Howrse gra :)

jekaterina00, a masz coś na pl typu kupon lub RO? jutro będę mieć kupon na pl. jeśli możesz jutro rano wejść na howrse to ok, a jak nie, to możesz mi teraz wystawić konia za kupon, a ja go jutro kupię i mogę ci przez autoryzacje kupić te karty. jak nie masz nic na com, to mogę poczekać 🙂
Czy ktoś mi może pożyczyć 3 kupony na PL? :kwiatek: Bardzo ładnie proszę, oddam 4 w przyszłym tygodniu. Zależy mi, bo też brakuje mi do boskiego... Mam też dużo rzeczy z CR na PL i na COM na wymianę.
Ja mam na sprzedaż 1 kupon jak by ktoś chciał 🙂
Ja bardzo! Za ile?
Własnie nie bardzo orientuje się po ile chodzą...
Ituch   Co pies ma z twarzą ?
11 listopada 2012 20:16
Mam super głupie pytanie- chciałabym skorzystać z ofert partnerskich (mam ogromne zapotrzebowanie na diamenty) i coś tam już porobiłam, ale chciałam się wykazać sprytem 😁 i żeby nie spamowało mi skrzynki  to założyłam nowego maila i go podawałam. Tak teraz się zastanawiam, czy dostanę te diamenty skoro podałam maila innego niż przy rejestracji?  🤔
I jeszcze w ramach ofert partnerskich- z których warto korzystać?
Jiska, konie z OMami są za 160 tysięcy na sprzedażach 😉

A czy ktoś nie zamierza wykorzystać miesięcznego limitu uśmiercania koni i chciałby zamienić na kupon 18-letniego konia z OM? :kwiatek:
Mam super głupie pytanie- chciałabym skorzystać z ofert partnerskich (mam ogromne zapotrzebowanie na diamenty) i coś tam już porobiłam, ale chciałam się wykazać sprytem 😁 i żeby nie spamowało mi skrzynki  to założyłam nowego maila i go podawałam. Tak teraz się zastanawiam, czy dostanę te diamenty skoro podałam maila innego niż przy rejestracji?  🤔
I jeszcze w ramach ofert partnerskich- z których warto korzystać?

email w momencie, kiedy korzystałaś z ofert musi się zgadzać z mailem, którego podawałaś w ofertach 😉
fin, ja mogę  pożyczyć ci kupony
Dziękuję, napisałam PW :kwiatek:

Tyle zestawów i żadnej diamentowej... 🤔wirek:
calore wystawiłam ci HoP na com i konia za kupon na PL  😉 zaraz dam ci współdzielenie, bo będę rano na chwilę na kompie ale nie wiem czy nie będe wcześniej niż ty 🙂
ok, ja na pewno będę przed 10, ok 9 obstawiam, więc luz 😉
pożyczyłam 3 kupony od siostry i kupiłam 3 zestawy kart, w jednym była diamentowa 😀 czyli jak nie zdobędę jeszcze jednej diamentowej to będę mieć albo dzikusa albo boskiego (bo czekam do jutra żeby tą kartę wymienić). żeby mieć wszystkie brakuje mi 2 diamentowych i 1 srebrnej... ale mam jeszcze 4 dni  🤣
calore kupi mi jeszcze jeden zestaw jak odkupisz ode mnie tego konia za kupon, ale nie aktywuj tych kart, jak przyjdę to sama zrobię 🙂 i dzięki 🙂
właśnie kupiłam, niestety najlepsza to złota, ale nie zdrapywałam jej 😉
Mi brakuje jedynej  diamentowej, czyli dzikusa, szkoda, ale odpuszczam  sobie. szkoda kuponów.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
12 listopada 2012 12:11
Wymienię dwa HoPy na dwa RO lub OM! Bardzo mi na tym zależy :kwiatek:
mam dzikusa na lewym 😵 😎
Mam nyxa i sie zastanawiam, zostawic czy wymienic z waga na 6 rogow?
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
12 listopada 2012 17:42
Mam nyxa i sie zastanawiam, zostawic czy wymienic z waga na 6 rogow?

Według mnie- warto.
konia44 - lepiej wymień. Jeden Nyks na 6 RO, potem każdy możesz wymienić na OM, a potem sprzedać po 2 kupony za sztukę - i masz 12 kuponów 😉
Z chęcią wymienię na kupony, ewentualnie eq:
Zaczarowana Dynia x 1
5-ty Żywioł x 1
Zestaw Centaura x 1
Skrzydlata Laska Hermesa x 2
Kamień Filozoficzny x 1
Zestaw Hery x 3
Klepsydra Kronosa x 2
Krew Meduzy x 7
Piorun Zeusa x 6

edit: mowa o PL 🙂
Ma ktoras z dobrych duszyczek boks z prysznicem i z lekcjami min 59 eq?
Potrzebuje wytrenowac  zrebaka, a ma 283 uw

Moge dac jakis drobiazg z CR
[quote author=budyń link=topic=49169.msg1582695#msg1582695 date=1352797548]
Z chęcią wymienię na kupony, ewentualnie eq:
Zaczarowana Dynia x 1
5-ty Żywioł x 1
Zestaw Centaura x 1
Skrzydlata Laska Hermesa x 2
Kamień Filozoficzny x 1
Zestaw Hery x 3
Klepsydra Kronosa x 2
Krew Meduzy x 7
Piorun Zeusa x 6

edit: mowa o PL 🙂
[/quote]

Za ile klepsydry? 😉
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
13 listopada 2012 14:16
Mam już na COM 2 RO i 2 passy.
Wymienię na to samo lub do negocjacji (najchętniej na klepsydry, Zestawy Hery) na PL.
edit: Chyba teraz ułożyłam treść bardziej logicznie...
Dunkaa, w ogóle się nie orientuję w howrse'owej gospodarce  🤣 Kupon za jedną?
konia44 ja mam lekcje za 59 eq, mogę ci zarezerwować boks. daj znać na howrse na PW czy jesteś zainteresowana, mój nick Jekaterina
Dziewczyny mam klacz jednorożca i pokryłam ją 15 razy poprawnie i do tej pory ani razu nie dała roga...czy to ja mam jakiegoś pecha,czy coś jest nie tak ?
Jiska masz pecha. Ja mialam klacz arabska ktora przez cale swoje zycie nie dala zadnego roga🙁. a byla ktyra jak tylko pojawiala sie taka mozliwosc
Jiska, ja pamiętam jak weszły te nowe rasy rogów, cob i spółka, napaliłam się na coba, kupiłam za kupę  kuponów, polowałam na niego jak wariatka, bo jak się pojawiał na sprzedażach to znikał w oka mgnieniu. Myślałam że się odkuję na źrebolach i d.....pa kobyła  nie rodziła  rogów w ogóle ,  urodziła dopiero jak miała grubo ponad 25 lat, w tym czasie rogi staniały i tak się odkułam 😤, po prostu pech.   😵
No nieee, mój koń wygrał diamentową, wymieniłam ją i wygrałam... 5 diamentów  👿 Brakuje mi jednej do kolekcji i jednej z dzikim, a nie mam kasy by się bawić w błyskawiczne, echhhh.

edit:
jekaterina00, mogę się też przylepić do prośby o miejsce w ośrodku? Mam luzytana po łzach i chciałabym go zrobić jakoś sensowniej, a obecny ośrodek tylko 56eq za lekcję.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się