Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

faktycznie 🙂 to dobrze, będe polować 😀
Decathlon w koncu stworzyl sklep internetowy, jakby ktos byl zaineresowany..  🥂
Z tego co ja wiem to Decathlon działa internetowo od długiego czasu
Miał wystawiony asortyment na stronie internetowej ale nie prowadził sprzedaży wysyłkowej, co najwyżej można było zamówić towar do któregoś ze sklepów. Czy tylko ja widzę dużo szerszy asortyment jeździecki?
Decathlon w koncu stworzyl sklep internetowy, jakby ktos byl zaineresowany..  🥂

W KOŃCU  😅
Pantofel nie, nie tylko Ty.
Wcześniej asortyment był niekompletny, bo dużo pozycji nie było dostępnych dla Polski albo były dostępne tylko do zamówienia bezpośrednio w sklepie, ewentualnie ze stron innych państw (wystarczyło podać kod referencyjny). Z aktualizacją strony było kiepsko.
Natomiast ja aktualnie widzę, że dalej kilku pozycji dostępnych dla innych krajów nie ma, ale to może kwestia czasu.
Jutro do lidl  💃
Gniadata   my own true love
05 grudnia 2012 16:12
Dramka a co w lidlu?  👀

orientujecie się może czy gdzieś teraz można dostać jakieś koce polarowe, czy coś, które by odpowiadały na derki?
po prześcieradło polarowe i sweterek  🤣
05 grudnia 2012 16:28
ooooooo, ciekawe jaki to polar jest, w sensie taki słuszniejszy czy cienizna..
Cariotka   płomienna pasja
05 grudnia 2012 16:33
A nie lepiej kupić derke ?
05 grudnia 2012 16:34
Cariotka pewnie że lepiej, ale mam ten problem że siedzenie samej w domu źle na mnie wpływa i mam ochotę coś potworzyć :P
Gniadata, Ikea? Kocy polarowych na pewno było mnóstwo, a ja jest teraz to nie wiem, bo od ponad roku nie byłam.
05 grudnia 2012 16:41
kaszmirowa2302 ja rowniez  😁 i nie zanosi się, żebym była, pod nosem mam biedre i lidla, liczyłam skrycie, że tam coś się trafi może szczęśliwym zrządzeniem losu  👀
Hmm... Ostatnio kupowałam polar na podszycie przetartego czapraka. Jest na metry. Myślę, że taki kawałek na derkę by około 30 zł tam wyniósł. Wydaje mi się fajny, przyjemny 😉  Zdziwiłam się, że u mnie w miasteczku polarek znajde, a tu niespodzianka ;]
To jest taki sklep krawiecki, z materiałami 😉 Niestety tylko 3 kolorki: bordowy, biały i seledynowy... No ale cóż. Nie można mieć wszystkiego ;p
W ikei sa koce błękitny polar 130 na 170 za nie całe 6 zł tylko ten kolor dość cienki ale nadaje sie ostatnio szyłam z niego i całkiem niezłe wyszły🙂  inne kolorki ten sam wymiar za 10 zł
czy w lidlu sa jeszcze te misiowe bluzy, ktore wstawiala naciau?
05 grudnia 2012 19:44
zaspa89  :kwiatek: to moze sie wybiore, zobacze co i jak tam wyglada 🙂
[edit] wyczytałam co za mądrość walnęłam  😵 ja jestem chyba średnio przytomna
Katija , rozeszły się  🤣 ja byłam po nia po 8 i było pełno bab , kolo 12 już było pusto w koszach

POCIESZĘ Cię , w poniedziałek 10 grudnia , jest jeszcze ŁADNIEJSZA  🏇 co do bluzy , genialna !!! 😅
Naciau, poka poka!
fajna, tylko szoda, ze to biala ma kaptur :/
ja tam biorę jaką złapię  😁 za tą cene warto
Cariotka   płomienna pasja
05 grudnia 2012 21:19
ja już z mamą obmyśliłam plan wycieczki poniedziałkowej po Lidlach 😁 polujemy na kurtkę i bluzy 😎
Udało się..upolowałam sweterek, prześcieradło polarowe  😍 i zooblesa na mikołajki  😜
a widział lub kupił ktoś dziś ten przenośny grzejnik? bo myślałam żeby kupić taki do siodlarni i nie bardzo wiem czy warto  🙄
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
06 grudnia 2012 09:10
Wg gazetki te bluzy polarowe są od poniedziałku , więc katija może jeszcze się uda 😀
Wiem, że to trochę  🚫 , ale ja w kwestii polaru zaufała bym chyba tej firmie http://allegro.pl/tkanina-polar-gruby-piekne-kolory-super-wyprz-i2822781525.html
Polaru tam nie kupowałam, ale prześcieradła bawełniane mają genialne, nigdy jeszcze z takiego materiału prześcieradeł nie dotykałam.

edit. zamówiłam dzisiaj w tej firmie koce polarowe 200x220 za 31 zł jak dojdą to zdam relację co do jakości.
subaru2009, ale to te nowe, a tamtych wczesniejszych juz nie ma.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
06 grudnia 2012 11:33
No nie, co nie wejdę na stronę lidla to mają jakieś super oferty  😵 Ostatnio kupiłam świetny czarny polar za 29zł a już widzę pluszowe bluzy  😁 Chyba muszę wybrać się tam powtórnie..  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się