Szukam wątku na temat "...........". Skierowania do właściwych wątków.

malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
28 października 2012 19:09
Czy jest wątek, w którym mogę prosić voltowiczów o radę w związku z allegro? ;/
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
29 października 2012 15:39
Hej szukam jakiegoś kontaktu do BeHappy
Kupiłam od niej derke i od 15.10 kiedy wpłaciłam kase, nie mam z nią kontaktu .
Ktoś może ma jakieś namiary na nią albo wie co się stało ,że nie ma jej na necie od 15 .10
TAK więc poszukuje BeHappy
Czy jest jakiś wątek, w którym znajdę informacje na temat ubezpieczeń NNW, które obejmują urazy spowodowane podczas jazdy konnej? Wyszukiwarka wypluwa jedynie polisy na życie i ubezpieczenie konia, a tym czasem chciałabym samą siebie ubezpieczyć 😉 Z góry pięknie dziękuję! :kwiatek:
Szukam wątku, w którym mogłabym się poradzić na temat słuchawek. Może coś o sprzęcie elektronicznym?
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 listopada 2012 14:20
Agnieszka   moje kulawe (nie) szczęście
12 listopada 2012 11:12
Poszukuję wątku na temat lążowania i nie moge znaleźć.
Proszę o pomoc  :kwiatek:
Agnieszka   moje kulawe (nie) szczęście
12 listopada 2012 11:55
Dziękuje pięknie  🙂
Zamrucz   Gdziekolwiek iść chcesz, hej, pójdę tam i ja:)
12 listopada 2012 22:05
Czy jest na forum temat odnośnie nowej metody leczenia w formie ostrzykiwania komórkami macierzystymi wyizolowanymi z osocza? TZW Nowa metoda "komórki życia". Leczenie to zostało wykonane u mojej klaczy z niesamowicie dobrym skutkiem i chciałam się dowiedzieć czy ktoś już ma doświadczenia z tą metodą? Czy mogę zakładać nowy wątek? (obsługa forum mnie przeraża).
czy jest wątek gdzie mogę się zapytać o opinie golarki męskiej? tzn która wybrać najlepszą
Szukam (chociaż daty wstawienia) filmiku, jak dziewczyna skakała na kulejącym koniu. Koń (gniady) był w błękitnym zestawie. Mocno kulał, dziewczyna ledwo jeździła. Filmik nazywał się 'Wspólny dzień-skoki, tere, taniec'. Jest już niedostępny na YT, ale szukam samego tematu.
Na początku filmiku leciała piosenka 'danza kuduro'
Szukam wątku o poradach prawnych. Jest taki?
Ale gapa jestem. Wyszukiwarka nic mi nie wypluwała. Dziękuję Ci bardzo.  :kwiatek:
Bardzo dobry wątek, bo szukałam i nie znalazłam 🙂
Czy jest już temat o prowadzeniu stajni rekreacyjnej (z perspektywy właściciela/instruktora)? A może był kiedyś tylko że nikomu - jako że to "biznes" - nie chciało się dzielić spostrzeżeniami? Bardzo bym chciała taki wątek bo korci mnie za jakiś czas może zorganizować u siebie mini-rekreację na kilka koni 🙂
Myślę, że kącik instruktora będzie się idealnie nadawał: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,41910.0.html
Nie wiem czy coś jeszcze bardziej specyficznego jest.
Jest taki wątek o problemach z kręgosłupem i specjalistach w tej dziedzinie ?
ChingisChan   Always a step ahead! :)
11 grudnia 2012 20:21
Czy na volcie istnieje wątek gdzie mogę poprosić o pomoc w zadaniu domowym?
Averis   Czarny charakter
17 grudnia 2012 09:24
Kochani, czy mamy jakiś wątek o sprzęcie elektronicznym (głównie chodzi mi o tablety)?
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
17 grudnia 2012 09:54
Jest gdzieś wątek o sportach zimowych z fanami skoków narciarskich?
18 grudnia 2012 15:37
JARA Dzięki 😉 ale chyba bardziej chodziło mi o wątek w którym będą komentowane np zawody itp.
18 grudnia 2012 18:08
Kamita01, takiego to nie ma, bo tak dużo osób oglądających czy startujących w zawodach tu nie ma. Jak chcesz to załóż.
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
21 grudnia 2012 18:29
Dziewczyny gdzie mogę zapytać o taki sprzęt lub jazdy na takim sprzęcie prowadzone? Z tego filmiku wnioskuję że to dobra rzecz
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=3OenD_jr4mI&feature=fvwp
Kilka razy była mowa o symulatorach jazdy konnej i pamiętam, że ktoś mówił o ośrodku który coś takiego posiada.
Ale osobnego wątku na ten temat raczej nie ma, więc trudno powiedzieć w którym pytać.
Może by założyć nowy...?
czy jest jakiś wątek na temat wydarzeń ostatnich dni. ale taki ogólny nie-koński?
11 stycznia 2013 22:22
tomia, jak nie ma to załóż 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się