Jako, że jestem 'nowa' na forum, to chyba wypadałoby się przedstawić. Podejrzewam, że często będę zaglądać do tego wątku 🤣 Więc: cześć, jestem Karolina! :kwiatek: I od razu dwa zdjęcia z marca, tak na rozgrzewkę 😉
A ja jestem na nie. Pan zlewa się z koniem, przykleił mu się do pyska. Gdyby bardziej rozmyć człowieka, koń byłyby głównym bohaterem zdjęcia, a tak to ja widzę jakiś końsko-ludzki twór.
Pytanie z innej beki Mam konto na photobucket. Oni teraz zmienili wygląd - i nie mogę fot dokładać. Loguje sie, robię upload i du.pa blada, nie mogę nic dołączyć. Podajcie jakieś inne strony gdzie więsza sie foty. Albo odczarujcie bucket?
Dodo Wydaje mi się, że można sobie zmienić wersję do "starej". A moze więcej zdjeć nie możesz załadować, bo przekraczają rozmiary dysku? Jakiś czas temu chyba pojawiło się ograniczenie, jeżeli chodzi o ilość dodanych zdjęć 👀 ?
Mam nadzieję, że uda mi się coś jeszcze w tym klimacie porobić w tym roku, właśnie listopad jest pod tym względem najlepszy 🙂 Jutro jadę do stajni, więc może się uda, jeśli słonko będzie 😉
Mogę Was znowu poprosić o krytykę? :kwiatek: te 3 są starsze, ale robione lepszym aparatem (robię tym, co uda mi się wysępić od kogoś 😁 bo wciąż nie mam swojego 😉 ) I 3 bardziej aktualne, ale robione zwykłym kompaktem niestety: