Cobrinha, ale on jest uroczy 💘 Miło nam to słyszeć tym bardziej, że nie często tak nam ktoś słodzi heh :kwiatek: gluty po powrocie miałyśmy podobne 😁 Ale się uśmiałam tym komentarzem hehe To teraz gorąca herbata (najlepiej wzmacniana) i ciepłe papcie hehe
Ciii bo usłyszy;p No C dziś przeszła samą siebie, drugi teren w jej życiu a ona druga nie pójdzie. Kłusujemy na prostej, koleżanki koń za nami skręcił w inną drogę a C dalej przed siebie- za chwilę słyszę "Marzenaaaa czekajjjj" ustawiona na program "muszę przed siebie'
[quote author=Fiesta link=topic=114.msg1573868#msg1573868 date=1352034069] patrycjakonik3 kiedy to było, że krajobraz już jesienny, a ty w krótkim rękawku??
A no właśnie to było około trzy tygodnie temu, a słoneczko przygrzało do 15 C ;D
niedrogie a obraz zupełnie niczego sobie. My testowaliśmy taką kamerkę i na motorze i na koniu. Ma z tyłu klips i można ją do wszystkiego doczepić. Jest lekka i mała i b. łatwo przegrywa się na kompa filmiki.
Lotnaa jakie piękne rude 😍 A mnie w lesie cieszy widok kałuż...lubimy je przeskakiwać. Palma je kiedyś omijała lub przechodziła, a teraz zazwyczaj je skacze 🏇
Ja tez lubię jak nie ma ludzi 😁 I jeszcze bardziej jak nie ma psów, które doskakują do koni 😵 A jeszcze bardziej jak nie ma krów, które biegną do koni 😅