Stajnie w Lublinie

To szkoda 🙁 Pamiętam że w ubiegłym roku w Pikerze był co miesiąc... Eh oczywiście że jak ja się rozkręcam , to nic już nie ma  😂
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
19 listopada 2012 16:15
Karino1998 trzeba poza wyjechać 😉 Aromer niedaleko a jeszcze 3x w grudniu organizuje hzr-b 🙂
Również rozpatruję przybycie do FMG jako widz, a co tam, nie zaszkodzi 😉
O Karmelek, fajnie, fajnie, dawno sie nie widzialysmy 😀
Tylko wiecie, te konsultacje, to takie kolezenskie, domowe. Zadne Kyry, czy Brigitty w Centurionie 😉 lecz na pewno kazdy cos wyniesie dla siebie i moze zechce wziac udzial z koniem nastepny raz 🙂
pomocy! strona mpk mi szwankuje. jak najłatwiej dojechać z okolic reala/ronda kamińskiego/chodźkowa do lkj-otu?  👀
40
Karmelek1700 no niby nie daleko ale ja jeszcze + 70km od Lbn , więc tako. Tym bardziej że mój "szport" leży i kwiczy  😁
Potrzebuję na szybko informacji, gdzie w Lublinie dostanę 5 l opakowanie probiotyku Em. Kiedyś ktoś podawał kontakt, ale nie pamiętam kto. Bardzo proszę. 🙇 Pilne :kwiatek:
Dziękuje bardzo :kwiatek:, już zamówiłam :kwiatek:
Kolejne konsultacje ujeżdżeniowe za nami. Bardzo się cieszę, że udało mi się zebrac odpowiednio dużą grupę i wszystko odbyło się zgodnie z planem. Sądzę, że zarówno konie jak i jeźdźcy są usatysfakcjonowani treningami i uda się zorganizowac kolejne w nowym roku.
niestety tym razem zabrakło fotografa i nie mam ani jednego zdjęcia z żadnej lekcji, a szkoda, bo każda z par poczyniła niemałe postępy 🙁
Niemniej jednak zachęcam do wzięcia udziału w przyszłych konsultacjach. O terminie będę informowac na bieżąco 🙂

Pozdrawiam, Kasia.
Ja też Wam bardzo dziękuję! i stajni Famagusta za udostępnienie hali na cały weekend 🙂
dr Olga Kulesza będzie w Lublinie 8 grudnia (sobota) tak na 80% ma jeszcze potwierdzić termin 😉
koszt masażu: 350 zł z już wliczonym dojazdem
Badanie termowizyjne: 150 zł grzbiet + siodło po jeździe, 250 zł cały koń.
Gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany proszę o info na PW 🙂
A nie szykują sie konsultacje skokowee w FMG ? 😉
pojechałabym pooglądać a konia niestety nie posiadam :-(
i zdjęć też mogłabym porobić
Widzexxcie, regularnie przyjeżdża do nas dr Bocian. Z tego co wiem ma byc w najbliższy weekend. O przyjeździe innych szkoleniowców na razie nie słychac.
Jest tu może ktoś kto stoi na cienistej?
jeśli to ta stajenka z halą namiotowa to ja byłam tam pytać o pensjonat, jak coś służę info na priv
gajowa to nie o tą chodzi . W przeciągu 3 km są w tym rejonie 4 stajnie - ku słońcu , krężnicka (z halką), za sklepem , cienista .
aaa ok, dzięki 🙂. Bo zerknęłam na mapkę w googlach i wydawało mi się, ze to ta.

Się tych stajenek narobiło...
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
27 listopada 2012 16:33
szuwar to my mamy za sklepem stajnie jakąś? No i jeśli to nie ta o której pisze szuwar jest jeszcze albo niedługo będzie stajnia przy Kmicicu.
"Moje " tereny a słyszałam tylko o jednej stajni tam  😀
To raczej małe, prywatne stajnie na małą ilość koni, nastawione na pensjonaty i ta przy Kmicicu teź taka będzie ?
Bicz - jest tam stajenka mała - wiem że na pewno 4 lub 5 koni tam jest 🙂 Jedna osoba tylko tam konie trzyma na hotelu .
27 listopada 2012 18:02
chyba coś mi świta szuwar 🙂 widzexxcie przy Kmicicu chodzą ploty że całkiem fajna stajnia ma powstać chyba też pensjonatowa ale co z tego wyjdzie zobaczymy jak już się wszystko zbuduje 🙂, poza tym na całe szczęście te stajenki są małe przynajmniej jest spokój, cisza no i piękne tereny 😉.
no jestem ciekawa tej przy Kmicicu. Jeśli to bedzie tych samych właścicieli to tym bardziej, bo sam lokal robi pozytywne wrażenie 🙂
28 listopada 2012 20:34
Przy Kmicicu znaczy w okolicy tej knajpy bo sama stajnia zdaje mi się nie jest w żaden sposób z Kmicicem powiązana 🙂
szuwar, za którym sklepem jest stajnia?
spożywczym przy skrzyżowaniu z Pasieczną . Ale uprzedzam - nie byłam więc nie wiem nic , wiem tylko że tam jakieś koniki są 🙂
Byłabym wdzięczna jakby ktoś się wypowiedział dokładniej o tych stajniach :P
29 listopada 2012 16:37
Na ku słońcu jest stajnia na 12 koni, cena pensjonatu 500zł, konie puszczają cały dzień na wybiegi ale niestety nie ma pastwisk :/, gnój wybierany jest raz w tygodniu, codziennie ścielone, konie karmi się 3 razy dziennie, jest siodlarnia, mamy już myjkę zewnętrzną, trochę to brzmi jak ogłoszenie :/. Ogólnie jestem ze stajni zadowolona, nie przeniosła bym się aktualnie nigdzie indziej z koniem. Koń jest zadowolony, zdrowy, inni pensjonariusze sympatyczni i bardzo pomocni, super stajenny i w porządku właściciel. O reszcie z tych stajni się nie wypowiem nie stałam tam 🙂
Słuchajcie, wiem że jest pierwszy post i spis i generalnie mam sobie szukać 👀 , ale mimo to zapytam i liczę na Waszą pomoc. 😍

Poszukuję stadniny, gdzie znajdzie się miejsce dla osoby początkującej, która chce się rozwinąć (porządnie rozwinąć) i miejsce dla osoby, która ogarnia już co nieco (10 lat jazdy) i będzie mogła coś ciekawego ze sobą zrobić (skoki, ludzie na podobnym poziomie, porządny trener).
Pomożecie? W grę wchodzi Lublin i najbliższe okolice.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
01 grudnia 2012 20:13
Pomożemy- przeczytaj pierwszy post w wątku  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się