemu, więc nie wiem
ale kowelan pisał to godzinę temu
jak potrzebujesz kliknięcia o 14 to akurat z wf wracam 😉
CzarownicaSa, a właściwie jutro tzn dziś czy jutro? dzisiaj mogę.
Sprzedam 2x OM za 4 kupony oraz
                   2x ZP   za 4 kupony na Pl

chętnie kupie om! wole wydać kupony na omki, niż na nową promocje. 🙄
jak potrzebujesz kliknięcia o 14 to akurat z wf wracam 😉
CzarownicaSa, a właściwie jutro tzn dziś czy jutro? dzisiaj mogę.

ja będę po 13😲0 to dam radę kliknąć 🙂
dopiero na 15:30 do kina 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się