maxowa ja teraz nie mam kasy wieć nie wiem jak tam zamówienie, ale na bank bede zamawiac (przed sezonem, nie teraz) jakby co 🙂
oki, nie wiem na jakim etapie jest zamówienie, jak go wcześniej nie kupię to będę się odzywać do Ciebie !
🙂
Czy ma ktoś z Was taki kask:
http://www.decathlon.com.pl/PL/kask-c600-strass-czarny-192126786/# ❓ ❓ ❓
Jak z jakością i wykonaniem? Opłaca się?
Czy jazda w czymś takim to obciach ?
http://konik.com.pl/kaskhkm1Bo chyba stąd taka cena .....
"Ty stary... No nie bądź taki drewniak" 😁 😁
Oryginalny 😎
Eszka, na kros i tak Cię w czymś takim nie wpuszczą...a do normalnej jazdy? cóż,mam mieszane uczucia...czasami ta warstwa z przodu też się przydaje,niestety 😉
A ma ktoś może ten kask? 👀 Bo cena jest kusząca, ale wolałabym zobaczyć jak wygląda na głowie najpierw zanim zamówię
Ja mam od jakiś 8 miesięcy i polecam. Wygląda się w nim ok i w upalne dni masakry nie było 😉.
czeggra1 podeślij linki gdzie go kupić bo ciężko mi znaleźć jakieś sensowne sklepy jeździeckie w UK 🙂
Dzięki właśnie tą jedynie stronę znam 😉 Ale nie wiem czy załapię się na promocję jak będę mieć kase 😂
Warto szukać też na e-bay'u. Ja swój tam kupiłam jako "nówkę sztukę nie śmiganą" bardzo okazyjnie, za jakieś małe pieniążki. W styczniu i grudniu będziemy w PL, to zawsze możemy przywieść i nadać pocztą z Trójmiasta- nie ponosiłabyś wtedy zbędnych kosztów przesyłki z UK.
drewniany jest szałowy u nas jedna dziewczyna jezdzi w kasku od roweru 🏇
Czy ktoś wie czym się realnie różni kask Charls owen Hampton od Charls owen weleington classic.. poza ceną?
Drewniany kask, mistrzostwo... Nie wiedziałam że ktoś w ogóle może wpaść na taki pomysł, a żeby kupic to juz w ogóle 🤣
Mieliście do czynienia może z tym kaskiem?
http://www.galloper.pl/pl/p/Kask-Horze-Atlantic-Zhelter/2204Bo stoję przed wyborem kasku i nie moge się zdecydować... Tylko czy ona jest taki szary? Bo ja szukam czarnego...
Do tej pory jeździlam w kasku Lami-cell oskar, ale średnio odpowiada mi teraz taki wielokolorowy, wolałabym coś delikatniejszego.
Nuna, on na pewno nie jest szary, jest... hmm, ciężko określić. Taki ciemny antracytowy? Ja się sobie w nim bardzo podobam, tylko jakbyś miała brać, bierz dokładnie o 2 rozmiary większy niż nosisz, bo rozmiarówkę mają zaniżoną. Ja przedobrzyłam, wzięłam o 3 większy i po dwóch miesiącach sie rozepchał lekko, zaczął mi latać w kłusie. Z bólem serca sprzedałam, ale zamówiłam taki sam mniejszy, nie mogę się doczekać aż przyjdzie, bo naprawdę fajny, lekki kask. :-)
kotbury, tam zapięcie jest inne, w tym tańszym jest plastikowe. I chyba to koniec różnic 😉
orientuje się ktoś jak wypada rozmiarówka w kaskach Charles Owen?
rudazaraza, chyba są dość małe. Miałam ostatnio classica na głowie - w rozmiarze 55 i bardzo się zdziwiłam, bo był tylko minimalnie za duży a ja normalnie mam rozmiar 53.
Co to za nowe kaski w Equishopie ??
Samshield ?? Czy jakos tak.
Klami, to te brokatowe i drogie?
Drogie tak, ale brokatowego nie widziałąm. Takie łądne w klasycznym stylu raczej. PRzynajmniej te co mi sie podobają.
Tak to te! Można sobie skonfigurować taki kask, dobrać kamienie Swarovskiego itp.
Samshield
Cos TY ?? Kask z kryształkami na zyczenie ? HAha, dobre. Ciekawe tylko ile wtedy kosztuje skoro "goły" model ponad 2 tys.
Oj.... az mnie przytkało...
Klami, Nieźle co? Ładne te kaski, takie eleganckie i stylowe, ale cena zwala z nóg!
Super są te kaski, taki bym właśnie chciała, ale jak by tak 800 chociaż kosztował..