czyli L będzie bardziej 150cm niż 145cm, tak? to by było mi w sam raz na mojego, bo eskadron L przyciasny w klacie a XL takie że się można tylko w nim utopić 😉 kupiłaś ją na padokowanie?
k_cian, zgadza sie. Moj ma chyba podobne wymiary do twojego (Eskadron 145 ciut przymaly szczegolnie na klacie, a w 155 sie topi) a ta Equiline 145cm lezy idealnie. Kupilam do stajni, ale to w sumie chyba padokowka jest.
sznurka, :kwiatek: Musze powiedziec, ze samej bardzo mi sie podoba ta dera.
do mnie własnie doszła masta check-tech 😍 jest cudownie kosmiczna 💃 pod wieczór moze wrzuce foty ;d taka o: tylko nie weim czemu cena jest taka kosmiczna 😲 do tej pory kosztowałą 350 i tyle tez za nią zapłaciłam... 😎
no to moze wrzuce Ruda w jej sukienkach 😉 koń duch i jego ubranka 😁 dralon eskadrona: podkład eskadrona: kosmiczna masta 😉 pod kolor kantarka i skrzynki 😂 : i pizamka 😉 -> ripstop eskadrona
Anaa- pizamka to ripstop bez wypełnienia, ten podszyty bawełną Laguna- nooo 🤣 nie mogłam się powstrzymać 😁 😡 swoją drogoą oni to mają tempo 😲 wczoraj wpłaciłam kase a dzisiaj kurier był u mnie 🤣
sznurka- zakupy to takie 'poskładane' , dralon przyszedł juz dawno, miałam wymieniac na większy ale okazało sie ze nie ma. ostatnie to masta i podkład 😉 ale dzis był przeglad szafy 😁 Anaa- ten eskadron to moja ukochana dera 😍 jeszcze nie wiem jak będzie z mastą bo jeszcze nie testowałam, ale ale eskadron jest cudowny 😀iabeł:
edit: rozmiaróke mają chyba normalną, moja ma 165 zapięte ciasniutko. masta ma zawyzoną- 155 jak 165 eskadrona 😉
zaniżoną napewno nie, mają trochę większą. I do tego rip stopy są chyba większe od innych o 10cm, np polar L to 145 a rip stop to 155 te derki są boskie, na koniu trzymają się super a do tego łatwo czyści się je samą szczotką
Lovely też zamówiłam ten dralon, jest cuuuuuudowny! Jutro powinien być:-) Szkoda, ze mój Florek nie jest kasztanem:-((
W Equi Shopie faktycznie bardzo szybko przesyłają. Ja jak ostatnio wyjezdzałam to poprosiłam o wysłanie derki w okreslonym terminie, bo nie zdazylabym jej odebrać:-) A teraz jeszcze mieszkam w 2 miejscach i na różne adresy nadają mi przesyłki to już wogóle latam jak nie wiem co:P
ja wyjechałam na ferie, a dere zamówiłam przed feriami i nie było wogólee problemu zeby zapłacic po... tygodniu 😁 😀 edit: jeszcze czaje sie na jakiegos cottona z tych brązów ale obiecałam sobie ze robie sobie przerwe od zakupów ale.... on jest cuuudowny 😍 dobra eot 😁
Znacie jeszcze jakieś padokówki z wypełnieniem około 100g oprócz Equiline i Shires? Tylko te dwie znalazłam, a zależy mi na wypełnieniu pośrednim pomiędzy 200 a tylko podszyciem polarem.
Lovely, KuCuNio też mam taką 😀 Na gniadym prezentuje się IMO równie dobrze. Ta derka jest po prostu śliczna i pasuje do wszystkich koni 🙂
Muszę w końcu gniadego w niej obfotografować.
W ogóle mogłabyś gniadego obfotografować, bo warto Was zobaczyć 🙂 mi się wczoraj bardzo podobał mały mięśniaczek 😀
co do derek to właśnie zaczęłam poszukiwania fajnej przejściówki... a biorąc pod uwagę mój zakupoholizm, najlepiej w miarę taniej 🙂 czyli chyba się w standard tej pogody wpisuję..
Korsik - podpinka fajna, tylko obawiam się, że na padok może się nie sprawdzić, znając talent mojego konia do wybryków 😉 Wolałabym uniknąć zakładania derki na derkę, bo z mojego niestety ta spodnia się przeważnie zsuwa.