Końska rewia mody cz.VI (2012)
floo, dera super! Ja czekam i czekam na targi, bo chcę zobaczyć w końcu tą nową kolekcję na żywo!
Można gdzieś już kupić rzeczy z Next Generation jesień/zima? Mówiłam, że nic nie kupię, ale niebieski i różowy kantar są taaaaaaaaaaaakie. 😍
wątek zamknięty
Nadarzyła się prawie nówka po bardzo okazyjnej cenie, dokładnie ten:

.
Ale na bank wyposaze sie jeszcze w jakis ujeżdżeniowy jak będę mieć wolne środki 🙂
wątek zamknięty
Zorilla potwierdzam, że bnardzo ładnie Teq w nim wyglądał🙂 a cottony są fajne, nie wiem jak przy intensywnym użytkowaniu bo widziałam, że lamówka po częstym braniu lubi się kurczyc, ale ja pamiętam jak miałam jednego to nic się z nim nie działo.
wątek zamknięty
Precelek, ten drugi może być jeszcze w gnlu.
czekam na jakąś wyprzedaż eskadrona już teraz :P kantar winterred to mój must have 🙂
wątek zamknięty
Altiria w mustangu 🙂 Mi ten różowy też się strasznie podoba 😡
do gniadej to chyba nie bardzo pasuje, ale nie wiem czy się nie skuszę...
wątek zamknięty
floo kapitalny komplet 😍 Dralon 😜 😜
wątek zamknięty
anai masz juz nowego jarpola 😉 ?, bo juz się nie moge doczekać fotek :emot4:
wątek zamknięty
Melduję, że przyszedł do mnie emerald. Jest zupełnie inny niż na zdjęciach, taki w sumie szmaragdowy bardziej, ale piękny 😍
Co ja teraz mam zrobić, pod siodło west go nie wcisnę. Nie wiem czy puścić w świat czy sobie zostawić na jakieś pseudo profeszonyl sesje 😁
wątek zamknięty
Thymos, musisz sobie małe siodełko west kupić, to akurat Anka będzie pod spód dobra 😀 (Ja tak kiedyś jeździłam, siodło west 13 cali i normalny, klasyczny czaprak) 😁
wątek zamknięty
Moje zakupy w niemieckim sklepie chyba nie dojdą do skutku, bo nie mam pojęcia, jak się robi przelew PayPalem. 😵 A tak się już napaliłam na dralon, ehh. 🙁
wątek zamknięty
ALtria załóż sobie konto na paypal.pl Musisz mieć konto w banku i kartę. WPisujesz dane do karty, rejestrujesz i gotowe.
Później wystarczy mieć adres e-mail do sprzedającego na który jest jego paypal zarejestrowany i wpłacisz 😉
Do mnie dotarły ochraniacze BR brązowe i kalosze Eskadrona z futrem brązowe. No powiem wam że szał ciał!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
Konto mam, kartę mi odrzuca. 🤔wirek: Na złość mi robią. 😁
wątek zamknięty
palemka, jeszcze nie, długi weekend był 😉
Altiria, a zweryfikowałas kartę ?
wątek zamknięty
Altiria, a masz zwykłą kartę do konta czy kredytową? Bo taką zwykłą chyba nie da rady właśnie.
wątek zamknięty
Altiria jakbyś bardzo chciała to pisz na pw 😉 Jak mi prześlesz kasę to zapłacę od siebie.
wątek zamknięty
anai, czyli co?
Livia, mam kartę debetową, ale chyba taka też może być. Nie wiem. 🤔
wątek zamknięty
floo twojemu siwkowi w winterredzie bedzie przebosko! 😜
a do mnie leci cotton aubergine 😍
wątek zamknięty
Nie trzeba miec karty do płacenia paypalem. Ja robię normalny przelew z konta w mBanku na moje konto paypal i działa 😉
wątek zamknięty
Altiria, gdzieś jest taka opcja, ściągają Ci jakieś kilka złotych z konta, żeby potwierdzić, że takie masz, potem te pieniążki wracają na kartę. Ale tak jak pisze Martuha, można taż bez karty, tylko nie wiem, czy z każdego banku.
wątek zamknięty
Mi przy wpisywaniu karty wyskoczyło, że bank ją odrzucił przy rejestracji czy jakoś tak. Nie kombinuję, bo jak ja coś wymyślę, to się skończy tak, że wyślę kasę gdzieś na Marsa zamiast do Dojczlandii. 😎 xxagaxx zostanie moim pośrednikiem, w zamian za dobroć serca będę jej pewnie musiała prać skarpetki przez najbliższy rok. 😁
wątek zamknięty
Mi przy wpisywaniu karty wyskoczyło, że bank ją odrzucił przy rejestracji czy jakoś tak. Nie kombinuję, bo jak ja coś wymyślę, to się skończy tak, że wyślę kasę gdzieś na Marsa zamiast do Dojczlandii. 😎 xxagaxx zostanie moim pośrednikiem, w zamian za dobroć serca będę jej pewnie musiała prać skarpetki przez najbliższy rok. 😁
ha ha, będę pamiętać 😉
wątek zamknięty
Altiria, może musisz w banku ustalić limity płatności internetowych?
Debetowa to nie kredytowa, nie można nią płacić rach ciach za wszystko, jak kredytową, one znacznie się różnią.
wątek zamknięty
Dobrze pamiętam, że były dwie niemieckie strony szmatkowe? Tak mi się jakoś kojarzy, a nie mogę znaleźć, mam tylko pferdetrends.
wątek zamknięty
Ooo, właśnie ta, dzięki. 😀
Tak poza tym, to chciałabym obwieścić, że jeśli ktoś interesował się cottonem chili z ogłoszeń, to niech się już nie fatyguje. 😁
wątek zamknięty
A ja zamówiłam starego, dobrego cottona Plum... czekam z niecierpliwością aż przyjdzie 🙂
plum jest obledny! 😜
Oglądałam dzisiaj nową kolekcję Eskadrona i nie mogłam się powstrzymać...
a widzialas carbon? jak to wyglada, brazowe, czy bardziej czarne???
Zorilla, bardzo ladny kolor!
cottony są fajne, nie wiem jak przy intensywnym użytkowaniu bo widziałam, że lamówka po częstym braniu lubi się kurczyc, ale ja pamiętam jak miałam jednego to nic się z nim nie działo.
ja mam tylko cottony, jak sie pierze w niskiej temperaturze to nic sie nie dzieje 🙂
wątek zamknięty
Do mnie dotarły ochraniacze BR brązowe i kalosze Eskadrona z futrem brązowe. No powiem wam że szał ciał!!!!!!!!!!!
I po co ja to przeczytałam... 😵 BRki już macałam, nie moja bajka, ale brązowe kaloszki z chęcią obmacam w stajni! 😜
Btw. jak pierzecie/myjecie z błocka kalochy? Mówię o takich skórko-podobnych/piankowych nie gumowych ofc. 😉
wątek zamknięty
Asik,Petit,huzarova,gabb,Klami,Altiria,akzzi,sacramentia Dzięki dziewczyny :kwiatek:, sama nie mogę się doczekać aż zobaczę go na siwym 😁
katija Moim zdaniem carbon to połączenie czerni i grafitu 😉 brązu się tam nie dopatrzyłam 👀
wątek zamknięty
xxagaxx, dzieki :kwiatek:
Altiria, zwinęłaś mi chilli sprzed nosa 🤬 😁
katija, co do carbona zgadzam się z floo, widziałam go w mustangu i brąz to nie był na pewno 🙂
wątek zamknięty
Moon czekam aż wyschną, później szczotka i wszystko schodzi a raczej zsypuje 😀 :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.