huzarova Mówiłam ci już polopad!;> floo świetnee 😀 maison Czekam na zdjecia w świetle dziennym😉 Precelek Zazdroszcze kompletu 🙂
Ja mam ES na swoim , moze jeszcze pogrzebie coś z tych zdjec może cos się nada do galeri 😉 [sub]edit.mam lepsza jakoś tylko jestem na mniejszym kompie wiec tu coś sie źle zrobiło;([/sub]
juliadna cornflower jest piękny! A Ty spokojnie mogłabyś robić zdjęcia do katalogów! Chyba nawet zwykłego osła byś tak odpicowała, że trafiłby na okładkę 😁
ekkus dokładnie 2006roku ciężko go złapać 🙂, czasem pojawi się w ogł w wersji VS albo pony Isabelle modelka odmówiła wczoraj współpracy, zobaczymy co da się w temacie zrobić 😉 Tuptek :kwiatek:
wie ktoś może jaki w końcu jest ten winterred? czy on jest taki jak na pierwszym zdjęciu w linku (nasycony ciemnoczerwony kolor) czy taki blady jak na drugim zdjęciu w poście Fantazji?
Jeśli jest taki jak na pierwszej fotce, to wzbogacę się o kolejny czerwony czaprak, bo jest przepiękny! Chyba, że ma odcień bardzo podobny do chilli, to pewnie się powstrzymam. Albo i nie... 😁 Przez fotkę juliadny mam ochotę na cornflower, strasznie mi się na tym gniadym spodobał!
Winterred nie jest ani taki jak na pierwszym, ani jak na drugim zdjęciu. Coś pomiędzy. To taka bardziej krwista czerwień/ bordo. Jest bardziej zgaszony niż burgundy. Ktoś go ładnie opisał, że to czerwień z dodatkiem cegły 😉 Do chilli nie jest na pewno podobny.
pantofel w każdym świetle ten sam kolor wychodzi inaczej. Kluskowe zdjęcia traktuje jak nie wypał i mi się nie podobają. Jak Floo tylko będzie mieć ochotę to chciała bym powtórzyć foty na Czeku.
floo no poprostu bajka 💘 pantofel winterred to zgaszona czerwień z dodatkiem cegły , niektórzy porównują to do wyblakłego burgundy , ale zbytnio się z tym nie zgadzam , b to ładny kolor 🙂 Napewno nie jest taki jak na 1 zdjęciu 🙂
Potrzebuje pomocy :kwiatek: nie wiem czy tu czy w watku ankowym 😡 Jaki to kolor 👀 zakupiony jak Hot Pinku ale na 100% nim nie jest, bo mamy w stajni Hota, ten jest zimniejszy i bardziej wyrazisty od Hota