moda, ciuchy etc...

Ada   harder. better. faster. stronger.
30 października 2012 16:13
Babi, pokaż jaka! Jestem na etapie poszukiwania czegoś na zimę.
klik

tą, ale to jest kurtka przejściowa, chociaż jest troche zbyt cienka, jako przejściowa  😉
ale i tak od 0 stopni w dół przerzucam się na zimową-snowboardową, wiec jak dla mnie wystarczy  🙂

edit.:
btw. czy takie naszyjniki KLIK mają jakąś specjalną nazwę? bo zakochałam się w takim z top shopu (nie tym), ale kosztuje 75zł, a szukam czegoś tańszego i nie wiem co wpisać w google  :kwiatek:
Babi, szkoda, że cienka, chciałam ją kupić jako zimową 🙁
Kiedy zaczynają się wyprzedaże? W grudniu?
Czy na stronie H&M też będzie można kupić wyprzedawane ciuchy? Nigdy nie kupowałam przez ich stronę internetową, a przyznam, że w sklepie nie cierpię u nich wyprzedaży...
h&m nie ma sklepu netowego
Asik, ja z 66procent kupiłam dwie pary uggów, tak trochę dla sprawdzenia, i po miesiącu przyszły, oryginalnie, nowe zapakowane 😉
O rany, faktycznie. :emot4: Nie wiem czemu byłam przekonana, że na ich stronie jest normalny sklep online. Widać za rzadko ją odwiedzam. 😁
No cóż, pozostaje mi polowanie na kilka rzeczy na wyprzedażach. Chociaż przeraża mnie ten pierdzielnik, który zawsze tam panuje na wyprzedażach.  🙄
kujka   new better life mode: on
05 listopada 2012 16:45
wilczyk, zwazywszy na to, ze prawdziwy hipster ubiera sie w to, co jeszcze nie jest modne, raczej zaden z tych ciuchow sie nie nadaje do "hipsteryzowania" 😉

ja bym brala 1 lub 2.
kujka właśnie o cudzysłowie zapomniałam 😉

chyba mi się druga najbardziej podoba  🙂
2 jest bardzo fajna 🙂
druga zdecydowanie 🙂
wilczyk leginsy 😉
wilczyk leginsy lub 2 😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
05 listopada 2012 18:15
2  😜
2 lub 3  😉

a skad one, sa w jakims sklepie netowym?  🙂
Jakbyście zobaczyły ten płaszcz w River Island to mówcie! Czekam na niego z nadzieją, że będzie ciepły.
Pursat   Абсолют чистой крови
06 listopada 2012 15:31
[s]Znalazłaby się jakaś dobra dusza, która mogłaby mi coś kupić na stronie Zary? Pieniądze oczywiście przelewam wcześniej. :kwiatek:[/s]

nieaktualne 😉
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
08 listopada 2012 10:34

widzieliscie gdzies taka koszuke?
Może nie taką ale podobną w orsay
asds   Life goes on...
09 listopada 2012 15:42
Co sądzicie o tej torbie? Potrzebuje kupić mieszczącą format A4 do biura, bo juz na stara patrzeć nie mogę.

Rzucił Wam się w oczy gdzieś czerwony szal-komin w grubej wełny? Kupiłam sobie płaszczyk w pepitkę i zastanawiam się nad doborem dodatków. Czerwień wydaje mi się być bardzo klasyczna i bezpieczna 🙂
cavaletti, moja mama ma taki komin, zapytam gdzie kupiła 😉
karolinaaa, będę wdzięczna :kwiatek:

Znalazłam na allegro taką torebkę, która jest po prostu idealna. Cena jest podejrzanie niska, więc nie spodziewam się dobrej jakości. Może wiecie, gdzie szukać takiej samej/podobnej żeby się nie rozpadła za szybko? Jeśli nie znajdę, to pewnie kupię tę, bo jest dokładnie taka, jaką chcę mieć  😜
Pursat   Абсолют чистой крови
09 listopada 2012 18:18
http://nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-Skora-naturalna-torebka-kuferek-HIT-Czarny/194

Trochę kosztuje, ale jest świetnie uszyta i ze skóry.
kujka   new better life mode: on
09 listopada 2012 18:27
asds, mi sie nawet podoba, choc sama bym nie kupila.

ej dziewczyny wy mi na pewno pomozecie. jak sie nazywa takie zapiecie w torebce?

od kilku lat marzy mi sie taka duuza wlasnie z takim zapieciem...
Pursat, dzięki wielkie  🙇 :kwiatek: Ląduje w koszyku. Ideał!

kujka, ja zawsze mówiłam "na bigiel", ale nie wiem, na ile jest to poprawne
[img]http://i.pinger.pl/pgr22/a4955d49002d1795508823cd/koszula+Stradivarius.jpg[/img]

Musiałam...  🙇
asds   Life goes on...
09 listopada 2012 19:59
o madre mio!!!

Zakochałam się!!!! Do biura by chyba taka przeszła co ?😀

http://nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-Torebka-miejski-szyk-Rozowy/379
mówisz o koszuli ;>?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się